جزئیات جدیدی از گلکسی S۲۵ اج سامسونگ متا مدل‌های هوش مصنوعی‌اش را با کتاب‌های دانلودشده از تورنت آموزش داده است خرید یوسی پابجی موبایل | فروشگاهG4A4 ارزان، سریع و مطمئن واکنش سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی به شایعه رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب معرفی ۵ مادربرد گیمینگ امسال [⚡از دستش نده!] گوگل، موتور جستجویش را به دستیار هوش مصنوعی تبدیل می‌کند مصرف چند تخم‌مرغ در هفته برای سلامتی مفید است؟ | پژوهشگران پاسخ می‌دهند ویدئو | دیپ سیک چطور ظهور کرد و صنعت هوش مصنوعی را به هم ریخت؟ ویدئو | نظر مخاطبان درباره انیمیشن «پسر دلفینی ۲» کافه شهر | ویژه برنامه جشنواره فیلم فجر - قسمت سوم | نقد انیمیشن «ژولیت و شاه» و فیلم «ماریا» + نظرات مردمی راهکارهای مرکز شتاب ایده برای مدیریت انرژی | هم نوآوری، هم محرومیت زدایی ممنوعیت استفاده از هوش مصنوعی دیپ‌سیک در استرالیا امضای تفاهم‌نامه توسعه ترانزیت داده بین ایران و عمان شکست هوش مصنوعی دیپ‌سیک در آزمایش‌های ایمنی! رشد نگران‌کننده تعداد موش‌ها در شهر‌های بزرگ به دلیل افزایش گرمای زمین شتاب شوق برانگیز علمی کوشش شرکت های پارک علم و فناوری خراسان رضوی در مسیر خودکفایی | رونق تولید با توان دانش بنیان‌ها پرفروش‌ترین گوشی‌های ۲۰۲۴ | آیفون ۱۵ در صدر گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد آیفون ۱۶ ترخیص شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) برتری‌های هوش مصنوعی Deepseek به ChatGPT | پشتیبانی از لهجه‌ها و اصطلاحات محلی فارسی!
سرخط خبرها

کشف ارتباط مستقیم بین پایین‌بودن هورمون سروتونین و افسردگی

  • کد خبر: ۱۳۳۲۷۶
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶
کشف ارتباط مستقیم بین پایین‌بودن هورمون سروتونین و افسردگی
دانشمندان ادعا می‌کنند که در تحقیقات خود موفق به کشف اولین مدرک مستقیم مبنی بر کاهش ظرفیت ترشح هورمون سروتونین در مغز افراد مبتلا به افسردگی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز - این یافته در شرایطی به دست آمده است که چند ماه پیش یک تحقیق دیگر رابطه‌ای بین این دو عامل پیدا نکرده بود.

محققان امپریال کالج لندن می‌گویند افراد مبتلا به افسردگی از نظر واکنش سروتونین ظرفیت مغزی کمتری دارند. پروفسور «اولیور هاوز»، از نویسندگان مقاله‌ای که در مجله Biological Psychiatry منتشر شده است، می‌گوید: «این اولین مدرک مستقیم است که نشان می‌دهد ترشح سروتونین در مغز افراد مبتلا به افسردگی سرکوب می‌شود. افراد حدود ۶۰ سال است که بر سر پاسخ این سؤال با هم اختلاف دارند، ولی تمام بحث‌های قبلی بر سر اندازه‌گیری‌های غیرمستقیم بود. پس این یافته قدم بسیار مهمی محسوب می‌شود.»

مدت‌ها قبل نمونه‌برداری از مغز و خون فوتی‌ها نشان داده بود که فقدان سروتونین می‌تواند در افسردگی مؤثر باشد. با این حال، شواهد قاطعی مبنی بر این که نقصان این هورمون علت بروز این بیماری است، وجود نداشت. حالا این مقاله نقش سروتونین را واضح‌تر کرده و با یک روش تصویربرداری جدید از مغز سعی دارد سازوکاری ارائه کند که بهتر به ما نشان می‌دهد چرا دارو‌های مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI) نمی‌توانند به ۱۰ تا ۳۰ درصد از بیماران کمک کنند.

پژوهشگران در این مطالعه ۱۷ نفر با اختلال افسردگی حاد یا در ارتباط با بیماری پارکینسون را بررسی و آن‌ها را با ۲۰ داوطلب سالم مقایسه کردند. تمام این افراد تحت اسکن PET قرار گرفتند تا مشخص شود که برخی گیرنده‌های خاص مغز چقدر سروتونین دریافت می‌کنند. سپس به همه آن‌ها یک دوز آمفتامین داده شد تا ترشح سروتونین را تحریک کند. سپس اسکن بعدی نشان داد که ترشح سروتونین در بیماران افسرده کمتر از افراد عادی است.

«جوانا مانکریف» که تحقیق قبلی را پیرامون این رابطه انجام داده بود، معتقد است که با توجه به ابعاد این مطالعه هنوز نمی‌توان نتیجه گرفت که ناهنجاری‌های سروتونین دلیل یا مکانیزمی برای افسردگی است. هاوز هم می‌گوید که این یافته‌ها باید در تحقیقات بعدی تکرار شوند و بعد دریابیم که تفاوت در میزان ترشح سروتونین عامل افسردگی است یا افسردگی باعث این اتفاق می‌شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->