انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های پنجشنبه هم امکان‌پذیر است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خبر داد: بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در اکتشاف معادن اطلاعیه وزارت بهداشت درباره آمار مرگ‌ومیر کودکان بر اثر آلودگی هوا
سرخط خبرها

رییس پلیس راهور فراجا: ۵۱ میلیون نفر در کشور گواهینامه رانندگی دارند

  • کد خبر: ۱۲۸۹۲۵
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۹
رییس پلیس راهور فراجا: ۵۱ میلیون نفر در کشور گواهینامه رانندگی دارند
رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به آمار اقدامات پلیس راهور گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی بیشترین خدمت را در میان پلیس‌ها به مردم ارائه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید کمال هادیانفر در دیدار با وابستگان نظامی و رابطان پلیس کشور‌های خارجی گفت: کشور ما بیش از ۸۴ میلیون نفر جمعیت دارد و تقریبا همه کاربر عرصه ترافیک هستند. رشد جمعیت ما سالانه ۱.۲۴ درصد است که مستمرا در کشور دیده می‌شود. یک میلیون و ۶۴۸ هزار و ۱۹۵ کیلومتر مربع وسعت کشور ماست و ما هجدهمین کشور پهناور دنیا هستیم. حجم تردد‌های ما سالانه ۶.۵ میلیارد تردد است که در ۱۴۴۰ شهر نیز وجود دارد و افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: ما ۲۹۳ هزار کیلومتر جاده داریم که بیش از ۲۵ هزار کیلومتر راه‌های اصلی و بقیه راه‌های دیگر هستند. ۵۱ میلیون نفر در کشور ما گواهینامه رانندگی دارند. ما تقریبا ۳۷ میلیون وسیله نقلیه داریم که ۲۵ میلیون خودرو و باقی آن موتورسیکلت‌ها هستند. میانگین سرعت در سال برای ما ۷۸ کیلومتر بر ساعت بوده است.

وی افزود: عالی‌ترین ساختار ما شورای عالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی ترافیک است. همچنین شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌ها و کمیسیون ایمنی راه‌های کشور نیز در این زمینه مسئولند. همچنین ۲۲ دستگاه در کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم در ایمنی ترافیکی نقش دارند و ۹۰ درصد حمل و نقل کشور ما زمینی است.

هادیانفر تصریح کرد: ما به اختصار چهار ماموریت را انجام می‌دهیم. مورد اول مدیریت ترافیک بر اساس روش‌های روز دنیاست. مورد دوم و سوم تسهیل در عبور و مرور با رویکرد ارتقاء ایمنی ترافیک و ارائه خدمات انتظامی ترافیکی به شهروندان مانند صدور گواهینامه، رسیدگی به خودرو‌های نوشماره، رسیدگی به تصادفات و ... می‌شود. مورد چهارم نیز پیشگیری از حوادث ترافیکی است. شعار پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا تاکید برقانونمداری، پرهیز از خطر و آرامش در سفر است. همچنین افزایش احساس امنیت برای رانندگان، پیشگیری از حوادث و کاهش تصادفات و کاهش جانباختگان از مواردی است که در این راستا دنبال می‌شود.

هادیانفر تاکید کرد: در هر برنامه که دولت و مجلس تعیین می‌کنند این شاخص‌ها مشخص می‌شود. در حوزه خدمات پلیس راهور در سال گذشته ۶۱ میلیون و ۳۷۶ هزار خدمت در حوزه‌های مختلف مانند تصادفات، اجراییات، شماره‌گذاری، فرهنگ ترافیک و ... ارائه داده است. پلیس راهور بیشترین خدمت را در حوزه پلیس‌های فراجا به مردم ارائه داده است.

وی درباره هوشمندسازی پلیس و استفاده از همیاران پلیس گفت: ما در کشور ناگزیریم که از علم و فناوری‌های روز دنیا بهره ببریم. جدی‌ترین موضوع ما در تصادفات عامل انسانی است. یکی از کار‌هایی که برای این موضوع انجام شده است همیار پلیس است. ما هم اکنون ۱۲ میلیون همیار پلیس برای نهادینه کردن انضباط ترافیکی داریم.

هادیانفر درباره آمار جانباختگان حوادث رانندگی افزود: ۵۰ درصد در برخورد اولیه جان خود را از دست می‌دهند. بیشتر کسانی که در تصادفات مجروح و مصدم می‌شوند کارشان به درمان ختم می‌شود و به صورت سرپایی برمی‌گردند. ۲۶ درصد تصادفات ما واژگونی است. عدم توجه به جلو در همه کشور‌ها دیده می‌شود و تقریبا ۳۸ درصد تصادفات ما در ایران نیز مربوط به عدم توجه به جلو به علت استفاده از گوشی همراه است. ۱۹ درصد نیز به علت رعایت نکردن حق تقدم است.

وی درباره آمار گواهینامه‌ها هم اظهار کرد: ما افزایش ۱۵۰ درصدی گواهینامه را داشتیم، اما در ۱۴ سال گذشته ۲۷ درصد کاهش جانباختگان را شاهد بودیم. در بحث عابرین پیاده نیز همینگونه است. در زمینه راکبین موتورسیکلت هم این وضعیت برقرار است. بر اساس شاخص‌های سازمان بهداشت جهانی ما در ۴ سال گذشته کاهش جانباختگان را داشته ایم. در دنیا به ازای هر ۱۰ هزار وسیله ۸ نفر جانباخته داشتیم که ما توانستیم این عدد را به ۴.۵ کاهش دهیم. همچنین افزایش رضایتمندی مردم به میزان ۸۵ درصد و رضایت ۹۱ درصدی در ارائه خدمات شماره‌گذاری از دیگر افتخارات ماست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->