ماجرای خوانندگی سفیر کره جنوبی در ایران مهران مدیری به دیدار اکبر زنجان‌پور رفت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) ساخت بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است
سرخط خبرها

«عباس معروفی» در خاک برلین آرام گرفت

  • کد خبر: ۱۲۷۳۲۶
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۶
«عباس معروفی»  در خاک برلین آرام گرفت
پیکر «عباس معروفی» پس از گذشت چند هفته که از درگذشت وی می‌گذرد، امروز در آلمان به خاک سپرده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پیکر این رمان‌نویس، نمایش‌نامه‌نویس و شاعر فقید که روز دهم شهریورماه از دنیا رفت، حوالی ساعت ۱۴ امروز (به وقت ایران) در برلین به خاک سپرده شد و برخی علاقه‌مندان به او بر سر مزار او گرد هم آمدند و با او وداع کردند. 

در این مراسم همچنین از این گفته شد که برادر عباس معروفی درحالی که به دیدار با او نرسید، به خاکسپاری برادرش راضی شد اما به آن هم نرسید. 

بنا بر آنچه در لایو صفحه‌ی عباس معروفی در اینستاگرام مشاهده شد، سخنرانی‌ای در این مراسم انجام نشد و تنها نزدیکان و علاقه‌مندان به او، مزارش را گلباران و با او وداع کردند و این مراسم در مدت زمانی کوتاه به پایان رسید.

این در حالی‌ است که پس از درگذشت این چهره‌ی فقید اعلام شده بود که خاکسپاری پیکر او در روز جمعه (۱۱ شهریورماه) برگزار می‌شود اما این زمان، مدتی بعد به تاریخ ۵ مهرماه ساعت ۱۱ به وقت آلمان در برلین موکول ‌شد. 

عباس معروفی، رمان‌نویس، نمایش‌نامه‌نویس و شاعر در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۳۶ متولد شد. او فعالیت ادبی خود را زیر نظر هوشنگ گلشیری و محمدعلی سپانلو آغاز کرد و در دهۀ ۶۰ با چاپ رمان «سمفونی مردگان» به شهرت رسید.

از دیگر آثار او می‌توان به «سال بلوا»، «پیکر فرهاد»، «فریدون سه پسر داشت»، «ذوب شده»، «تماما مخصوص»، «نام تمام مردگان یحیاست»، «روبروی آفتاب»، «آخرین نسل برتر»، «عطر یاس»، «دریاروندگان جزیره آبی‌تر»، «شاهزاده برهنه»، «تا کجا با منی»، «ورگ»، «نامه‌های عاشقانه و منظومه‌ی عین‌القضات و عشق»، «چهل ساله تر از پیامبر» و... اشاره کرد. او در سال ۱۳۶۹ مجلۀ ادبی «گردون» را تأسیس کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->