تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: آشوب‌های اخیر، میراث شوم عملکرد غیرمتعهدانه برخی مسئولان است

  • کد خبر: ۱۲۹۳۳۲
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۶
فرماندار مشهد: آشوب‌های اخیر، میراث شوم عملکرد غیرمتعهدانه برخی مسئولان است
فرماندار مشهد با بیان اینکه حوزه‌های حاکمیتی باید تمام‌قد به میدان بیایند تا نارضایتی‌های عمومی رفع شود، اظهار کرد: امروز بهترین خدمت به اسلام، نظام و کشور، مسئولیت‌پذیری است تا بر مبنای آن، دستگاه‌ها به نحوی عمل کنند که رفتارشان مطابق با وظایف آن‌ها باشد.

محمدپور | شهرآرانیوز، محسن داوری در گردهمایی مسئولین ارزیابی عملکرد، بازرسی و رسیدگی به شکایات دستگاه‌های اجرایی که در تالار جلسات فرمانداری مشهد برگزار شد، با بیان اینکه آشوب‌های امروز کشور میراث شوم عملکرد غیرمتعهدانه برخی مسئولان است، گفت: آنچه امروز مهم است، ارزیابی مستمر از عملکرد مسئولان و مدیران است تا کاستی‌ها کشف شوند و بهبود نواقص به‌طور روزانه در دستورکار قرار بگیرد.

وی افزود: ۵۵ درصد مردم به خاطر مشکلات معیشتی در تنگنا هستند، اما بخش قابل‌توجهی از این افراد در اعتقادات و سبک زندگی خود با انقلاب همسو هستند و این همسوبودن به خاطر دین‌داری آن‌هاست، اما اجرای نادرست بسیاری از دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها باعث شده تا امروزه وقایعی در کشور اتفاق بیفتد که وقوع آن‌ها نتیجه مستقیم عملکرد نادرست مسئولان است.

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: حتی پیش از پیروزی انقلاب، اعتراضات متعددی در تاریخ کشور برپاشده که هرکدام مطالبه یک موضوع مشخص را در دستورکار قرار داده‌اند. پس از انقلاب هم اعتراضات و آشوب‌هایی برپا شده که مردم خواسته صنفی یا معیشتی خاصی داشتند، اما دشمن در هر بار بر جریان اعتراضات سوار شده و این خواسته مشخص را به یک مطالبه در راستای تضعیف نظام تبدیل کرده‌اند.

وی ادامه داد: موضوع فوت یک دخترخانم و بی‌حجابی بهانه‌ای است تا کسانی که بعد از انقلاب به دنیا آمده‌اند و حتی بحران‌های دهه شصت را درک نکرده‌اند، خواهان براندازی باشند و شعار‌های هنجارشکنانه سر بدهند.

داوری گفت: هر دوشنبه جلسات ملاقات مردمی ما برگزار می‌شود و به‌طور ثابت، بانوانی هستند که مراجعه می‌کنند و از تأخیر در پرداخت حقوق همسرانشان گلایه‌مند هستند. با اطلاع از این گلایه، از طریق تماسی با مدیرعامل سازمان موردنظر و پیگیری موضوع، دو ماه حقوق کارکنان به‌طور منظم پرداخت می‌شود، اما باز بعد از گذشت مدتی، پرداخت حقوق دوباره با تأخیر‌های چندماهه صورت می‌گیرد. در این شرایط، حل مشکل نه از طریق پیگیری فرماندار یا مقامات مسئول بلکه با فعالیت مجدانه بازرسی سازمان‌ها میسر است و اینجاست که نقش بازرسان و ناظران مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه حوزه‌های حاکمیتی باید تمام‌قد به میدان بیایند تا نارضایتی‌های عمومی رفع شود، ابراز کرد: امروز بهترین خدمت به اسلام، نظام و کشور، مسئولیت‌پذیری است تا بر مبنای آن، دستگاه‌ها به نحوی عمل کنند که رفتارشان مطابق با وظایف آن‌ها باشد.

بیان ویژگی‌های بازرسی مؤثر در دستگاه‌های اجرایی از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->