اعتماد سرمربی پرسپولیس به گندوز؟ هزینه‌های تمام‌نشدنی بیفوما برای پرسپولیس مهاجم سابق پرسپولیس، مربی پیشنهادی به هاشمیان هاشمیان ستاره جوان را فراخواند پیشنهاد معاوضه پرسپولیس به تارتار نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و فرانسه(۲۸ تیر ۱۴۰۴)| چه شکست بدموقعی! استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد
سرخط خبرها

پیروزی شیرین بسکتبالیست‌های آویژه مقابل مهرام

  • کد خبر: ۱۳۰۰۲۵
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۲
پیروزی شیرین بسکتبالیست‌های آویژه مقابل مهرام
شاگردان سرجان ایوانوویچ، صدرنشین لیگ برتر را به زانو درآوردند.

به گزارش شهرآرانیوز، هفته ششم لیگ برتر بسکتبال ایران، عصر امروز با برگزاری ۶ مسابقه در شهر‌های مختلف دنبال شد و در یکی از جذاب‌ترین بازی ها، تیم آویژه صنعت پارسای مشهد در سالن خانه بسکتبال میزبان مهرام صدرنشین بود و در پایان موفق شد حریف صاحب نام خودش را با نتیجه ۶۴ بر ۶۵ شکست دهد.

شاگردان سرجان ایوانوویچ در یک مسابقه میلیمتری صدرنشین را شکست دادند و به اذعان سرمربی و بازیکنان این تیم حضور هواداران شاید اصلی‌ترین دلیل رقم خوردن این اتفاق بود.

نماینده بسکتبال مشهد که در دقایقی از کوارتر سوم حتی با ۱۱ امتیاز اختلاف از حریف قدرتمندش پیش بود، با چند اشتباه فردی با نتیجه ۶۳ بر ۶۴ از حریف خودش عقب افتاد. در حالی که تابلوی سالن تنها ۳۶ ثانیه زمان تا انتهای مسابقه را نشان می‌داد سرمربی مهرام درخواست وقت استراحت کرد تا برنامه‌های لازم برای این مدت زمان را به شاگردانش ابلاغ کند. مهرامی‌ها شروع کننده بازی بودند و ابتکار عمل در دست تیم میهمان بود. پرتاب عجولانه سرخ پوشان پایتخت در فاصله ۲۵ ثانیه مانده به پایان مسابقه، به سبد ننشست تا توپ در اختیار آویژه قرار بگیرد. هنری کورین بازیکن محبوب مشهدی‌ها بازی را شروع کرد و در واپسین لحظات مالکیت، توپ را به سبد مهرامی‌ها رساند تا این بار نتیجه به سود تیم میزبان بچرخد.

اعتراض بی مورد مهرامی‌ها برای دقایقی جو سالن را ملتهب کرد، اما هواداران هوشیار مشهدی با تشویق‌های بی امان تیم شان هرگز وارد بازی روانی حریف نشدند تا اعتراض مربی مهرام هم بی نتیجه بماند و بازی در فاصله یک و یک صدم ثانبه مانده به پایان، از کنار سبد این تیم شروع شود.

پرتاب بلند قرمزپوشان مهرام نتیجه‌ای نداشت تا در پایان شاگران سرجان جشن قهرمانی را با هواداران برگزار کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->