حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت
سرخط خبرها

چه افرادی در اولویت دریافت واکسن آنفولانزا هستند؟

  • کد خبر: ۱۲۷۵۸۳
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸
چه افرادی در اولویت دریافت واکسن آنفولانزا هستند؟
سرپرست پیشگیری و کنترل بیماری‌های خراسان رضوی گفت: افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند توصیه می‌شود واکسن آنفولانزا را با شروع فصل سرما تزریق کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ناصر امینی در این باره گفت: با شروع فصل سرما بیماری‌های واگیردار و تنفسی مثل آنفولانزا شیوع پیدا میکند. به طور معمول افرادی که بیشتر کرونا گرفتند و سیستم ایمنی ضعیف دارند، بیشتردر معرض این بیماری هستند و ممکن است سرماخوردگی سخت تری بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه بهترین راه برای اینکه مبتلا به آنفولانزا نشویم پیشگیری است افزود: در پیشگیری بیماری‌ها به خصوص بیماری‌های ویروسی بهترین کار واکسن زدن است در همه این سال‌ها اثر بخشی این واکسن مشخص شده است و به طور معمول افرادی که واکسن را دریافت کردند سود کردند. 

دکتر امینی با بیان اینکه بر اساس آمار اثر بخشی واکسن آنفولانزا چیزی حدود ۴۰ تا ۶۰ درصد است یادآورشد: واکسن آنفولانزا معمولا پیشگیری از ابتلا می‌کند و اگر فرد مبتلا شود درصورتیکه واکسن زده باشد  در بدن خفیف تر رویت می‌شود.

به گفته وی، افرادی بیشتر در اولویت دریافت واکسن انفولانزا هستند که در مراکز درمانی مشغول به کار هستند از دیگر گروه‌های اولویت دار کارکنان نظام دامپزشکی، سازمان حفاظت محیط زیست، همچنین بیمارانی که سیستم ایمنی ضعیف به دلیل بیماری زمینه‌ای که دارند، افرادی که دریافت کننده پیوند عضو بدن بوده اند و هر نوع بیماری که سیستم ایمنی بدن را کاهش میدهد باید واکسن آنفولانزا را بزنند تا از درگیری بیماری سخت جلوگیری شود.

سرپرست پیشگیری و کنترل بیماری‌های خراسان رضوی افزود: افرادی‌که مبتلا به چاقی مفرط هستند و توده بدنی آن‌ها بیش از ۴۰درصد است، کارکنانی که در مراکز نگهداری معلولین و سالمندان هستند از دیگر گروه‌های اولویت دار هستند
زنان باردار و زنانی که یک هفته از وضع حمل آن‌ها سپری شده است از دیگر افراد اولویت دار برای واکسن زدن هستند

وی در ادامه گفت: در مجموع افرادی که دارای بیماری مزمن و زمینه‌ای هستند توصیه می‌شود واکسیناسیون را داشته باشند. بیماران دیابتی تیپ یک و دو، بیماران ضایعه نخاعی و افرادی که سوء جذب دارند بهتراست واکسن انفولانزا دریافت کنند.

دکتر امینی تاکید کرد: افرادی که قصد سفر به کشور دیگری را دارند توصیه می‌شود دو هفته قبل از سفر واکسیناسیون را انجام دهند. افراد بالای ۶۵ سال بدلیل اینکه بیشتر در معرض بیماری هستند بهتر است واکسن بزنند.

چه افرادی واکسن نزنند؟

به گفته این متخصص، بطور معمول افرادی که واکنش‌های آلرژیک شدید دارند و یا حساسیت به واکسن انفولانزا در دفعات قبلی داشتند، جزء افرادی هستند که توصیه نمی‌شود واکسن بزنند. درسایر موارد افرادی که نگران هستند و حساسیت دارویی دارند قبل از تزریق حتما باید با پزشک متخصص مشورت کنند.
دکتر امینی تصریح کرد: افرادی که دارای بیماری فعال تب دار هستند مثل مبتلایان به کرونا باید حتما بیماری شان بهبود یابد و دو هفته بعد رفع علائم واکسن بزنند. چون فردی که بیماری فعال دارد سیستم ایمنی اش ضعیف است و واکسن انچنان اثر بخش نخواهد بود.

سرپرست پیشگیری و کنترل بیماری‌های خراسان رضوی گفت: واکسن آنفولانزا سالانه است و ابتدای فصل سرما باید تزریق شود و فرد اگر ابتدای پاییز تزریق کند تا سال آینده نیاز به تزریق ندارد.
وی ادامه داد: واکسن هر سال با توجه به تغییرات نوع ویروس تغییر میکنند و عموما واکسن هر سال در حال تغییر است و برای ویروس جدید مقاوم سازی صورت می‌گیرد. مسلما هر فردی که واکنش الرژیک شدید ندارد با تزریق آن سود می‌برد وباعث می‌شود بیماری سبک‌تر به سراغ فرد بیاید.
وی توصیه کرد: در شرایط فعلی همچنان بحث سرایت جدی است و افراد با استفاده از ماسک به خصوص در مکان‌های شلوغ می‌توانند پیشگیری‌های لازم را داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->