تبرئه مدیران مسئول ۴ رسانه در دادگاه مطبوعات موفقیت دو فیلمساز ایرانی در جشنواره زردآلوی طلایی ارمنستان سریال «طوبی» روی آنتن شبکه آی فیلم + زمان پخش مروری بر آمار فروش سینمای ایران در طی دو سال گذشته جشنواره فیلم بمبئی به تعویق افتاد بازگشت بیگانه با قلم فده آلوارز؛ فیلمنامه قسمت دوم آماده تولید شد رقابت فیلم «پاسوز» در دو جشنواره اروپایی نیمکت خالی زنان در شورای سیاست‌گذاری و فنی تئاتر شهر مشهد رقابت ۳ تفنگدار سینما در جشنواره فیلم ادینبورگ پاسداشتی برای قربانیان جنگ در موزه سینما مستند «از یاد رفته» نامزد دریافت جایزه از جشنواره کلکته حکایت بی‌نتیجه شمع‌های اول تا چهارم کتاب‌های حسی و لمسی در اختیار کودکان نابینای خراسان رضوی سایه شوم پهپاد روی فرش ترنج ماجرای لو رفتن پایان سریال «تاسیان» در فضای مجازی چیست؟ مروری بر کتاب «زندگی نامه تحلیلی فردوسی» و زندگی نویسنده آن، علیرضا شاپور شهبازی سقوط «سوپرمن» در گیشه آمریکا بستری شدن «حمید هیراد» خواننده پاپ معروف در بیمارستان + فیلم
سرخط خبرها

اکران رایگان «یدو»، «آقای مدیر» و «پندار» در روز دانش‌آموز

  • کد خبر: ۱۳۲۶۲۹
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
اکران رایگان «یدو»، «آقای مدیر» و «پندار» در روز دانش‌آموز
همزمان با روز دانش‌آموز سه فیلم سینمایی «یدو»، «آقای مدیر» و «پندار» از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به صورت آنلاین و رایگان اکران می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - فیلم سینمایی «یدو» ساخته مهدی جعفری و برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر، روز‌های ۱۲ و ۱۳ آبان در پایگاه مجازی کانون به نمایش گذاشته می‌شود.

این فیلم بر اساس داستان «زخم شیر» اثر صمد طاهری و با فیلمنامه‌ای از مهدی جعفری و مهین عباس‌زاده، تولید مشترک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی در سال ۱۳۹۹ است.

بر اساس این خبر، «آقای مدیر» به کارگردانی حسن آقاکریمی و نویسندگی رضا حیدرنژاد از تولیدات سال ۱۳۹۰ کانون پرورش فکری است که در این دو روز اکران خواهد شد.

آقای مدیر داستان آموزگار یک مدرسه است که در راه سفر به مشهد از دانش‌آموزانش می‌خواهد هریک نامه‌ای برای امام رضا (ع) بنویسند تا او این نامه‌ها را به مشهد ببرد؛ اما او به‌دلیل ایجاد مشکلی نمی‌تواند به مشهد برود و تمام نامه‌ها را به بچه‌ها بازمی‌گرداند به جز نامه‌ای که روی آن نام کسی نوشته نشده‌است.

همچنین «پندار» به کارگردانی لیلا میرهادی دیگر فیلم سینمایی کانون پرورش فکری است که به صورت آنلاین در روز‌های ۱۲ و ۱۳ آبان اکران می‌شود.

«پندار» با بازی گلاب آدینه که از تولیدات سال ۱۳۸۲ کانون است داستانِ معلمی روستایی را روایت می‌کند که همه عرصه‌های زندگی را جایی برای یاد گرفتن و یاد دادن می‌داند و زندگیش را با بچه‌ها سپری می‌کند. او سرانجام بازنشسته می‌شود در حالی که مانند بچه‌ها نمی‌داند بازنشستگی چیست.

یادآوری می‌شود این سه اثر بلند کانون به مناسبت روز دانش‌آموز روز‌های پنج‌شنبه و جمعه ۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۱ در پایگاه مجازی کانون به cinema.kpf.ir/film به کودکان و نوجوانان هدیه داده می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->