امیر حسین رستمی: دقیقه ۹۰ به لیسانسه‌ها اضافه شدم روزنامه خراسان در فهرست میراث منقول ملی ثبت شد واکنش تهیه‌کننده سووشون به تاخیر در پخش قسمت چهارم این سریال «کارناوال» هم به جمع برنامه‌های توقیفی پیوست مدیر عالی حرم مطهر رضوی در بازدید از مؤسسه شهرآرا مطرح کرد: شهرآرا، صدای شهر امام‌رضا(ع) در سطح ملی و فراملی + فیلم جیمز کامرون: ساخت «آواتار» برای پول نبود پیام تبریک رئیس سازمان صداوسیما به مناسبت روز خبرنگار جدیدترین خبر سلامتی اکبر عبدی از زبان خودش (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بازیگر سریال «خاندان اژدها» به «جنگ ستارگان» پیوست زمان پخش سریال عملیات مهندسی + تیزر اجرای یک تئاتر توسط کانون پرورش فکری کودکان در عراق «رویاشهر» ۲۰ میلیاردی شد فیلم مرد عینکی امشب (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه
سرخط خبرها

سریال «سلمان فارسی» ۶۰ قسمت شد

  • کد خبر: ۱۲۹۷۸۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۰
سریال «سلمان فارسی» ۶۰ قسمت شد
تعداد قسمت‌های سریال «سلمان فارسی» با نظر کارگردان از ۴۰ به ۶۰ افزایش پیدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما طی روزهای اخیر با سفر به شاهرود، در جریان ساخت سریال تاریخی سلمان فارسی قرار گرفت. وی بعد از حضور در لوکیشن کلیسای دمشق، شاهد برداشت چند پلان از سریال بود.

بنا بر این گزارش، داود میرباقری نیز در این دیدار با اعلام تولید حدود ۳۳ درصد سریال که شامل فصل میانی آن یعنی فصل بیزانس است، گفت در این فصل بازیگران مختلفی از یونان، ارمنستان، مراکش و تونس در کنار بازیگران ایرانی جلوی دوربین رفته‌اند که در زمان پخش سریال می‌توانند نقش چشمگیری در دیده شدن جهانی آن داشته باشند.

وی ابراز امیدواری کرد با حمایت‌های رسانه ملی، ساخت بخش‌های پایانی فصل بیزانس به زودی پایان یافته و تصویربرداری فصل ایران و سپس حجاز انجام شود.

خبر تولید ۳۳ درصدی سریال میرباقری درحالی اعلام شده که طبق برآوردهای موجود، تا به حال نزدیک به نیمی از تصویربرداری سریال مصوب شده که در ابتدا ۴۰ قسمت بود، انجام شده و البته در خبرهای بعدی این عدد به ۵۰ افزایش پیدا کرد و حالا بناست با نظر میرباقری تعداد قسمت های سریال به ۶۰ قسمت افزایش پیدا کند که اگر با این افزایش قسمت موافقت شده باشد، ۳۳ درصد اعلام شده، صحیح است.

بنا بر این گزارش، در این سریال تلویزیونی علیرضا شجاع نوری ایفاگر نقش میانسالی سلمان فارسی است و تا به حال حضور فرهاد اصلانی، محمدرضا هدایتی، مرحوم چنگیز جلیلوند، علی دهکردی، رامونا شاه، احترام برومند، مهدی فقیه و علیرضا مهران در این طرح اعلام شده است.

این درحالی است که این سریال فاخر از بازیگران دیگری نیز بهره می برد که از جمله آنها می توان به حسین یاری، جعفر دهقان، داریوش فرهنگ، سید جواد طاهری، سید مهرداد ضیایی، محمد فیلی، محمود پاک نیت، محمد صادقی، مجید مظفری، حسن پورشیرازی، فریبا کوثری، محمدرضا شریفی نیا، بهرام شاه محمدلو، صدرالدین حجازی، محمود اردلان، شکرخدا گودرزی، عنایت شفیعی، رضا کیانیان، حسن میرباقری، سیامک اطلسی، اردلان شجاع کاوه، رضا توکلی، مهران غفوریان، انوش معظمی، رحیم نوروزی، مهدی فخیم زاده، شهرام حقیقت دوست، میرطاهر مظلومی، علی اوسیوند، مصطفی طاری، توماج دانش بهزادی، صفر محمدی، امین شیردره، حمیدرضا عطایی، محمدرضا حقگو، سپند امیرسلیمانی، شهرام عبدلی، عبدالرضا اکبری، هشام رستم، امیر رضایی، بیوک میرزایی، کاوه فتوحی، ارژنگ امیرفضلی، چنگیز وثوقی، سامان احمدی شهمیرزادی، ویشکا آسایش، داریوش کاردان، محمدجواد جعفرپور، رحمان باقریان، سیدمحمدصادق ابوطالبی، سید رهام عسگرپور و ساناز شیخ شعاعی اشاره کرد.

داستان سریال سلمان فارسی از تولد تا ماجرای فتح ایران است و شجاع نوری بازیگر نقش اصلی سریال سلمان فارسی است. محمدرضا هدایتی در این سریال نقش یک تاجر هندی را ایفا می کند. فرهاد اصلانی هم که همیشه پای ثابت کارهای میرباقری است، در این اثر نقش یک تاجر را دارد. علی دهکردی نیز از جمله دیگر بازیگران این سریال است. آخرین بازی زنده یاد چنگیز جلیلوند دوبلور پیشکسوت نیز در این سریال رقم خورد.

برای تولید این سریال حدود ۱۲ هزار دست لباس طراحی و تولید شده است. با توجه به تاریخی بودن سریال از طراحی خاص صحنه، ابزارآلات و لباس‌ها برای نشان دادن اصالت تاریخی اثر استفاده شده است. لوکیشن‌های تیسفون، جی و حجاز در قالب ۳۰ کارگاه دکورسازی از طراحی کشتی گرفته تا تمامی ظرافت‌های هنری دوران ساسانی، بیزانس و پیامبر اکرم (ص) ساخته می‌شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->