رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

شناسایی ۲۴۵ آموزشگاه رانندگی متخلف در کشور

  • کد خبر: ۱۳۰۳۸
  • ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۵
شناسایی ۲۴۵ آموزشگاه رانندگی متخلف در کشور
رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از برخورد با تخلفات ۲۴۵ آموزشگاه رانندگی در سراسر کشور و تعطیلی آن‌ها خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد کرمی اسد درباره نظارت بر آموزشگاه‌های رانندگی گفت: برابر آمار‌های ما در کشور بیش از ۲۱۰۰ آموزشگاه رانندگی فعال است که اکثر آن‌ها آموزشگاه پایه سوم است. ما بر تمام این آموزشگاه‌ها نظارت داریم و به شکل محسوس و نامحسوس اقدامات آنان و نحوه آموزش و امتحانات را رصد می‌کنیم.
وی با بیان اینکه کارشناسان پلیس راهور به صورت رندوم از شرکت کنندگان در این کلاس‌ها آزمون می‌گیرند، گفت: علاوه بر آن بر شرایط آموزشگاه‌ها نیز نظارت داریم، اینکه فضای آموزش تئوری مناسب باشد، فضای مناسب برای پارک خودرو‌های آموزشگاه باشد و ....
رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه برخی از آموزشگاه‌های رانندگی دچار زوال شرایط می‌شوند، گفت: برخی از آموزشگاه‌ها هم متخلف هستند که که با هردوی این‌ها برخورد شده و اجازه فعالیت به آن‌ها داده نخواهد شد.
وی در مورد زوال شرایط در آموزشگاه‌های رانندگی گفت: مثلا اگر شرایط آموزشگاه تغییر کرده باشد، خودروهایش فاقد ایمنی باشد و ... جزو زوال شرایط محسوب می‌شود.
کرمی اسد در مورد آموزشگاه‌های متخلفی که با آن برخورد شده نیز به ایسنا گفت: از ابتدای امسال تا پایان ماه قبل، ۲۴۵ آموزشگاه رانندگی در در سراسر کشور به دلیل تخلفات مختلف تعطیل شدند که از این تعداد ۷۰ مورد آن در تهران بود.
وی با بیان اینکه برخی از این آموزشگاه‌ها دوباره فعالیت خود را آغاز کردند، گفت: ما به دلیل ارتکاب تخلف، ارائه خدمات به این آمورشگاه‌ها را قطع کردیم و غیرمجاز شناخته شدند، اما این فرصت را داشتند که اشکالات خود را رفع کنند و در بازبینی‌های بعدی فرصت دوباره فعالیت را پیدا کنند، به همین دلیل نیز تعدادی از این آموزشگاه‌ها اشکالات خود را رفع کرده و دوباره فعالیتشان را آغاز کردند.
رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در خاتمه درباره آموزشگاه‌های غیرمجاز نیز گفت: آموزشگاه رانندگی غیرمجاز نداریم، چرا که هنگام صدور گواهینامه ما تنها برای آموزشگاه‌هایی گواهینامه صادر خواهیم کرد که دارای مجوز باشند و از این رو چنین امری ممکن نیست.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->