احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

طبقه متوسط چند ساله صاحب خانه می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۳۰۵۲۶
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳
طبقه متوسط چند ساله صاحب خانه می‌شود؟
 تا ۱۰ سال گذشته امید به خانه‌دار شدن برای مردم ۲۵ ساله بوده، ولی امروز این رقم برای طبقه متوسط کشور به ۷۴ سال رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اینکه تا ۱۰ سال گذشته امید به خانه‌دار شدن برای مردم ۲۵ ساله بوده، ولی امروز این رقم برای طبقه متوسط کشور به ۷۴ سال رسیده است گفت: مشکل مسکن در کشور ما فراتر از آن است که آن را محدود در کمبود عرضه بدانیم.

محمدرضا باهنر در اجلاس ملی سازندگان حرفه‌ای مسکن و ساختمان با اشاره به اینکه اقلیم یزد استثنایی و بی‌نظیر است اظهار کرد: سرعت تولید علم در دنیا سرسام‌آور شده و در عصر کنونی، هر دوسال یک مرتبه علم دو برابر می‌شود.

وی با بیان اینکه عدم حرکت با این سرعت پیشرفت علم انسان را از چرخه پیشرفت دور می‌کند گفت: یکی از مشکلاتی که امروز در ارتباط با واحد‌های تولیدی مطرح می‌شود بحث سرمایه در گردش است در حالی که مشکل امروز واحد‌های تولیدی ما سرمایه در گردش نیست.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین کشور ادامه داد: بسیاری از واحد‌های تولیدی با سرمایه در گردشی که در اختیار دارند کالا تولید کرده و آن را در انبار نگهداری می‌کنند، اما مشتری ندارند چرا که کالای آن‌ها به دلیل کیفیت پایین مشتری ندارد.

باهنر تصریح کرد: واحد تولیدی که کالای با کیفیت تولید می‌کند به هیچ عنوان نیاز به سرمایه در گردش ندارد چرا که به دلیل کیفیت بالای خدماتش، مشتری‌ها کالا‌ها را پیش خرید می‌کنند و برای دریافت آن صف می‌بندند.

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات این است که امروز ما یک کارخانه را شروع به کار می‌کنیم و قصد داریم چند سال آینده از آن بهره‌برداری کنیم در حالی که آن سال اصلا دنیا این کالا را نیاز ندارد و همین موضوع منجر به شکست آن می‌شود.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین کشور ادامه داد: واحد‌های تولیدی باید پیش از آنکه سرمایه‌گذاری کنند، آینده پژوهی لازم را انجام داده و برای بهبود شرایط اقدام کنند؛ قطعا شرایط آینده نزدیک جهان در حوزه‌های تولیدی و صنفی و صنعتی بسیار متفاوت از الان است.

باهنر تاکید کرد: یکی از موضوعات بسیار مهم در ارتباط با وضعیت پیشرفت علم در دنیا این است که داده‌ها، اطلاعات و دیتا‌ها ذائقه‌ها را تغییر می‌دهند و شرایط کشور‌های جهان را همین دیتا‌ها تعیین می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تا ۱۰ سال گذشته امید به خانه‌دار شدن برای مردم ۲۵ ساله بوده، ولی امروز این رقم برای طبقه متوسط کشور به ۷۴ سال رسیده است گفت: مشکل مسکن در کشور ما فراتر از آن است که آن را محدود در کمبود عرضه بدانیم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین کشور با تاکید بر اینکه آینده پژوهی در ارتباط با مسکن مورد نیاز جامعه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است گفت: امروز باید بدانیم که چند سال آینده مخاطب ما چه نیازی دارد و چگونه می‌تواند از این مسکن استفاده کنند.

باهنر یکی از مشکلات اساسی کشور را پرداخت تمام سرمایه‌ها برای حقوق دانست و گفت: کشور ما با این سرمایه و امکانات و جمعیت طبیعتا با ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار کارمند اداره می‌شود، اما الان کشور ما ۵ میلیون کارمند دارد و به ۴ میلیون بازنشسته هم حقوق پراخت می‌کنیم.

وی از مهندسین کشور خواست آینده پژوهشی دقیقی برای نیاز نسل آینده کشور انجام دهند و در حوزه‌های مختلف زندگی بر اساس تحولات فناوری و تکنولوژی طرح‌های متناسب ارائه دهند.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->