بازدید ۵۷ هزار و ۴۰۰ نفر از گنجینه‌های حرم مطهر رضوی در نوروز ۱۴۰۴ پذیرش طلاب نخبه در مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) + شرایط پذیرش پذیرش رشته فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه باقرالعلوم(ع) ادامه پویش «همه هست آرزویم» و نیت ختم صلوات برای فرج امام زمان (ع) تا پایان سال ۱۴۰۴ نمازی با ارزش بی‌شمار | مروری بر آثار و برکات نماز جماعت برگزاری رویداد ملی «سفینةالنجاة۳» با حضور بیش از هزار هنرمند در مشهد استفاده از ظرفیت مساجد در مجازات‌های جایگزین وضعیت اسفناک قرآن‌های تاریخی در موزه ملی ایران آغاز رقابت بزرگ طراحی لباس ورزشی با محوریت هویت رضوی پایان عمره ایرانیان و آغاز زودهنگام برنامه‌ریزی برای حج تمتع تخریب بقیع، زخمی بر دل تاریخ اسلام | ماجرای دو موج تخریب به روایت پژوهشگر تاریخ و تمدن اسلامی «اقتدار در آسمان» و «تبلیغ در بند اسارت» روانه بازار نشر شدند معاون سیما: بدون معارف رضوی، نمی‌توان در رسانه ملی برنامه‌ریزی کرد برنامه‌ریزی برای عمره زمینی از استان خوزستان پیکر سرباز وظیفه، مهدی گلشاهی در حرم امام‌رضا(ع) تشییع شد برگزاری جشنواره قرآنی «رایحه رضوان» با مشارکت گسترده زائران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) تشرف حدود ۲ میلیون زائر به بقاع متبرکه خراسان رضوی طی نوروز ۱۴۰۴ مرحله دوم «هدیه‌باران حافظان قرآن کریم» در دهه کرامت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: تعداد مراکز درمانی ایثارگران به ۱۱ هزار مورد افزایش یافت پیکر بیش از ۲ هزار تن از شهدای دفاع مقدس به وطن بازنگشته است
سرخط خبرها

اهدای اثر نفیس منبت از سوی استادکار تهرانی به موزه رضوی

  • کد خبر: ۱۳۲۰۶۰
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
اهدای اثر نفیس منبت از سوی استادکار تهرانی به موزه رضوی
استاد هنر منبت، اثری نفیس از هنر خود منقش به نام مبارک امام هشتم (ع) را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی طوسی کارمند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در هنر منبت تبحر خاصی دارد و بسیاری از آثار او اکنون در موزه‌های مختلف کشور از جمله کاخ موزه تهران، موزه ملی قرآن کریم، موزه گنجینه میراث فرهنگی سازمان صنایع دستی، موزه ایران شناسی امیر کبیر جلوه‌گری می‌کند.
این هنرمند که عضو کمیته شورای ارزشیابی آثار هنری هنرمندان کشور نیز هست در تولید آثار هنری خود قالب محتوای دینی را به عنوان موضوع اثر خود برگزیده است.
وی در سال ۸۵ منبت خوشنویس گلزار و گلستانه را ابداع کرد و آرایه‌های هنری مختلف را در قالب خوشنویسی به صورت سه بعدی به کار برد.
اثر اهدایی وی به موزه آستان قدس رضوی نیز اغلب آرایه‌های هنری از جمله تذهیب، گل مرغ، مینیاتور، خوشنویسی و مشبک کاری بر روی چوب شمشاد به کار رفته است.
این هنرمند واقف در گفت وگویی به چگونگی تولید این اثر اشاره کرد و گفت: خلق اثر هنری نیازمند تفکر بسیار برای ایجاد خلاقیت دارد. نیت کردم بهترین اثر را برای هدیه به بارگاه رضوی تولید کنم و از آغاز کار به عشق امام قلم را به دست گرفتم و از آقا استمداد طلبیدم و کاری را خلق کردم که هیچگاه تکرار نخواهد شد.
طوسی ادامه داد: این اثر در روز هشتم ماه هشتم سال ۱۳۸۸ به پایان رسید و در جشنواره رضوی اصفهان حائز رتبه برتر شد و پیشنهاد دادند که این اثر را از من بخرند و به موزه رضوی اهدا کنند. اما این نیتی بود که خودم از ابتدا داشتم و به عشق هدیه به حرم علی بن موسی الرضا (ع) این کار را انجام دادم تا سرانجام در حرم ایشان ماوا بگیرد.
این هنرمند به عنوان مبلغ هنر‌های اصیل ایرانی به کشور‌های مختلف اروپایی و آسیایی سفر کرده است و کتاب «تجلی هنر در آموزه‌های دینی مانوس با چوب» از وی به چاپ رسیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->