رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تذکر نمایندگان به رئیس‌جمهور درباره توجه به وضعیت حقوق بازنشستگان و رسیدگی به معیشت حداقلی آن‌ها

  • کد خبر: ۱۲۹۲۷۷
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۰
تذکر نمایندگان به رئیس‌جمهور درباره توجه به وضعیت حقوق بازنشستگان و رسیدگی به معیشت حداقلی آن‌ها
عضو هیئت رئیسه مجلس تذکر نمایندگان به رئیس‌جمهور درباره لزوم توجه به وضعیت حقوق بازنشستگان با توجه به تورم موجود و رسیدگی به معیشت حداقلی آن‌ها را قرائت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه تذکرات کتبی نمایندگان به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد:

-تذکر منصور آرامی نماینده بندرعباس، قشم، ابوموسی، بندرخمیر و حاجی آباد به وزیر راه و شهرسازی: لزوم تسریع در تکمیل طرح‌های عمرانی حاجی آباد.

-تذکر محمد وحیدی نماینده بجنورد و بانه و سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان و تعدادی از نمایندگان به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: لزوم اولویت‌دهی طرح‌های عمرانی به ساخت بیمارستان حوزه انتخابیه و بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی بجنورد.

-تذکر حسین گودرزی نماینده دورود و ازنا و تعدادی از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی: ضرورت خرید تضمینی دام عشایر و روستاییان مازاد دام دامپروری صنعتی با نرخ مصوب. همچنین تذکر به همراه ۶۶ نفر از نمایندگان به رئیس جمهور: ضرورت حذف شرط ارائه سند مسکن برای پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی در ابلاغیه هیأت وزیران.

-تذکر احمد محرم زاده یخفروزان و ۳۴ نفر از نمایندگان به رئیس جمهور: لزوم برخورد قاطع با بنگاه‌های اقتصادی که در فتنه اخیر علیه امنیت ملی اقدام کرده‌اند.

-تذکر علی اکبر علیزاده برمی نماینده مردم دامغان و ۳۴ نفر از نمایندگان به وزرای ارتباطات، اطلاعات، دادگستری، صنعت، معدن و تجارت، فرهنگ و ارشاد اسلامی و کشور: لزوم برخورد قاطع با بنگاه‌های اقتصادی که در فتنه اخیر علیه امنیت ملی اقدام کرده‌اند. همچنین تذکر به رئیس جمهور: لزوم توجه به وضعیت حقوق بازنشستگان با توجه به تورم موجود و رسیدگی به معیشت حداقلی آنها.

-تذکر ابراهیم رضایی نماینده دشتستان و ۳۶ نفر از نمایندگان به وزرای ارتباطات، اطلاعات، دادگستری، صنعت، معدن و تجارت، فرهنگ و ارشاد اسلامی و کشور: لزوم برخورد قاطع با بنگاه‌های اقتصادی که در فتنه اخیر علیه امنیت ملی اقدام کرده‌اند.

-تذکر حسین محمدصالح دارانی نماینده مردم فریدن، فریدون شهر و ۲۸ نفر از نمایندگان به وزیر کشور: لزوم برخورد قاطع با عوامل هنجارشکن.

-تذکر ابراهیم عزیزی نماینده شیراز و زرقان به همراه ۴۳ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: لزوم تسریع در اصلاح مشکلات اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان. همچنین تذکر به همراه ۳۸ نفر از نمایندگان به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: لزوم اطلاع‌رسانی و بررسی دقیق مشکلات و اعتراضات کنکوریان امسال.

-تذکر سید البرز حسینی نماینده مردم خدابنده و ۵۷ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: ضرورت تعیین تکلیف استخدام معلمان طرح مهرآفرین. همچنین تذکر به رئیس جمهور: لزوم توجه به وضعیت حقوق بازنشستگان با توجه به تورم موجود و رسیدگی به معیشت حداقلی آنها.

-تذکر احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور به وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: لزوم حمایت از احداث مجتمع درمانی زیارتی – اقامتی آبگرم در مجاورت امامزاده قاسم (ع) شهرستان فیروزه. همچنین تذکر و ۱۰ نفر از نمایندگان به رئیس جمهور: ضرورت تصویب اختیارات ویژه به شهرستان‌های دارای فرمانداری‌های ویژه از استانداری‌های مربوطه و لزوم تعیین تفاوت‌های فرمانداری‌های ویژه و فرمانداری‌های عادی.

-تذکر نصرالله پژمانفر نماینده مشهد و کلات به همراه ۵ نفر از نمایندگان به وزیر صنعت، معدن و تجارت: لزوم اصلاح امکانات اساسی روش کنترل قیمت مصرف کننده و تولید کننده کالا‌هایی که توسط سازمان حمایت از مصرف کننده الزامی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->