عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی حضور رئیس جمهور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رئیس مجلس شورای اسلامی: محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی مطالبه‌ عمومی است شمار شهدای جنگ در غزه از مرز ۶۰ هزار نفر فراتر رفت سخنگوی کرملین: ایران، چین و کره شمالی متحدان ما هستند دادستانی تهران علیه طراح کاریکاتور توهین‌آمیز اعلام جرم کرد نمایش پوستر «نازیسم قرن ۲۱ را متوقف کنید» در نشست ابتکاری ایران در ژنو روزنامه سعودی: اسرائیل به دنبال تسلیم کردن کشور‌های منطقه است آیت الله علم الهدی: هیچ قلبی، پاک‌تر و آماده‌تر از قلب یک نوجوان برای درک حقیقت نیست | اربعین؛ مدرسه تربیت نسل آینده در مسیر سیدالشهدا (ع) رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد + فیلم کامل بیانات عقب نشینی تلویحی پزشکیان از لایحه فضای مجازی بدهکاری ۶ هزار میلیارد تومانی بیمارستان‌های دولتی به یک شرکت سرمایه‌گذاری دارو حضور عضو فراکسیون زنان مجلس در همایش بین‌المللی «روز اسلامی مقابله با خشونت علیه زنان» در بغداد رادان: پایش مرز‌ها در اربعین با پهپاد و دیگر وسایل هوشمند انجام می‌شود زیان ۹۳ میلیارد دلاری تغییرات اقلیمی برای آمریکا در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ عارف: در حال گذار از صنعت وابسته به ملی هستیم غرب تشنه داده‌های اطلاعاتی درباره میزان خسارت‌های وارده به سایت‌های هسته‌ای است
سرخط خبرها

رئیس بانک مرکزی: نرخ بازگشت ارز حاصل از صادرات به ۸۵ درصد رسید

  • کد خبر: ۱۳۰۶۳۴
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳
رئیس بانک مرکزی: نرخ بازگشت ارز حاصل از صادرات به ۸۵ درصد رسید
رئیس‌کل بانک مرکزی گفت: در زمان حاضر نرخ بازگشت ارز حاصل از صادرات در کشور به ۸۵ درصد رسیده و آمار بسیار خوبی است، اما انتظار بر این است که این نرخ به‌زودی زود به ۱۰۰ درصد برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی صالح‌آبادی با بیان این‌که بانک مرکزی به‌صورت تمام‌قد و به‌معنای واقعی از توسعه صادرات در کشور حمایت خواهد کرد، گفت: صادرات در همه جای دنیا به‌خصوص در ایران اسلامی مهم و بسیار حائز اهمیت است.

وی در ادامه با یادآوری اینکه کالایی که به دنیا صادر می‌شود حداقل باید دو ویژگی داشته باشد، اظهار داشت: نخست اینکه باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا بتواند با سایر کالا‌های رقیب در سطح بازار‌های دنیا رقابت کند و همین‌طور از نظر قیمت باید به‌گونه‌ای باشد که دنیا کالا را به همان قیمت بخرد.

رئیس‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: کالا‌های صادراتی هم به‌لحاظ کیفیت و هم به‌لحاظ قیمت باید رقابت‌پذیر باشند.

وی افزود: کشور نه‌تنها به ارز حاصل از صادرات نیاز دارد بلکه کالایی که روی ریل صادرات قرار می‌گیرد به‌دلیل داشتن مزیت کیفیتی و قیمتی باعث می‌شود در سطح بازار‌های جهانی و حتی در داخل از مزیت برخوردار باشد.

صالح‌آبادی با تأکید بر اینکه توسعه صادرات برای بانک مرکزی نیز بسیار مهم است، ابراز کرد: این نهاد پولی و مالی هرگونه مشوقی را که در حوزه صادرات کشور لازم باشد در اختیار صادرکنندگان و فعالان این حوزه قرار خواهد داد.

وی ضمن اشاره به دایر بودن میز خدمت در بانک مرکزی برای صادرات اضافه کرد: حوزه‌هایی که صادرات قابل قبول و همین‌طور ارزآوری خوبی برای کشور دارند میز مشخصی در این بانک برای آنان در نظر گرفته شده است.

رئیس‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: خوشبختانه تعامل و همکاری بسیار خوبی بین بانک مرکزی و صادرکنندگان، اتحادیه‌ها و انجمن‌های مربوط به صادرات در کشور وجود دارد ازاین‌رو مسائل و مشکلات آنان همواره دنبال می‌شود و در ضمن مشوق‌های لازم در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

وی افزود: به‌طورکلی در حوزه تأمین مالی نیز صادرکنندگان و افراد و شرکت‌هایی که نقش آنان در صادرات کشور نقش مهمی است به‌طور حتم می‌توانند از تسهیلات بهتر و بیشتر شبکه بانکی استفاده کنند.

صالح‌آبادی همچنین در خصوص برگشت ارز حاصل از صادرات صادرکنندگان به کشور نیز اظهار داشت: خوشبختانه روند به‌سمت مثبت و بهبود بوده است. در زمان حاضر نرخ بازگشت ارز حاصل از صادرات در کشور به ۸۵ درصد رسیده و آمار بسیار خوبی است، اما انتظار بر این است که این نرخ به‌زودی زود به ۱۰۰ درصد برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->