ماجرای خوانندگی سفیر کره جنوبی در ایران مهران مدیری به دیدار اکبر زنجان‌پور رفت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) ساخت بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است
سرخط خبرها

مراسم تشییع پیکر امیر «امیرحسن ندایی» برگزار شد

  • کد خبر: ۱۲۹۸۴۵
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴
مراسم تشییع پیکر امیر «امیرحسن ندایی» برگزار شد
مراسم تشییع پیکر امیرحسن ندایی، مدرس دانشگاه، فیلمساز و مجری تلویزیون، صبح امروز ، ۲۴ مهر، در محل دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد.

به گزارش شهرارانیوز، در این مراسم علاوه بر خانواده و نزدیکان مرحوم ندایی، جمع کثیری از همکاران و دانشجویانش و همچنین تعدادی از اهالی فرهنگ و هنر و نیز دوستداران او حضور داشتند.

مراسم تشییع پیکر امیرحسن ندایی با مداحی و همچنین سخنرانی تعدادی از استادان دانشگاه تربیت مدرس همراه بود که از درگذشت این استاد دانشگاه به عنوان ضایعه‌ای بزرگ برای دانشگاه یاد کردند.

به گفته آنان امیرحسن ندایی انسانی وارسته و فرهیخته، استادی هنرمند و تلاشگر بود که قدر مسلم از دست دادنش برای دانشگاه تربیت مدرس اتفاقی سخت و سنگین است.

امیرحسن ندایی صبح جمعه ـ ۲۲ مهر ماه ـ بر اثر ایست قلبی در منزل درگذشت. او در سمت‌های کارگردان، تهیه‌کننده، نویسنده، تدوین‌گر، پژوهش‌گر، مجری و آهنگساز فعالیت داشته و دروس نظری و عملی گوناگونی را (در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری) تدریس کرده است.

او فعالیت‌های هنری را از سال ۱۳۶۰ در رشته‌ی موسیقی آغاز کرد و سپس در زمینه‌های هنری دیگر مانند نقاشی و سینما به فعالیت پرداخت. ندایی فعالیت‌های فیلم‌سازی را از سال ۱۳۷۲ در صدا و سیما آغاز کرد. او که دکترای پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس داشت، تدریس را در دانشگاه از ۱۳۷۹ در رشته‌های سینما، تئاتر، گرافیک و انیمیشن آغاز کرده بود.

برنامه «شب سینما» از سری «شب‌های هنر» در سال ۹۸ با اجرا و کارشناسی «امیرحسن ندایی» روی آنتن می‌رفت.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->