فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

تدوین استانداردسازی دو رشته از صنایع دستی رایج در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۲۹۷۶
  • ۰۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۰
تدوین استانداردسازی دو رشته از صنایع دستی رایج در خراسان رضوی
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: شیوه‌نامه و دستورالعمل استانداردسازی حکاکی بر روی سنگ عقیق و گوهرنشانی سنتی موسوم به "مخراجکاری" در استان تدوین شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل مکرمی‌فر گفت: این پیش‌نویس مدون شده استانداردسازی شامل ویژگیها و شیوه حکاکی بر روی سنگ عقیق و گوهرنشانی سنتی موسوم به "مخراجکاری" است.

وی ادامه داد: نشست "کمیته ملی تدوین استانداردهای صنایع دستی کشور" به منظور بررسی و تصویب استانداردسازی حکاکی عقیق و مخراجکاری در مشهد برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی به تمرکز تولیدکنندگان و امکانات آزمایشگاهی رشته‌های صنایع دستی حکاکی عقیق و مخراجکاری در این استان اشاره و بیان کرد: همچنین امکان دعوت از دیگر صاحب‌نظران و متخصصان این دو رشته صنایع دستی برای حضور در مشهد میسر است بنابراین پیشنهاد شد نشست کمیته ملی تدوین استانداردهای صنایع دستی کشور در خراسان رضوی برگزار شود. 
وی گفت: پیرو حمایت و هماهنگی اداره‌کل حمایت از تولید صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و نیز اداره‌کل تدوین استانداردهای ملی سازمان ملی استاندارد مقرر شد بیست و سومین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد برای دو رشته صنایع دستی حکاکی عقیق و مخراجکاری روز هشتم دی ماه جاری در مشهد برپا شود. 
مکرمی‌فر افزود: مدیرکل و کارشناسان حمایت از تولید صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، نمایندگان سازمان ملی استاندارد، گروه تدوین استاندارد و یکی از استادکاران تخصصی دیگر رشته‌های قابل طرح در این نشست حضور دارند.

۳۶۰ رشته صنایع دستی در ایران فعال است. ۹۰ رشته از این تعداد صنایع دستی رایج در ایران در خراسان رضوی وجود دارد.

هشت هزار و ۴۰۰ هنرمند هنرهای سنتی و صنایع دستی از اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی پروانه فعالیت دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->