بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور عراق: به میانجیگری بین ایران و عربستان ادامه می‌دهیم

  • کد خبر: ۱۳۲۵۱۴
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۸
رئیس‌جمهور عراق: به میانجیگری بین ایران و عربستان ادامه می‌دهیم
رئیس‌جمهوری عراق با بیان اینکه تصمیمی برای برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در عراق وجود ندارد و «بحران سیاسی این کشور پایان یافته است»، افزود ما به میانجیگری خود بین ایران و عربستان سعودی ادامه می دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «عبداللطیف رشید» که با شبکه الجزیره گفت‌وگو می‌کرد، تصریح کرد: ما به میانجیگری خود بین عربستان سعودی و ایران ادامه می دهیم. جلسات ادامه دارد اما نتایج در دست آنهاست.
رئیس جمهوری عراق همچنین بر مخالفت عراق با حملات و جنایات صهیونیستی در اراضی فلسطینی تأکید کرد و گفت: ما از دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس حمایت می‌کنیم و در اجلاس الجزایر روی آن تمرکز خواهیم کرد.
نشست دو روزه سران عرب در الجزایر امروز (سه شنبه) آغاز به کرد و در این نشست، تحولات فلسطین، جنگ یمن، درگیری‎ها نظامی در سوریه، نقش آفرینی ایران در غرب آسیا، بحران داخلی لیبی در کنار پیامدهای جنگ اوکراین درناامنی غذایی کشورهای عربی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->