آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
به منظور خدمات به بیماران سرطانی؛

بخش آی سی یو و اتاق عمل بیمارستان امید مشهد راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۸۷۸
  • ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۷
بخش آی سی یو و اتاق عمل بیمارستان امید مشهد راه‌اندازی می‌شود
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای گسترش خدمات به بیماران سرطانی به زودی بخش‌ای سی یو و اتاق عمل بیمارستان امید به بهره برداری خواهد رسید

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شاپور بدیعی در حاشیه بازدید از بیمارستان امید با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزو دانشگاه‌های تیپ یک کشور است که خدمات متنوعی را به بیماران سرطانی ارائه می‌دهد، خاطر نشان کرد: در سه مرکز درمانی بیمارستان قائم (عج)، امام رضا (ع) و امید خدمات مختلفی به بیماران سرطانی ارائه می‌شود، علاوه براین به منظور تسهیل در دریافت خدمات توسط بیماران سرطانی، انجام شیمی درمانی در بیمارستان هاشمی نژاد مشهد نیز انجام می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: با بیان اینکه غربالگری و درمان بیماران سرطانی از مهمترین برنامه‌های این معاونت به شمار می‌رود اظهار کرد: در این راستا دو مرکز غربالگری و درمان سرطان در شهرستان‌های کاشمر و قوچان راه اندازی شده است تا خدمات به شکل بهتری ارائه شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هتلینگ بیمارستان‌های قائم (عج)، امام رضا (ع) و امید به منظور تکریم ارباب رجوع و رفاه حال بیماران به کمک حوزه معاونت توسعه در سال‌های اخیر بازسازی شده است، اظهارکرد: دو مرکز غربالگری شهرستان‌های کاشمر و قوچان نیز مجهز به شیمی درمانی شدند تا رفت و آمد بیماران کاسته شود و بیماران در شهر‌های خودشان خدمات دریافت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->