یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

کابینه رژیم صهیونیستی به پیش‌نویس توافق ترسیم مرزی با لبنان رای مثبت داد

  • کد خبر: ۱۲۹۳۲۵
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴
کابینه رژیم صهیونیستی به پیش‌نویس توافق ترسیم مرزی با لبنان رای مثبت داد
پس از کش و قوس‌های فراوان بالاخره توافق ترسیم مرز دریایی با لبنان در کابینه رژیم صهیونیستی به تصویب رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با حضور کلیه اعضای خود و به ریاست یائیر لاپید، نخست‌وزیر موقت تشکیل جلسه داد و پس از بررسی ابعاد و زوایای مختلف پیش نویس پیشنهادی آموس هوکشتاین، میانجیگر آمریکایی این توافق را تصویب کرد.

کابینه امنیتی در بیانیه خود اعلام کرد که در این زمان دستیابی به توافق مرز دریایی میان رژیم صهیونیستی و لبنان حائز اهمیت و فوریت است.

در میان اعضای حاضر در جلسه تنها ایلت شکد، وزیر کشور به این پیش نویس رای ممتنع داد. نفتالی بنت، نخست وزیر جایگزین نیز از توافق پیش رو به عنوان مطلوب‌ترین گزینه در شرایط حاضر یاد کرد. 

با تصویب این پیش نویس در کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی انتظار می‌رود یائیر لاپید توافق مزبور را به منظور تصویب به جلسه عمومی روز چهارشنبه کابینه ببرد. گفته می‌شود توافق احتمالا برای ارزیابی به پارلمان رژیم صهیونیستی نیز تقدیم شود، با این حال در مورد سناریوی احتمالی اخذ رای کنست درباره قبول یا رد این توافق همچنان اختلاف نظر وجود دارد.

در این میان بنیامین نتانیاهو، رهبر جناح مخالف در کنست که روز گذشته از این توافق با عنوان «تسلیم تاریخی» یاد کرده بود خواستار آن است تا کابینه لاپید، این توافق را در کنست به رای بگذارد.

میدان گازی کاریش در منطقه ۲۹ مرزی میان لبنان و سرزمین‌های اشغالی قرار دارد و به عنوان یکی از میادین گازی مهم در منطقه‌ای استراتژیک، سال‌هاست در سکوت سازمان‌های بین‌المللی به دست صهیونیست‌ها چپاول می‌شود.

سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان چندین بار تاکید کرده است تا زمانی که لبنان به حقوق قانونی خود نرسد، اجازه استخراج نفت و گاز از میدان کاریش را به رژیم صهیونیستی نمی‌دهد و این را یک «خط قرمز» برای حزب الله عنوان کرد.

او در سخنرانی پیشین خود نیز اعلام کرد که دریافت متن مکتوب پیشنهاد آمریکا موضوع بسیار مهمی است و تصمیم‌گیری در این باره با مسئولان دولتی لبنان است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->