احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

پیگیری سازمان بازرسی، ۹۲ هزار خانواده را صاحب یارانه کرد

  • کد خبر: ۱۳۰۶۳
  • ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰
پیگیری سازمان بازرسی، ۹۲ هزار خانواده را صاحب یارانه کرد
رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح کرد: یارانه معیشتی بیش از ۹۲ هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد با پیگیری‌های این سازمان واریز شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین حسن درویشیان در جریان سفر خود به استان خراسان رضوی با آیت الله علم الهدی نماینده، ولی فقیه و امام جمعه مشهد مقدس دیدار و گفتگو کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این دیدار با اشاره به امیدی که پس از انتصاب آیت الله رئیسی به عنوان رئیس قوه قضائیه در بین مردم نسبت به تحقق عدالت و رسیدگی به مشکلات آن‌ها ایجاد شده، اظهار داشت: همه ما باید جهادی کار کنیم و دست به دست یکدیگر دهیم تا از این فرصت بوجود آمده به خوبی استفاده کرده و باعث افزایش امید مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی شویم.

درویشیان با اشاره به تکلیف آیت الله رئیسی به سازمان بازرسی کل کشور در خصوص بررسی درآمد و هزینه کرد منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین تصریح کرد: سازمان بازرسی میزان درآمد دولت از اجرای این طرح و نحوه پرداخت آن به مشمولین را به صورت مرتب رصد می‌کند و نواقص موجود را به دستگاه‌های مربوطه جهت رفع آن‌ها اعلام و پیگیری می‌کند.

وی افزود: به عنوان نمونه طبق بررسی‌هایی که داشتیم به بیش از ۹۲ هزار خانوار (۱۵۷ هزار نفر) تحت پوشش کمیته امداد کمک هزینه معیشتی پرداخت نشده و با پیگیری‎هایی که داشتیم مقرر شد از این ماه به لیست دریافت‎کنندگان اضافه شوند و معوقه ماه گذشته نیز به آن‌ها پرداخت شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به ارائه لایحه بودجه سال آینده از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: یکی از راهکار‌هایی که برای جبران کسری بودجه وجود دارد، تمرکز بر وصول معوقات مالیاتی است و ما حاضریم در این زمینه به دولت کمک کنیم.

وی در خصوص نگرانی‌های مقام معظم رهبری درباره کاهش رشد جمعیت اظهار داشت: طبق گزارش‌هایی که به سازمان رسیده است هنوز برخی از اقدامات پیشگیرانه‌ای که وزارت بهداشت در گذشته در راستای سیاست کنترل جمعیت انجام می‎داد، در برخی مراکز بهداشتی کماکان ادامه دار است که پیگیری این موضوع در دستور کار سازمان بازرسی است.

حجت الاسلام درویشیان ضمن معرفی فتوحی به عنوان بازرس کل جدید این استان اظهار داشت:امیدواریم آقای فتوحی را از رهنمودها، ارشادات و حمایت‎های خود بهره‌مند کنید تا همچون سوابق گذشته در انجام این وظیفه مهم نیز موفق باشند.

آیت الله علم الهدی نیز خطاب به حجت الاسلام درویشیان اظهار داشت: توان، دقت و قدرت پیگیری شما در مسائل اجرایی بالاست و این موضوع قابل تقدیر است البته تعداد نیروی انسانی شما برای این حجم از کاری که بر عهده‎ی شماست کافی نیست و لازم است در این خصوص تمهیداتی اندیشیده شود.

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی با اشاره به انتصاب حجت الاسلام فتوحی به عنوان بازرس کل استان خراسان رضوی گفت: امیدواریم آقای فتوحی نیز همچون شما موارد متعدد استان را پیگیری کنند و انتظار داریم با هماهنگی دیگر مسئولان و مدیران استانی وظایف خود را به خوبی انجام دهند.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->