رویداد هنری «روضه هنر ۲» در مشهد برگزار شد + فیلم آغاز عضویت رایگان تابستانی در مراکز کانون پرورش فکری + جزئیات جایزه جشنواره ایتالیایی به فیلم کوتاه «رعنا» رسید تخریب خانه مریم معترف، بازیگر پیشکسوت، در حمله رژیم صهیونیستی زمان پخش قسمت اول رئالیتی‌شوی کارناوال زمان برگزاری مراسم تشییع پیکر بامداد بیات، آهنگساز جوان، اعلام شد تعطیلی ۵ روزه تئاتر به دلیل ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ اکران مستند‌های «هویت مشهد» در پاتوق فیلم لغو ویزای رپر انگلیسی به دلیل سر دادن شعار مرگ بر اسرائیل همه چیز درباره سریال بامداد خمار + بازیگران، خلاصه داستان و تیزر اکران آنلاین فیلم «سودابه» در پلتفرم فیلم نت دوبله سریال «داستان یک خانواده» برای پخش از شبکه دو «روایت آقا»، خاطرات رهبر معظم انقلاب از پدرشان، منتشر شد نمایندگان وزیر فرهنگ و ارشاد به عیادت محمد کاسبی رفتند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ آغاز فیلمبرداری «شیطان پرادا می‌پوشد ۲» با بازی مریل استریپ
سرخط خبرها

«عباس معروفی» در خاک برلین آرام گرفت

  • کد خبر: ۱۲۷۳۲۶
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۶
«عباس معروفی»  در خاک برلین آرام گرفت
پیکر «عباس معروفی» پس از گذشت چند هفته که از درگذشت وی می‌گذرد، امروز در آلمان به خاک سپرده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پیکر این رمان‌نویس، نمایش‌نامه‌نویس و شاعر فقید که روز دهم شهریورماه از دنیا رفت، حوالی ساعت ۱۴ امروز (به وقت ایران) در برلین به خاک سپرده شد و برخی علاقه‌مندان به او بر سر مزار او گرد هم آمدند و با او وداع کردند. 

در این مراسم همچنین از این گفته شد که برادر عباس معروفی درحالی که به دیدار با او نرسید، به خاکسپاری برادرش راضی شد اما به آن هم نرسید. 

بنا بر آنچه در لایو صفحه‌ی عباس معروفی در اینستاگرام مشاهده شد، سخنرانی‌ای در این مراسم انجام نشد و تنها نزدیکان و علاقه‌مندان به او، مزارش را گلباران و با او وداع کردند و این مراسم در مدت زمانی کوتاه به پایان رسید.

این در حالی‌ است که پس از درگذشت این چهره‌ی فقید اعلام شده بود که خاکسپاری پیکر او در روز جمعه (۱۱ شهریورماه) برگزار می‌شود اما این زمان، مدتی بعد به تاریخ ۵ مهرماه ساعت ۱۱ به وقت آلمان در برلین موکول ‌شد. 

عباس معروفی، رمان‌نویس، نمایش‌نامه‌نویس و شاعر در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۳۶ متولد شد. او فعالیت ادبی خود را زیر نظر هوشنگ گلشیری و محمدعلی سپانلو آغاز کرد و در دهۀ ۶۰ با چاپ رمان «سمفونی مردگان» به شهرت رسید.

از دیگر آثار او می‌توان به «سال بلوا»، «پیکر فرهاد»، «فریدون سه پسر داشت»، «ذوب شده»، «تماما مخصوص»، «نام تمام مردگان یحیاست»، «روبروی آفتاب»، «آخرین نسل برتر»، «عطر یاس»، «دریاروندگان جزیره آبی‌تر»، «شاهزاده برهنه»، «تا کجا با منی»، «ورگ»، «نامه‌های عاشقانه و منظومه‌ی عین‌القضات و عشق»، «چهل ساله تر از پیامبر» و... اشاره کرد. او در سال ۱۳۶۹ مجلۀ ادبی «گردون» را تأسیس کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->