معرفی و نقد «در باب تسلی خاطر، آرامش در عصر ظلمت» در پردیس کتاب مشهد | رنج و تسلّی امکانی برای رشد انسان است درگذشت علی رشوند، بازیگر و تهیه‌کننده تئاتر + علت برگزیدگان جشنوارۀ فیلم عمار معرفی شدند مروری بر برخی از مستند‌هایی که درباره شهید حاج قاسم سلیمانی ساخته شده‌اند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ روایت کردن، مهم‌ترین کار جهان است رمان «سردار ایرانی» در کتاب‌فروشی‌ها غربت موسیقی مقامی در بی‌مهری‌ها پخش فیلم تلفن زمان برای نابینایان و ناشنوایان + زمان پخش نگاهی به فیلم‌های احتمالی چهل‌وسومین جشنواره فجر در بخش اجتماعی فصل اول برنامه هزار و یک شب، ۱۰۰ قسمت است + زمان پخش درباره مجموعه متغیر منصور اثر یعقوب یادعلی | داستان‌هایی درباره تغییر فیلم توقیف‌شده مسیح پسر مریم، سریال می‌شود بهترین فیلم سال ۲۰۲۴ از نگاه انجمن منتقدین فیلم بریتانیا» (UKFCA) فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۱۳ و ۱۴ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان حمید نعمت‌الله: یک سانس در جشنواره به فیلم قاتل و وحشی بدهید مهران مدیری با «گل یا پوچ» جدید برمی‌گردد آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در مشهد برگزار شد+ویدئو پژمان جمشیدی با فیلم سینمایی روز جزیره، در راه فجر چهل و سوم
سرخط خبرها

فیلم سینمایی «شیطان صفت» به روایت مهدی صباغ‌زاده

  • کد خبر: ۱۳۱۴۲۲
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
فیلم سینمایی «شیطان صفت» به روایت مهدی صباغ‌زاده
مهدی صباغ‌زاده نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان فیلم سینمایی «شیطان صفت» را می سازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی صباغ‌زاده تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی «شیطان صفت» که به تازگی پروانه ساخت آن از سوی سازمان سینمایی صادر شده است، درباره برنامه‌ریزی برای ساخت این فیلم توضیح داد: این فیلم قطعاً به جشنواره فیلم فجر امسال نمی‌رسد و اگر بتوانم این فیلم را با شرایط امروز سرمایه‌گذاری در سینمای ایران به مرحله تولید برسانم، کار شاهکاری انجام داده‌ام.

وی افزود: بنیاد سینمایی فارابی و یا سازمان اوج باید پای کار تولید این پروژه بیایند، چرا که کار، کار سختی است و بعید است سرمایه‌گذار بخش خصوصی بتواند پای کار تولید آن بیاید. این فیلم برای تولید نیاز به حمایت دولتی دارد و ما هم منتظر می‌مانیم تا ببینیم شرایط تولید آن چگونه فراهم می‌شود.

این تهیه‌کننده و کارگردان باسابقه درباره دشواری تولید این پروژه هم توضیح داد: فضاسازی این فیلم مربوط به اواخر سال ۵۶ می‌شود و طبیعتاً رسیدن به حال و هوای شهر تهران در آن مقطع تاریخی، هزینه‌بر است. کل فیلم هم در تهران آن سال‌ها روایت می‌شود. هم داستان فیلم درباره تاریخ معاصر است و هم روایت آن کار در قالب یک ماجرای معمایی و جنایی دشوار و وقت‌گیر خواهد بود.

صباغ‌زاده درباره سخت‌تر شدن شرایط تولید در سینمای ایران هم گفت: تردید نکنید که شرایط بسیار سخت‌تر از گذشته شده است و اوضاع اصلاً برای سرمایه‌گذاری و تولید مناسب نیست. ما برای پروانه ساخت فیلم اقدام کردیم و امیدواریم شرایط آرام و مناسب برای تولید آن پیش بیاید.

وی عنوان کرد: اگر خاطرتان باشد در زمان بحران کرونا هم تولید سینما با شرایط مشابهی مواجه بود و چرخه اکران هم متوقف شده بود. وقتی مخاطب به سینما نمی‌رود، سرمایه‌ای که برای تولید یک فیلم می‌گذارید، به راحتی بازنمی‌گردد. باید شرایط به آرامش برسد تا امکان حضور مردم در سالن‌های سینمایی هم وجود داشته باشد. زمانی که شرایط روحی و روانی مردم در آرامش نباشد، طبیعتاً کمتر هم به سینما می‌روند. در این شرایط طبیعتاً سرمایه‌گذار هم محاسبات خود را دارد. در مقطع کرونا هم ما منتظر ماندیم تا سینماها مجدد بازگشایی شوند و در مقطع فعلی هم باید منتظر آرام‌تر شدن شرایط بمانیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->