یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

عضو ناظر شورای عالی حقوق و دستمزد: میزان افزایش حقوق‌ها در لایحه دولت با تورم فعلی جواب نمی‌دهد

  • کد خبر: ۱۲۹۷۳۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲
عضو ناظر شورای عالی حقوق و دستمزد: میزان افزایش حقوق‌ها در لایحه دولت با تورم فعلی جواب نمی‌دهد
عضو ناظر مجلس در شورای عالی حقوق و دستمزد، گفت: رقمی که در لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری اعلام شده با تورم فعلی جواب نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی‌کارنامی در واکنش به ارسال لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری از سوی دولت به مجلس، گفت: ما در نشستی که در شورای عالی حقوق و دستمزد پیرامون بررسی این موضوع برگزار شد نیز در این رابطه بحث داشتیم چرا که رقمی که در این لایحه برای افزایش حقوق‌ها اعلام شده است با تورم فعلی جواب نمی‌دهد ضمن اینکه در آن مشکل بی‌عدالتی در نحوه پرداخت حقوق و دستمزد هم حل نشده است.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس، ادامه داد: قرار بود دولت آیت‌الله رییسی یک لایحه جامع به مجلس ارسال کند که یکبار برای همیشه در آن هم متناسب‌سازی، هم عدالت در پرداخت و هم تعیین کف و سقف پرداخت حقوق‌ها با توجه به شاخص‌های موجود صورت بگیرد، اما در این لایحه تنها به این نکته اشاره شده که مبلغ یک میلیون تومان به هر مزدبگیر اضافه شود که در این روش هیچ منطقی وجود ندارد ضمن اینکه منابع لازم برای آن نیز پیش‌بینی نشده است و مشخص نیست قرار است از چه محلی پرداخت شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، تصریح کرد: این لایحه اگر تصویب شود قابلیت اجرا نخواهد داشت و فقط قانون تصویب و تا پایان سال نیز به مردم هم وعده داده می‌شود، اما نتیجه‌ای به همراه نخواهد داشت بنابراین کارمندان و بازنشستگان نباید روی این لایحه حساب زیادی باز کنند.  

عضو ناظر مجلس در شورای عالی حقوق و دستمزد، با بیان اینکه در حوزه پرداخت حقوق و دستمزد در حق کارمندان و بازنشستگان کشوری جفا شده است، تاکید کرد: در لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری باید حقوق‌ها تا سقف ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کرد بنابراین دولت باید به سرعت تکلیف این موضوع را روشن کند. البته قرار شد نشستی با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی داشته و ایشان را از این مسائل آگاه کنیم تا به عنوان یک فرد تاثیرگذار بتواند آن‌ها را پیگیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->