دومین عرضه‌اولیه سال ۱۴۰۳ به بازار سهام می‌آید | چقدر نقدینگی لازم است؟ میوه و صیفی‌جات در بازار امروز تره‌بار مشهد چند؟ (۶ تیر ۱۴۰۳) | آلو سیاه و زرد ۲۵ هزار تومان افزایش مشتریان سپرده‌های بلندمدت بانکی روند کاهشی قیمت برخی از کالاهای اساسی (۵ تیر ۱۴۰۳) + جزئیات وضعیت واریز سود مرحله سوم سهام عدالت چه زمانی مشخص می‌شود؟ ثبت معاملات در سامانه املاک و مستغلات الزامی شد (۵ تیر ۱۴۰۳) آیا الان وقت خرید طلاست یا بعد از انتخابات؟ فروش طلای دست دوم به‌صورت رسمی ممنوع شد آیین‌نامه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد (۴ تیر ۱۴۰۳) بیش از ۹۰ درصد از افرادی که وارد طلافروشی می‌شوند، به دنبال خرید طلای دست دوم هستند ارزان‌ترین موبایل‌های برند‌های مختلف کدام‌اند؟ (۴ تیر ۱۴۰۳) دوربین مداربسته، آرایشگاه زنانه در مشهد را به پلمب کشاند کام سهامداران بالاخره شیرین شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ تیر ۱۴۰۳) تعیین نرخ بلیت هواپیما بر عهده سازمان هواپیمایی کشوری است هر گرم طلای ۱۸ عیار در مشهد چند؟ (۴ تیر ۱۴۰۳) هزینه نصب و جداسازی کولر گازی در مشهد چقدر است؟ قیمت امروز طلا، دلار، سکه، ارز دیجیتال (۴ تیر ۱۴۰۳) | طلا ۳.۴ میلیون و دلار ۶۰ هزار تومان شد بخش‌نامه جدید بانک مرکزی؛ پرداخت وام اشتغال به هر نفر فقط یک بار قیمت خودرو‌های خارجی و کارکرده در مشهد (۴ تیر ۱۴۰۳) | بنز ۲۰۱۳، هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان چگونه خودرو وارداتی بخریم؟ قیمت خودرو‌های داخلی و کارکرده در مشهد (۴ تیر ۱۴۰۳) متقاضیان دسته‌چک بخوانند | شرط جدید بانک مرکزی برای صدور دسته‌چک‌های صیادی سهم زنان از تسهیلات مشاغل خانگی چقدر است؟ شرایط رایگان‌شدن قبوض آب اعلام شد
سرخط خبرها

آخرین خبر‌ها از پرداخت تسهیلات ویژه به زوجین روستایی (۲۳ مهرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۹۷۱۰
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۹
آخرین خبر‌ها از پرداخت تسهیلات ویژه به زوجین روستایی (۲۳ مهرماه ۱۴۰۱)
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: تسهیلات ویژه زوجین روستایی تا پایان سال به صورت کامل پرداخت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی، عصر شنبه(۲۳ مهر) در نشست همایش "روز جهانی زن روستایی" و ششمین همایش نقش‌آفرینی زنان روستایی و عشایری در توسعه پایدار، اظهار کرد: سال گذشته در همین روز بود که دکتر مدنی در خصوص وام زدواج زوجین دهه ۶۰ وعده دادند. با توجه به آمارها مطرح شد که مسئله تجرد زنان روستایی بیشتر از شهر است و نیاز است که پشتیبانی‌های لازم برای ازدواج، تشکیل، تحکیم و پشتیبانی خانواده در روستا وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: در این راستا سال گذشته مصوب شد تسهیلات ویژه‌ای برای زوجین روستایی در نظر گرفته شود و تا پایان سال تسهیلات برای کسانی که شرایط را داشته‌اند، به‌طور کامل پرداخت می‌شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با بیان این‌که امسال نیز با وسعتی که در این کار در نظر گرفته شده، این تسهیلات شامل زوجین شهری نیز می‌شود، افزود: امیدواریم سریع‌تر اعتبارات اختصاص پیدا کند تا همچون سال گذشته تا پایان سال تسهیلات کسانی را که ازدواج آنها از مهرماه صورت گرفته، تا پایان سال پرداخت کنیم و بتوانیم در بودجه سال آینده نیز این تسهیلات را قرار دهیم.

خزعلی با اشاره به آمار سال ۹۵ در خصوص زنان روستایی، عنوان کرد: ۱۰ میلیون نفر از جمعیت زنان، در روستاها زندگی می‌کنند و میانگین سن ازدواج آنها ۲۳ سال است که به دلیل تجردی که وسعت گرفته، نیاز است پشتیبانی‌های جدی از لحاظ فرهنگی و نه فقط اقتصادی انجام بگیرد. ۶۵ درصد زنان روستایی دارای همسر هستند و {۳۵ درصد بقیه مجرد هستند} که علت آن فوت همسر، طلاق و تجرد است و گاهی اوقات به تجردهای قطعی منجر می‌شود.

به گفته معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، بنای دولت خدمتگزار این است که زمینه را برای فعالیت، رشد و ارتقای زنان فراهم کند.

وی افزود: از وزیر جهاد کشاورزی برای اهتمامی که دارند تشکر می‌کنیم که در طول سال گذشته در سفرها به‌صورت ویژه برای زنان جایگاه قائل بودند و همچنین اعتباراتی که به جامعه زنان در سال گذشته اختصاص داده شد فراتر از اعتبارات سایر سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها بود.

خزعلی عنوان کرد: وزیر کشاورزی تاکید داشت که اگر نیاز باشد بدون سقف از فعالیت زنان در حوزه‌های مختلف اعم از کشاورزی، صنایع دستی و صنایع تبدیلی، پشتیبانی می‌کند که جای تقدیر دارد و در این راستا بسیاری از بانوان در روستاها و محیط‌هایی که به طور جدی محروم بودند و بسیاری از امکانات به آنها نمی‌رسید، توانستند تلاش‌های خوبی را انجام داده و کار خود را توسعه دهند. به زودی از بسیاری از کارهایی که در سال گذشته انجام شده، رونمایی می‌شود. امید داریم همکاری ما با صندوق امید بیش از سال گذشته شود و همچنین از پشتیبانی‌ها و اعتباراتی که در نظر گرفته‌اند، بهره‌مند شویم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره مسئله سواد، اظهار کرد: برخی مسائل همچون سواد، آموزش و پشتیبانی‌هایی که باید از زندگی زنان روستایی انجام گیرد، در اولویت مسائل زنان قرار دارد. بیش از ۹۰ درصد در کشور باسواد داریم اما این سهم در روستاها و عشایر به خصوص در بخش زنان پایین می‌آید که برنامه‌ریزی شده تا به صورت ویژه به سواد زنان روستایی و عشایر و بازماندگان از تحصیل که متاسفانه در کرونا افزایش یافته، اقدامات لازم انجام شود.

خزعلی عنوان کرد: روش‌های جدیدی برای فراگیری تحصیل به زودی اجرایی می‌شود و امید داریم بازماندگی از تحصیل ریشه‌کن شود و همه دختران و زنان از سواد بهره‌مند شوند.

وی با بیان این‌که اگر زنان، روستا را ترک کنند ماندگاری روستا را نخواهیم داشت، گفت: ماندن زنان در روستا و عدم مهاجرت آنها به شهرها موجب ماندگاری، آبادی و نشاط در روستا می‌شود و لازمه آن توسعه خدمات در روستاهاست. سال گذشته معاونت زنان طی تفاهم‌نامه‌ای با استانداری‌ها تسهیلاتی در ۱۵ استان در اختیار کارآفرینانی قرار داد که بتوانند زنان خصوصا زنان سرپرست خانواده را تحت پوشش قرار دهند و به نوعی پایداری شغلی آنان را تضمین کنند.

وی افزود: صندوق ضمانت زنان سرپرست خانوار در همین راستا تاسیس شد. وام زوجین دهه شصتی در سال گذشته پرداخت شد و امیدواریم برای مسکن زوجین نیز اقدامات موثری انجام شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->