«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

حمایت حوزه هنری از فیلمسازان مشهدی جشنواره فیلم‌۱۰۰

  • کد خبر: ۱۳۳۰۴۷
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۴
حمایت حوزه هنری از فیلمسازان مشهدی جشنواره فیلم‌۱۰۰
حوزه هنری خراسان رضوی از طرح‌ها و ایده‌های هنرمندان مشهدی برای شرکت در سیزدهمین جشنواره ملی فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای حمایت می‌کند.

گروه فرهنگ | شهرآرانیوز، برگزاری سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای درحالی زمستان امسال برگزار می‌شود که ۲ سال از آخرین دوره برگزاری این رویداد هنری می‌گذرد.

 جشنواره بین المللی فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای تا پیش از کرونا هم‌زمان با برگزاری جشنواره ملی در استان‌ها نیز برگزار می‌شد اما امسال قرار است سیزدهمین دوره این جشنواره  فقط به شکل ملی برگزار شود از این رو  هنرمندان باید آثار خود را به دبیرخانه ملی این رویداد ارسال کنند. 

با این حال مسئولان حوزه هنری خراسان رضوی اعلام کرده‌اند از هنرمندان استان و هنرمندان مشهدی برای حضور در سیزدهمین جشنواره فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای حمایت می‌کنند.

حمایت از ایده‌ها و طرح‌های هنرمندان مشهدی

مسئول روابط‌ عمومی حوزه هنری خراسان رضوی با بیان اینکه سیزدهمین جشنواره فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای پس از ۲ سال وقفه به دلیل کرونا برگزار می‌شود، گفت: با توجه به اینکه برخلاف سال‌های گذشته سیزدهمین جشنواره فیلم‌های ۱۰۰ثانیه‌ای در مراکز استان‌ها برگزار نمی‌شود سعی داریم  از طرح‌ها و ایده‌های هنرمندان برای شرکت در جشنواره ملی حمایت کنیم.

به گفته خدادای هنرمندان می‌توانند طرح‌ و ایده خود را به حوزه هنری معرفی کنند و پس از تائید، در مسیر تولید فیلم از حمایت حوزه هنری برخوردار شوند.

وی در این‌باره افزود: با توجه به اینکه هنرمندان خراسان رضوی و به ویژه هنرمندان مشهدی در دوره‌های پیشین این جشنواره، مقا‌م‌ها و افتخارات در خوری کسب کردند، حوزه هنری برای بروز و ظهور بیشتر استعدادها از طرح‌های برگزیده حمایت خواهد کرد تا در این دوره نیز هنرمندان خراسان رضوی در این جشنواره با اقتدار ظاهر شوند.

به گفته خدادادی حمایت مالی و در اختیاردادن تجهیزات در مسیر تولید اثر هنری، چه در حوزه فیلم کوتاه 100 ثانیه‌ای و چه در زمینه فیلم مستند از جمله حمایت‌های حوزه هنری خراسان رضوی از هنرمندان مشهدی است. 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->