۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رتبه دوم کشوری هدف شرکت‌های دانش بنیان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۲۹۶۰
  • ۰۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۰
رتبه دوم کشوری هدف شرکت‌های دانش بنیان خراسان رضوی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی کسب رتبه دوم کشوری در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان به لحاظ تعداد و فروش محصولات آن‌ها را در برنامه‌ریزی‌های خود هدف‌گذاری کرده است.
به گزارش شهرآرنیوز؛ علی رسولیان درهمایش «شرکت‌های دانش بنیان، فناور و استارتاپ‌های خراسان رضوی با رویکرد تامین مالی و جذب سرمایه» که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: برای هدف‌گذاری کسب رتبه دوم در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان به همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی مرتبط نیاز است.

وی شکل گیری انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان در خراسان رضوی را اقدامی در جهت رفع موانع و مشکلات فعالیت این شرکت‌ها دانست و افزود: رویکرد استان سپردن امور به بخش خصوصی است تا با حذف دیوان‌سالاری اداری، حضور بخش خصوصی در عرصه اقتصادی تقویت شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در این راستا «گروه کاری دانش‌بنیان» ذیل «کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری» با دبیری انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفته و با طرح موضوعات مرتبط، مسیر مناسبی برای طرح مسائل و پیگیری در «شورای برنامه‌ریزی» و «کارگروه ستاد تسهیلات و رفع موانع تولید» استان گشوده شده است.

رسولیان با بیان اینکه در سفر اخیر سرپرست نهاد ریاست جمهوری به مشهد، اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال برای تقویت صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مصوب شد، افزود: در نمایشگاهی که چند روز پیش با محوریت خراسان رضوی در تاجیکستان برپا شد تاجیک‌ها علاقه زیادی برای مشارکت در حوزه فعالیت‌های دانش بنیان خراسان رضوی نشان دادند.

وی اختصاص فضای ویژه به شرکت‌های دانش‌بنیان در قالب پارک ICT و اختصاص فضا‌های خالی استان به استقرار این شرکت‌ها را از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه برشمرد و ادامه داد: سه موضوع تأمین مالی، رفع موانع و مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و ارائه فضای مناسب به آنان با جدیت در حال پیگیری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تعداد شرکت‌های دانش بنیان خراسان رضوی را ۲۶۰ واحد و تعداد واحد‌های فناوری را ۶۵۰ واحد ذکر و بیان کرد: این شرکت‌ها ۷۳۰ محصول دارند که پارسال از این تعداد ۱۹۶ محصول صادر شد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->