تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دفاع«گی‌یرمودل‌تورو» از «اسکورسیزی»

  • کد خبر: ۱۲۸۷۰۱
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۴
دفاع«گی‌یرمودل‌تورو» از «اسکورسیزی»
گی‌یرمو دل تورو در واکنش به مقاله‌ای که از مارتین اسکورسیزی به عنوان «استعدادی نامساعد» یاد کرده بود، این مقاله را بی‌رحمانه توصیف و از این کارگردان باسابقه دفاع کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، برنده اسکار برای فیلم‌های «هزار توی پن» و «شکل آب» در قالب مطلبی در شبکه‌های اجتماعی، در پاسخ به مطلبی که آن را توهین‌آمیز، بی‌رحمانه و بدنیت می‌دانست، از اسکورسیزی دفاع کرد. مطلبی که دل‌تورو به آن واکنش نشان داد، توسط «کریتیک» منتشر شده و در آن از اسکورسیزی به عنوان یک استعداد نامساعد یاد شده است.

دل تورو نوشت: من خیلی خیلی به ندرت چیزی اینجا پست می‌کنم، اما آنقدر میزان تصورات غلط، نادرستی‌های شلخته و صفت‌های خصمانه که هیچ منطقی پشت آن‌ها وجود ندارد و تنها توهین‌آمیز، بی‌رحمانه و بدنیت هستند در این نوشته بالا بود که مجبور شدم اینجا واکنش نشان دهم.

وی در ادامه نوشت: برای روشن شدن موضوع بگویم اگر خدا به من پیشنهاد کند از زندگی‌ام کم شود تا عمر اسکورسیزی طولانی‌تر شود من قطعاً آن را می‌پذیرم. این مرد سینما را می‌فهمد. از سینما دفاع می‌کند، سینما را تصویر می‌کند و همیشه برای هنر سینما و علیه صنعتی‌سازی آن مبارزه کرده است و هرگز رام نشده و جایگاهی ثابت در تاریخ سینما دارد.

این کارگردان همچنین این مقاله را که نوشته منتقد سینمایی شان ایگان است و در آن «گرگ وال‌استریت» را به شدت کند خوانده و «گاو خشمگین» را در کل فیلمی بد نامیده، رد می‌کند. دل تورو نوشته: کسی که چنین چیزهایی می‌نویسد لازم است برود بحث زبان فیلم، درس‌های تاریخ و تحقیق را بخواند.

دل تورو افزوده: وقتی نوشته‌های مثل این را می‌خوانم که یکی از ملایم‌ترین نیروها و یکی از عاقل‌ترین آنها را هدف گرفته، لرزه‌های قریب الوقوع فروپاشی یک فرهنگ را احساس می‌کنم و از آن به تعجب می‌افتم و می‌پرسم «آخر به چه هدفی؟» و احساس می‌کنم این خسرانی است که به من وارد می‌شود.

این اولین بار نیست که دل‌تورو به دفاع از اسکورسیزی برمی‌خیزد و او مدت‌هاست مدافع صریح‌الهجه این فیلمساز بوده است. وی وقتی «ایرلندی» در سال ۲۰۱۹ منتشر شد از این فیلم به عنوان یک شاهکار یاد کرد و با انتشار پستی طولانی در توییتر، آن را با عنوان فیلمی که «همه اسطوره‌های گانگستری را به حسرت واداشته»، تحسین کرد.

فیلم جدید دل تورو انیمیشن استاپ‌موشن «پینوکیو» است که هفته آینده برای اولین بار در جشنواره فیلم لندن به نمایش درمی‌آید و پس از آن از ۹ دسامبر در نتفلیکس در دسترس خواهد بود.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->