واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام البنین، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک نباشند شیوه‌نامه جهش تحصیلی ۱۴۰۴ ابلاغ شد واریز هزار و ۶۸ میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق فرهنگیان در ۳ ماه اول سال ۱۴۰۴ نرخ کاذب بلیت هواپیما، چالش جدی برای زائران اربعین مرمت کاخ اردشیر بابکان آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) چه تغییراتی در روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس رخ داده است؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) تخصیص ۷۰ درصدی اعتبارات آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی وضعیت کمبود معلم‌ در سال ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ چطور خواهد بود؟ افزایش ۵ درصدی ثبت‌نام کلاس هفتمی‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ شهریه مهدکودک‌ها در مرداد ۱۴۰۴ اعلام خواهد شد | لزوم حمایت از دهک‌های کم‌درآمد نماینده ایران ایر در پاکستان: پرواز مشهد-کویته و بالعکس به زودی راه‌اندازی می‌شود + فیلم امحای بیش از ۱۰۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + فیلم کشف لاشه یک فُک خزری در سواحل شهرستان نور | شمار تلفات فک‌ها در مازندران به حدود ۴۰ قلاده رسید فوت ۳۲ نفر از حجاج ایرانی در حج ۱۴۰۴ افزایش اختلالات گوارشی در فصل تابستان چرا سالمندان تشنگی را حس نمی‌کنند؟ بهره‌برداری قطار تهران - آنکارا و تهران - هرات تا چند ماه آینده (۲۹ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در خراسان جنوبی پلیس فتا ادعای لورفتن سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد ساخت بیش از ۷ هزار مدرسه در راستای تحقق عدالت آموزشی در سال ۱۴۰۴ بیمه زنان سرپرست خانوار در روستاها رایگان شد شناسایی ۲۷۷ مبتلا به تب دنگی در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امروز و فردا خراسان رضوی گرم می‌شود (۶ مهرماه ١۴٠١)

  • کد خبر: ۱۲۷۳۸۶
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
امروز و فردا خراسان رضوی گرم می‌شود (۶ مهرماه ١۴٠١)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: برای امروز و فردا در سطح استان افزایش دما را پیش‌بینی می‌کنیم، اما از روز جمعه شاهد کاهش دما خواهیم بود و در روز‌های ابتدایی هفته آینده هوا خنک می‌شود.

گروه جامعه|شهرآرانیوز؛ زهرا مبشری نسب در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته نیشابور با کمینه دمای ٩درجه خنکترین و داورزن با پیشینه دمای ٣۵ درجه گرمترین شهرستان‌های استان بوده‌اند. همچنین بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان‌بجستان با ۴٧ کیلومتر بر ساعت ثبت شده است.

وی افزود: طی شبانه‌روز گذشته دمای هوای مشهد بین ۱۳ و ٢٨  درجه در نوسان بوده است و امروز دمای هوای در گرمترین ساعات٣٠درجه و در خنکترین ساعات ١۵ درجه خواهد بود. همچنین امروز آسمان این کلانشهر صاف خواهد بود و جوی پایدار برقرار است.  

مبشری‌نسب ادامه داد: طبق بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی برای امروز و فردا در سطح استان افزایش دما را پیش‌بینی‌ می‌کنیم،اما از روز جمعه شاهد کاهش دماخواهیم بود و در روز‌های ابتدایی هفته آینده هوا خنک‌ می‌شود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: تا روز جمعه جو نسبتا پایداری در سطح استان برقرار است و در نواحی بادخیز همچنان وزش باد شدیدخواهد بود. از روزجمعه تا اوایل هفته آینده افزایش ابرناکی در سطح استان به ویژه نیمه شمالی استان را خواهیم داشت به‌گونه‌ای که  در اوایل هفته در ارتفاعات نیمه شمالی بارش‌های پراکنده را خواهیم داشت.

با توجه به گزارش مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد شاخص کیفیت هوای این شهر در ۲۴ ساعت گذشته ٩۶ بوده است، هم‌اکنون نیز شاخص کیفیت هوا ١٠٣ در شرایط ناسالم قرار گرفته است.

 بر این اساس این شرایط هوایی عوارض بهداشتی،احتمال بروز علائم تنفسی در افراد حساس و همچنین احتمال تشدید بیماری‌هایقلبی و ریوی در بیماران قلبی و سالمندان را در پیش دارد.  از همین رو توصیه‌ می‌شود افراد خیلی حساس در صورت امکان فعالیت‌های طولانی یا سنگین را کاهش دهند

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->