پنهان‌شدن در غشای کلمات | چند خطی درباره کتاب «زندگی در آمنیون»، مجموعه شعر قاسم رفعت‌حسینی حسن معجونی در نقش پادشاه شهر حِلّه «رویای نیمه شب» مروری بر فروش فیلم‌های سینمایی خراسان‌رضوی در هفته‌ای که گذشت (۶ مرداد ۱۴۰۳) بازگشت «پاورقی» به آنتن سیما + زمان پخش کتاب‌های پرفروش‌ کانون پرورش فکری در نخستین ماه تابستان ۱۴۰۳ معرفی شد آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته‌ای که گذشت (۶ مرداد ۱۴۰۳) پخش انیمیشن «مینیون‌ها» برای المپیک ۲۰۲۴ پاریس اختصاص رایگان فیبر نوری به همه سینماهای کشور حکایت نظریه آلبرت و کفش‌های آن سه مرد مروری کوتاه بر زندگی امیراشرف آریان پور، موسیقی دان و پژوهشگر نام آور ایرانی اکران «روزی روزگاری آبادان» با بازی تنابنده و معتمدآریا در سینما «ماداگاسکار ۱» و «آلفا و امگا ۳» در شبکه‌های امید و کودک پایان نگارش فیلمنامه «اخراجی‌ها ۴» سینما و تئاتر مشهد در گرمای بی‌سابقه تعطیل است؟ (۶ مرداد ۱۴۰۳) فراخوان جشنواره نمایش عروسکی تهران-مبارک منتشر شد
سرخط خبرها

مراسم تشییع پیکر امیر «امیرحسن ندایی» برگزار شد

  • کد خبر: ۱۲۹۸۴۵
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴
مراسم تشییع پیکر امیر «امیرحسن ندایی» برگزار شد
مراسم تشییع پیکر امیرحسن ندایی، مدرس دانشگاه، فیلمساز و مجری تلویزیون، صبح امروز ، ۲۴ مهر، در محل دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد.

به گزارش شهرارانیوز، در این مراسم علاوه بر خانواده و نزدیکان مرحوم ندایی، جمع کثیری از همکاران و دانشجویانش و همچنین تعدادی از اهالی فرهنگ و هنر و نیز دوستداران او حضور داشتند.

مراسم تشییع پیکر امیرحسن ندایی با مداحی و همچنین سخنرانی تعدادی از استادان دانشگاه تربیت مدرس همراه بود که از درگذشت این استاد دانشگاه به عنوان ضایعه‌ای بزرگ برای دانشگاه یاد کردند.

به گفته آنان امیرحسن ندایی انسانی وارسته و فرهیخته، استادی هنرمند و تلاشگر بود که قدر مسلم از دست دادنش برای دانشگاه تربیت مدرس اتفاقی سخت و سنگین است.

امیرحسن ندایی صبح جمعه ـ ۲۲ مهر ماه ـ بر اثر ایست قلبی در منزل درگذشت. او در سمت‌های کارگردان، تهیه‌کننده، نویسنده، تدوین‌گر، پژوهش‌گر، مجری و آهنگساز فعالیت داشته و دروس نظری و عملی گوناگونی را (در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری) تدریس کرده است.

او فعالیت‌های هنری را از سال ۱۳۶۰ در رشته‌ی موسیقی آغاز کرد و سپس در زمینه‌های هنری دیگر مانند نقاشی و سینما به فعالیت پرداخت. ندایی فعالیت‌های فیلم‌سازی را از سال ۱۳۷۲ در صدا و سیما آغاز کرد. او که دکترای پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس داشت، تدریس را در دانشگاه از ۱۳۷۹ در رشته‌های سینما، تئاتر، گرافیک و انیمیشن آغاز کرده بود.

برنامه «شب سینما» از سری «شب‌های هنر» در سال ۹۸ با اجرا و کارشناسی «امیرحسن ندایی» روی آنتن می‌رفت.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->