۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

بدهی ۳۰۰ میلیاردی پرسپولیس به شرکت بیمه

  • کد خبر: ۱۳۱۸۵۷
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۶
بدهی ۳۰۰ میلیاردی پرسپولیس به شرکت بیمه
عدم ارائه مفاساحساب باعث شده تا باشگاه پرسپولیس با بدهی بزرگی در این خصوص مواجه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق آخرین نامه‌ای که به باشگاه پرسپولیس رسیده، این باشگاه بابت بیمه و مالیات مبلغی بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان بدهی دارد!

این عدد مربوط به سال‌های ۹۰ تا ۹۸ است که مدیرعامل پرسپولیس مدعی است طی این بازه زمانی، مدیران این باشگاه اقدام به پر کردن اظهارنامه و دریافت مفاساحساب نکرده‌اند تا این بدهی عجیب را شکل دهند.

درویش، اما مدعی است که با پیگیری‌هایی که از سوی حمید سجادی وزیر ورزش صورت گرفته، آن‌ها به دنبال راهی برای پایان دادن به این موضوع هستند. مدیرعامل پرسپولیس با اشاره به این بدهی مدعی شده که طی جلسه‌ای که داشته، به مدیران اداره مالیات اعلام کرده که باشگاه پرسپولیس طی سالیان اخیر موفق به کسب درآمدی نشده که اکنون مشمول مالیات و بیمه شود: در جلسه‌ای که با این عزیزان داشتم گفتم شما طی این سال‌ها تا حالا دیدید که پرسپولیس در آمدی داشته باشد که الان باید مالیات بدهد؟ کل پرسپولیس و بازیکنان اگر به مالیات بدهکار باشید ۱۰ میلیارد می‌شود. اما به خودشان زحمت ندادند که وکیل بیاورند و بنویسیند که درآمد نداریم که بخواهیم اینقدر مالیات بدهیم. کسانی که دغدغه پرسپولیس را دارند به این مسائل بپردازند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->