مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور مصرف انسولین ۲۴۰ درصد بیش از نیاز کشور است با انواع کم‌خونی آشنا شوید: علل، علائم و روش‌های درمان
سرخط خبرها

جزئیاتی از کلاهبرداری ۹ میلیارد تومانی به بهانه رمزارز در مشهد

  • کد خبر: ۱۳۰۴۲۲
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
جزئیاتی از کلاهبرداری ۹ میلیارد تومانی به بهانه رمزارز در مشهد
رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی: بزرگ‌ترین کلاهبرداری‌های مجازی در حوزه رمزارز‌ها رخ می‌دهد.

محمدجواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ زن جوان سال‌ها قبل پدرش را از دست داده بود. در تمام این سال‌ها فقط می‌دانست زمینی در یک گوشه مشهد به‌عنوان ارثیه به او رسیده است. این زمین بی‌ارزش‌تر از آن بود که زن بخواهد پیگیر آن بشود. اما از مدتی قبل در اثر یک اتفاق او متوجه می‌شود که زمین رهاشده در گوشه شهر، درکنار یک بزرگراه جدید قرار گرفته و بسیار ارزشمند شده است، تاجایی‌که کارشناسان رقم آن را ۹ میلیارد تومان ارزیابی کردند. زن پس از مشورت با همسرش، تصمیم به فروش زمین گرفت و یک‌شبه میلیاردر شدند.

آن‌ها به قصد سرمایه‌گذاری به‌دنبال بازاری بودند تا پولشان را چندبرابر کند. در این میان، یک فامیل دور پس از سال‌ها به‌سراغ آن‌ها آمد و با این ادعا که می‌تواند با سرمایه‌گذاری در بازار رمزارز‌ها پول آن‌ها را چندبرابر کند، در چندین مرحله مبالغی را از آن‌ها گرفت، اما تا زن و شوهر جوان به خود آمدند، متوجه شدند هیچ پولی از ارثیه برایشان نمانده و آن فامیل محترم نیز متواری شده است.

با اعلام شکایت از فامیل فراری و تشکیل پرونده در دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه‌ای به‌منظور مشخص شدن وضعیت پول‌ها، شاکیان به پلیس فتای خراسان‌رضوی معرفی شدند. با تشکیل پرونده، گروهی از کارشناسان این دایره پلیس تخصصی، مأمور رسیدگی به پرونده شدند.

سرمایه‌گذاری شیادانه

با فراخوانده شدن شاکیان به پلیس فتا، زن جوان در محل حاضر شد. او درباره جزئیات پرونده اعلام کرد موضوع از زمانی شروع شد که آن‌ها زمین به‌جامانده از پدرش را به مبلغ ۹ میلیارد تومان می‌فروشند و تصمیم به سرمایه‌گذاری این میزان پول می‌گیرند. در این میان یکی از فامیل‌های دورشان به آن‌ها نزدیک شده، پس از ارتباطی صمیمانه با وعده‌ووعید مدعی می‌شود با تخصصی که دارد، می‌تواند در مدتی کوتاه پول آن‌ها را در حوزه رمزارز چندین‌برابر کند.

زوج کارمند که به حرف‌های او اعتماد نداشته‌اند، تن به خواسته او نمی‌دهند. اما این فرد، دست از اقدامات خود برنمی دارد و درخواست می‌کند فقط ۱۰۰ میلیون تومان به او بدهند و اگر نتوانست این مبلغ را چندبرابر کند، آن را برمی‌گرداند.

چرب‌زبانی‌های این فرد و در باغ سبز نشان‌دادن‌هایش، بالاخره این زوج را نرم کرد و آن‌ها ۱۰۰ میلیون تومان دراختیار فامیل تازه‌یافته‌شان گذاشتند. هنوز چیزی نگذشته بود که مرد دوباره به‌سراغ آن‌ها آمد و با نشان دادن چندین سایت و کلی اطلاعات تخصصی به آن دو اطمینان داد که پولشان را جای خوبی سرمایه‌گذاری کرده‌اند. این فرد دوباره مدعی شد که برای برداشت سود از این سایت، باید ۲۰۰ میلیون تومان دیگر سرمایه‌شان را افزایش دهند و این پول را هم گرفت.
خواسته‌های این مرد با چرب‌زبانی همچنان ادامه یافت، تاجایی‌که زن متوجه شد تمام پولش را به وی داده است. اما وقتی با او تماس گرفت، او نه‌تن‌ها جواب تلفنش را نداد، بلکه هیچ‌کس از محل اختفای او خبر نداشت.

سرمایه‌گذاری شبه‌قمار

با آغاز بررسی‌های تخصصی مشخص شد که این فرد با سرمایه‌گذاری شبه‌قمار درواقع اقدام به پیش‌بینی در بازار رمزارز‌ها می‌کند، به‌طوری‌که اگر فرد درست پیش‌بینی کند، چندین برابر موجودی‌اش را به دست می‌آورد و اگر اشتباه کند، پولش را از دست می‌دهد. این فرد آن‌قدر به این کارش ادامه می‌دهد تااینکه تمام پول‌ها را به باد می‌دهد.

به گفته رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی، با آغاز تحقیقات، محل اختفای متهم در غرب کشور شناسایی شده است و وی به‌زودی دستگیر خواهد شد.
سرهنگ جواد جهانشیری در پاسخ به اینکه آیا این بزرگ‌ترین پرونده شیادی مشهد در حوزه رمزارز‌ها بوده است، بیان کرد: این یکی از پرونده‌های بزرگ بوده است و تاکنون چندین پرونده مشابه دیگر هم داشته‌ایم که تنها در یکی از آن‌ها، فردی ۲۰ میلیارد تومان خود را از دست داده بود.

وی ادامه داد: اگر این زوج جوان مقداری اطلاعات در حوزه رمزارز می‌داشتند و به این فرد اعتماد نمی‌کردند، به هیچ‌وجه درگیر این پرونده نمی‌شدند و درمجموع شهروندان برای وارد شدن به حوزه ناشناخته رمزارز‌ها نباید به کسی اعتماد کنند و تنها پس از افزایش اطلاعات خود و فراگرفتن سواد لازم، خود به‌صورت شخصی باید وارد این حوزه شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->