المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است
سرخط خبرها

وزیر بهداشت خبر داد: امتیاز ویژه به مراکز تحقیقاتی در صورت استفاده از دانشجویان

  • کد خبر: ۱۲۷۷۳۸
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۳
وزیر بهداشت خبر داد: امتیاز ویژه به مراکز تحقیقاتی در صورت استفاده از دانشجویان
وزیر بهداشت گفت: یکی از اهداف ما، تقویت حضور دانشجویان مبتکر و خلاق در مراکز تحقیقاتی حوزه سلامت است. مراکز تحقیقاتی صرفا برای ارتقای اساتید نیست و باید از امکانات گسترده این مراکز با مشارکت دانشجویان، بیشترین بهره را برد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین اللهی در بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی اظهار داشت: بار‌ها به روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی  تاکید کرده ایم که  زمینه مشارکت هر چه بیشتر  دانشجویان را در مراکز تحقیقاتی فراهم آورند. همچنین لازم است  به مراکز تحقیقاتی که از دانشجویان استفاده می‌کنند، امتیاز ویژه‌ای تعلق  گیرد و  فعالیت دانشجویان در  اعتباربخشی این مراکز به عنوان ملاک مثبت منظور  شود.

وزیر بهداشت با بیان این که هر قدر به پژوهش بیشتر توجه شود، دانشگاه‌ها  نقش مؤثرتری در پیشرفت کشور ایفا خواهند کرد، گفت: دانشجویان مبتکری که  در مراکز تحقیقاتی فعالیت پژوهشی داشته باشند،   امتیازات ویژه‌ای دریافت خواهند کرد  و این امتیازات در مراحل ارتقای علمی آن‌ها منظور می‌شود.

عین اللهی تاکید کرد: این کنگره توسط دانشجویان برنامه ریزی، زمان بندی و برگزار شد و  نشان داد که اگر به جوانان و دانشجویان اعتماد کرده و این گونه امور  را به آن‌ها واگذار کنیم، نتایج مطلوبتری را شاهد خواهیم بود.

وزیر بهداشت  همچنین  بر لزوم تقویت دیپلماسی سلامت تاکید و تصریح کرد:  دانشگاه‌ها می‌توانند به شکل آمایشی  با کشور‌های مجاور خود در زمینه‌های گردشگری سلامت، همکاری‌های علمی و تحقیقاتی و تبادل استاد و دانشجو ارتباطات نزدیک و مؤثر  داشته باشند و روابط خود را در عرصه سلامت با دیگر کشور‌ها گسترش دهند. باید مرز‌ها را برای همکاری‌های گسترده علمی و تحقیقاتی برداریم؛ چراکه یکی از لوازم  رشد  کشور‌ها، تقویت دیپلماسی سلامت آنهاست.

وی خاطرنشان کرد: رتبه ایران در تولید علم  ارتقا  پیدا کرده و ۴۵۰ مجله علمی- پژوهشی کشور به ۴۶۵ مجله افزایش یافته است. در عین حال  باید دسترسی دانشگاه‌ها به منابع معتبر و روزآمد  علمی تسهیل  و  حوزه پژوهش از  نظر منابع مالی تقویت شود.

وزیر بهداشت همچنین به افزایش تعداد پارک‌های علم و فناوری حوزه سلامت از ۱۰ به ۱۳ در یک سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: اساسنامه پارک‌های علم و فناوری و تسهیلات مربوط به آن‌ها را با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تدوین کرده ایم.

عین اللهی در ادامه با بیان این که در حوزه دارو با وجود دانشمندان و مبتکران فراوان، نباید شاهد کمبود  باشیم، گفت: پیش از این مشکلاتی در زمینه اختصاص ارز ترجیحی وجود داشت که با اجرای طرح دارویار، برطرف شد. تا قبل از اجرای این طرح، برخی شرکت‌ها از نوسانات ارزی سود می‌بردند که جلو این کار گرفته شد و  اعتباری معادل ارز ترجیحی  به بیمه‌ها انتقال یافت تا یارانه دارو در مقصد  و به مصرف کنتده تعلق گیرد.

وی افزود: در همه استان‌ها امکان بالقوه تولید دارو وجود دارد که  فعلیت یافتن آن مستلزم کار جهادی دانش بنیان و رویکرد انقلابی است.   امروز از سه دارویی که تا پیش از این وارد کننده آن بودیم و  از این پس در کشور تولید می‌شود، رونمایی شد و لازم است دانشجویان، استادان،   مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در زمینه تولید دارو و  خودکفایی کشور در این حوزه، مشارکت علمی خود را افزایش دهند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه کشور در دوران قبل از انقلاب اسلامی  کاملا به خارج وابسته بود، گفت: در آن دوران با وجود جمعیت ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفری کشور، بیماران ایرانی باید برای ساده‌ترین کار‌های پزشکی به خارج از کشور می‌رفتند، اما بعد از انقلاب اسلامی و به ویژه با ادغام آموزش در بهداشت و درمان در سال ۶۵، تحولات بزرگی در حوزه سلامت رخ داد؛ به  طوری که در حال حاضر ۲۶۰ هزار دانشجو در ۶۶ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی به تحصیل مشغولند، ۲۰ هزار عضو هیات علمی داریم و هیچ رشته‌ای از رشته‌های علوم پزشکی در دنیا نیست که در ایران، وجود نداشته باشد.

عین اللهی با اشاره به ملاقات خود با وزرای بهداشت ۹ کشور جهان در اجلاس ژنو سازمان جهانی بهداشت یادآور شد:  وزرای بهداشت ۹ کشور جهان اذعان داشتند که ایران، قوی‌ترین قدرت سلامت منطقه است و بر همین اساس بیشتر کشور‌ها  همکاری گسترده‌تر با ایران را در حوزه سلامت خواستار بودند؛ این رشد علمی و دستاورد‌های شاخص  در  نظام سلامت کشور طی ۴۳ سال مبارزه با تحریم‌های غیر قانونی و مقاومت مقتدرانه در  برابر  فشار‌های اقتصادی وارد بر  کشور حاصل شد.

وزیر بهداشت با بیان این که مرجعیت علمی برای کشور ما افقی دست یافتنی است، گفت: کلید  دستیابی ما به مرجعیت علمی، خودباوری و اتکا به ظرفیت‌های درونی است زیرا هوش و استعداد ایرانی‌ها از متوسط هوش جهانی بالاتر است و  اطمینان داریم که در علوم پزشکی به مرجعیت علمی دست خواهیم یافت؛ چنان که امروزه تعداد زیادی از مردم کشور‌های منطقه برای درمان به جمهوری اسلامی ایران می‌آیند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->