ارجاع بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به‌ دلیل ابهامات و اشکالات به مجلس آزادی ۵ اسیر لبنانی از بند رژیم صهیونیستی (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) «سرتیپ عزیز نصیرزاده»، وزیر دفاع ایران وارد بلاروس شد برگزاری جلسه شورای‌عالی فضای مجازی به ریاست پزشکیان (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پاکستان: هویت فرماندهان عملیات تروریستی گروگان گیری قطار بلوچستان را شناسایی کردیم واکنش اوکراین به دست داشتن در حمله سایبری به ایکس تعیین حداقل مزد ۱۴۰۴ کارگران بازهم به نتیجه نرسید اعمال ۲۵ درصد تعرفه بیشتر بر فولاد و آلومینیوم کانادا از سوی ترامپ دانشجویان فردا چهارشنبه (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند سخنگوی سپاه اظهارات رفیق‌دوست را تکذیب کرد پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم برای آینده کشور ضروری است آیت‌الله علم‌الهدی: جامعه بدون عدالت، در گفتاری سقوط خواهد کرد | رسانه‌های دشمن واقعیت را تحریف می‌کنند دریادار سیاری: به تنگه هرمز و سواحل مکران اشراف کامل داریم شبه‌نظامیان مسلح یک قطار مسافربری را در پاکستان با صدها مسافر گروگان گرفتند نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل: داعش چالش اصلی طالبان است افزایش بُرد موشک‌های هوانیروز ارتش حماس درباره هرگونه وقت‌کشی در توافق آتش‌بس غزه هشدار داد نماینده وزیر خارجه در امور سوریه: ایران حامی ثبات، آرامش و تمامیت سرزمینی این کشور است شمار شهدای جنگ غزه به ۴۸ هزار و ۵۰۳ تن رسید (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) رئیس مجلس: وزارت جهاد کشاورزی قانون مدیریت داده و اطلاعات ملی را اجرا کند ۶۰ دانشگاه‌ آمریکایی به دلیل حمایت از فلسطین اخطار گرفتند سیزدهمین اجلاس وزرای حمل و نقل اکو در خرداد ۱۴۰۴ به میزبانی ایران برگزار خواهد شد مذاکرات اوکراین-آمریکا به میزبانی عربستان آغاز شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: باید مسیر‌های جدیدی را برای توسعه اشتغال از طریق فناوری‌های نوین ایجاد کنیم نگاهی به نقشه بازار تسلیحات عربی در سال‌های اخیر پژمان‌فر: احتکار بیش از ۱.۵ میلیون واحد مسکن در کشور احراز شده است عربستان و قطر قطع برق غزه را محکوم کردند شورای امنیت در نشستی محرمانه، موضوع ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران را بررسی کرد
سرخط خبرها

افزایش ۱۰۰ درصدی حق اولاد و ۵۰ درصدی حق عائله‌مندی کارکنان و بازنشستگان به تصویب مجلس رسید (۸ آبان ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۱۹۹۴
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲
افزایش ۱۰۰ درصدی حق اولاد و ۵۰ درصدی حق عائله‌مندی کارکنان و بازنشستگان به تصویب مجلس رسید (۸ آبان ۱۴۰۱)
نمایندگان مردم در خانه ملت با افزایش ۱۰۰ درصدی حق اولاد و ۵۰ درصد حق عائله مندی کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری در راستای قانون حمایت از خانواده موافقت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه ۸ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری با ردیف ۳ این لایحه و همچنین در ادامه با رفع ابهام ردیف مذکور به پیشنهاد مجتبی یوسفی با ۱۳۱ رأی موافق، ۵۴ رأی مخالف و ۱۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۷ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

براساس ردیف ۳ اصلاح و رفع ابهام شده ماده واحده این لایحه؛

‌- در اجرای ماده (۱۶) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب ۱۴۰۰، حق عائله‌مندی وکمک هزینه اولاد تمامی گروه‌های مختلف حقوق‌بگیر در دستگاه‌های مذکور در ماده (۲۹) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و همچنین نیرو‌های مسلح، وزارت اطلاعات، سازمان انرژی اتمی ایران (به استثنای مشمولان قانون کار) از قبیل کارکنان کشوری و لشکری، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی و پژوهشی و قضات و بازنشستگان، وظیفه‌بگیران و مستمری بگیران صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوق‌های بازنشستگی وابسته به دستگاه‌های اجرائی، به ترتیب به میزان پنجاه درصد (۵۰%) وصددرصد (۱۰۰%) افزایش می‌یابد.

مبلغ ریالی حق عائله‌مندی و حق اولاد مشمولان قانون نظام هماهنگ پرداخت همسان با مشمولان قانون خدمات کشوری افزایش و تعیین می‌گردد.

در ادامه نمایندگان با ردیف ۴ ماده واحده لایحه اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری نیز موافقت کردند.  

براساس ردیف ۴ ماده واحده لایحه مذکور؛ فوق‌العاده ویژه موضوع بند (۱۰) ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری مشمول جزء (۳) بند (الف) تبصره (۱۲) نمی‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->