مقامات طالبان برگزاری هرگونه جلسه با سپاه پاسداران را تکذیب کرد رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی منصوب شد طالبان از هلاکت یکی از فرماندهان داعش خراسان در شرق افغانستان خبردادند رئیس جمهور تهران را به مقصد ارمنستان ترک کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) رسانه اماراتی: اسرائیل تمایلی به بازگشت آرامش به منطقه ندارد اژه‌ای: اینکه عده‌ای راه حل مشکلات کشور را آمریکا می‌دانند مایه شگفتی است وزیر کشور: ورود مواد مخدر صنعتی از افغانستان افزایش یافته است | اتمام انسداد ۱۳۰ کیلومتر از مرز‌های شرقی + فیلم وکیل امیرحسین مقصودلو: توبه تتلو توسط دادگاه کیفری احراز شد | پرونده به قوه قضائیه رفت مرکز پژوش‌های مجلس در حال تهیه پیش‌نویس طرحی برای تامین حقوق حرفه‌ای خبرنگاران رژیم اسرائیل: حماس باید به مذاکرات بازگردانده شود تشدید فشارهای آمریکا و عربستان سعودی بر لبنان برای خلع سلاح حزب الله بقایی: حمله اسرائیل به یمن را محکوم می‌کنیم | نتانیاهو صلاحیت صحبت درباره تامین آب ایران را ندارد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: با شعاردادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد ترامپ خطاب به زلنسکی: از کریمه چشم پوشی کن و با ناتو خداحافظی جنگ تمام می‌شود ارتش اسرائیل طرح نظامی برای اشغال شهر غزه را تصویب کرد جان مرشایمر: ورود ترامپ به جنگ با ایران احمقانه بود | شراکت آمریکا در نسل‌کشی غزه نشانه‌ بحران عمیق واشنگتن است ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
با مواقفت نمایندگان؛

قانون تبدیل وضعیت شغلی شامل ایثارگران می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۷۸۵
  • ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۶
  • ۲
قانون تبدیل وضعیت شغلی شامل ایثارگران می‌شود
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای با تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران موافقت کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، تقاضای جمعی از نمایندگان برای در اولویت قرارگرفتن طرح استفساریه تبصره یک بند ذ ماده ۸۷ قانون برنامه ششم در دستور کار جلسه علنی صبح امروز سه‌شنبه، سوم دی‌ماه مجلس قرار گرفت و به تصویب رسید.

موضوع این استفساریه به شرح زیر است:

آیا تبدیل وضعیت استخدامی تبصره یک بند (ذ) ماده ۸۷ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه، شامل تمامی مشمولان ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران (اعم از خانواده شهدا، همسران و فرزندان شهدا، خواهر و برادر شهید، جانبازان، آزادگان و همسر و فرزندان آزادگان، یک سال اسارت و بالای یک سال اسارت، همسر و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد به بالا و فرزندان جانبازان زیر ۲۵ درصد و رزمندگان با حداقل ۶ ماه حضور داوطلبانه و همسر و فرزندان آنان) می‌شود؟

پاسخ: بله، تبدیل وضعیت استخدامی مقرر در تبصره ۱ بند (ذ) ماده ۸۷ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شامل کلیه مشمولان مندرج در ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران می‌شود.

این مصوبه با ۱۵۲ رای موافق، ۱۹ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع از مجموع ۲۱۴ نماینده حاضر به تصویب مجلس رسید.

ماده ۲۱ قانون ایثارگران شامل خانواده شهدا، همسر و فرزندان شهدا، خواهر و برادر شهید، جانبازان و آزادگان و همسر و فرزندان آزادگان، آزادگان یک سال اسارت و بالای یک سال اسارت، همسر و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد به بالا و فرزندان جانبازان زیر ۲۵ درصد و رزمندگان با حداقل ۶ ماه حضور داوطلبانه و همسر و فرزندان آنان می‌شود.
 
منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۹
0
2
باسلام
شامل نیروهای قراردادی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا میشه؟
کی اجرایی میشود؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
0
0
سلام نیروهای قراردادی قرارگاه خاتم کی نوبتش میشه تبدیل وضعیت میشوند خواهشن راهنمای کنید ممنون
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->