جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت شمارش آرای وزیر صمت در جلسه استیضاح مقابل دوربین‌ها

  • کد خبر: ۱۳۲۵۰۰
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۹
علت شمارش آرای وزیر صمت در جلسه استیضاح مقابل دوربین‌ها
یکی از موضوعات سوال برانگیز جلسه استیضاح سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت، نحوه شمارش آرای نمایندگان مجلس بود؛ آرایی که جلوی دوربین‌ها شمرده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در جلسه امروز مجلس برای تصمیم‌گیری درباره استیضاح سیدرضا فاطمی امین وزیر صمت، میزی مقابل تریبون مجلس با چهار گلدان تعبیه شده بود؛ گلدان‌های شیشه‌ای با برچسب‌های جداگانه «آرا موافق»، «آرا مخالف»، «آرا ممتنع»، «آرا باطله».

اما کارکرد این گلدان‌های شیشه‌ای چه بود؟ بعد از پایان بیان نظرات نمایندگان متقاضی و مخالف استیضاح و دفاعیات وزیر صمت، کارت های رای بین نمایندگان با چهار گزینه «موافق»، «مخالف»، «ممتنع» و «باطله» توزیع شده بود؛ گزینه‌هایی که نمایندگان‌ مجلس بر اساس جمع بندی خود، نظرشان را در آن نسبت به استیضاح وزیر بیان می‌کردند.  

این کارت ها در گلدان‌هایی ریخته شد و گلدان های حاوی کارت‌ها در همان میز جلوی تریبون مجلس و مقابل چشمان همه نمایندگان و دوربین‌ها خالی شد تا چهار نماینده مجلس آراء را شمارش کنند؛ بنا بر اعلام احمد امیرآبادی عضو هیات رییسه مجلس، نوری قزلچه، فاطمه رحمانی، ایزدخواه و آذری مسوول شمارش آراء شدند.

اما نکته قابل توجه این بود که آرای نمایندگان مقابل چشمان دوربین‌ها و خبرنگاران شمارش شد تا جایی که هیات رییسه چندین بار از نمایندگان خواست مقابل میز تعبیه شده نایستند و اجازه دهند دوربین‌ها، شمارش آراء را ثبت و ضبط کنند.

این روال شمارش آراء در انتخابات هیات رییسه مجلس یازدهم و رای اعتماد به کابینه دولت سیزدهم وجود داشت ولی غیر از این، موردی وجود نداشت چه اینکه در زمان بررسی صلاحیت محمدهادی زاهدی وفا و صولت مرتضوی دو وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی این اتفاق نیفتاد؛ آراء جمع آوری شد اما شمارش در جایگاه هیات رییسه و بدون ثبت دوربین‌ها بود

دور از تصور نیست که حاشیه های پیش آمده برای رای گیری زاهدی وفا در تغییر در روند شمارش آرا و شفافیت تاثیرگذار بوده است چون زاهدی وفا تا تکیه زدن بر صندلی وزارت تنها یک رای کم داشت؛ آن زمان سه بار رای زاهدی وفا شمارش شد اما در نهایت او با اختلاف یک رای نتوانست از مجلس رای اعتماد بگیرد.

قطعا هر گام مجلس برای شفافیت اقدامی قابل تقدیر است که ظاهرا این گام را امروز مجلس در رای گیری برای استیضاح فاطمی امین برداشته است؛ باید منتظر ماند که آیا این روند در سایر رای اعتمادها و یا استیضاح‌های احتمالی تکرار می‌شود یا خیر؟

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->