چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات
سرخط خبرها

با وجود منع اسپیس ایکس، دانشمندان دانشگاه تگزاس از استارلینک GPS گرفته‌اند

  • کد خبر: ۱۳۰۷۱۹
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳
با وجود منع اسپیس ایکس، دانشمندان دانشگاه تگزاس از استارلینک GPS گرفته‌اند
اگرچه مسئولان اسپیس ایکس از همکاری با محققان برای ارائه قابلیت GPS امتناع کرده‌اند، ولی دانشمندان دانشگاه تگزاس به تنهایی موفق شده‌اند چنین کارکردی را از ماهواره‌های استارلینک دریافت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز - استارلینک با بیش از ۳۰۰۰ ماهواره یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های ماهواره‌ای جهان را در اختیار دارد و می‌تواند علاوه بر ارائه اینترنت، کارکرد‌های بیشتری داشته باشد. یکی از این کارکرد‌ها ارائه سیستمی به عنوان جایگزین GPS است. اگرچه مسئولان اسپیس ایکس از همکاری با محققان برای ارائه این قابلیت امتناع کرده‌اند، ولی دانشمندان دانشگاه تگزاس به تنهایی موفق شده‌اند چنین کارکردی را از ماهواره‌های استارلینک دریافت کنند.

تاد هامفریز و تیمی از محققان دانشگاه تگزاس در عرض ۲ سال با استفاده از داده‌های موجود از استارلینک سیستمی ساخته‌اند که می‌تواند موقعیت فرد را با دقت ۳۰ متر مشخص کند. آن‌ها برای انجام این کار ابتدا یک ترمینال استارلینک خریدند و با اینترنت این شرکت شروع به پخش ۲۴ ساعته محتوا از یوتیوب کردند.

محققان سپس از یک آنتن برای شناسایی سیگنال‌های دنباله همگام‌سازی که به‌طور مرتب خودشان را تکرار می‌کنند، استفاده کردند. سرویس استارلینک با استفاده از این سیگنال‌ها ارتباط گیرنده‌های زمینی با ماهواره‌ها را حفظ می‌کند. این سیگنال‌ها در فاصله‌های زمانی دقیق فرستاده می‌شوند و در هر میلی‌ثانیه چهار دنباله سیگنالی ارسال می‌گردد. این رویکرد دقیقا مشابه سیستم‌های GPS است.

این داده‌ها در ترکیب با اطلاعات حرکت ماهواره‌های استارلینک، اطلاعاتی که اسپیس ایکس به‌صورت آنلاین منتشر می‌کند تا مانع از برخورد ماهواره‌های خود با ماهواره دیگر شرکت‌ها شود، اطلاعات منبع سیگنال‌ها و فاصله ماهواره‌ها با پایانه زمینی، به کاربر اجازه می‌دهد تا موقعیت خود را بیابد.

هامفریز می‌گوید اگر اسپیس ایکس با ما همکاری کند، آن‌ها می‌توانند دقت این سیستم را به کمتر از ۱ متر برسانند. گفتنی است که دقت سیستم‌های GPS در کاربرد‌های نظامی به چند میلی‌متر می‌رسد.

با این حال، اتکا به دنباله‌های همگام‌سازی با ریسک‌های امنیتی همراه است، چون حالا همه می‌دانند که این سیگنال‌ها چه شکلی هستند و در نتیجه تلاش خواهند کرد تا آن‌ها را برای اهداف خود جعل کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->