پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟
سرخط خبرها

معاون وزیر: منعی برای ورود دانش‌آموزان اتباع به مدارس شبانه‌روزی دولتی نداریم

  • کد خبر: ۱۳۳۴۱۷
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
معاون وزیر: منعی برای ورود دانش‌آموزان اتباع به مدارس شبانه‌روزی دولتی نداریم
معاون آموزش متوسطه با بیان اینکه در دوره ابتدایی مدرسه شبانه‌روزی وجود ندارد، گفت: سن ورود به مدارس شبانه روزی فرقی با مدارس عادی ندارد و از همان قوانین سن ورود به مدارس عادی تبعیت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمدمهدی کاظمی» معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در خصوص کارکرد مدارس شبانه‌روزی برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل توضیح داد: در مورد روش‌ها و ابزارهای ما برای بازماندگان از تحصیل، یک بخشی مربوط به پیشگیری از بازماندگی و بخش دیگر دسترسی به آموزش است که دسترسی به آموزش یا از طریق مدارس شبانه روزی یا از طریق مدارس روستا مرکزی می‌تواند محقق شود. راه حل‌های دیگری مثل مدارس مجازی و آموزش از راه دور هم برای این افراد وجود دارد که می‌تواند به جذب بازماندگان از تحصیل کمک کند.

کاظمی با تاکید بر اینکه آموزش حضوری، آموزش مطلوب و دارای اولویت است، اظهار کرد: از لحاظ آموزشی و تربیتی اولویت اول جذب همه دانش آموزان در مدارس عادی است و بعد از آن مدارس شبانه‌روزی و روستا مرکزی برای بچه‌ها وجود دارد.

او در پاسخ به این سوال که چه گروه از دانش آموزان در مدارس شبانه درس می‌خوانند، بیان کرد: یک سری از دانش آموزانی که در مدارس شبانه روزی درس می‌خوانند، تا ظهر در این مدارس هستند و در واقع در همان محدوده سکونت دارند و فاصله‌ای با مدرسه ندارد یا فاصله‌شان کم و در حدی است که روزانه تردد می‌کنند. در واقع در مدارس شبانه روزی یک عده دانش آموز شبانه روزی و مستقر وجود دارد و علاوه بر آن‌ها دانش آموزان عادی هم هستند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر چیزی تحت عنوان شبانه نداریم و آن چیزی که قدیم‌ها بود تحت عنوان مدارس بزرگسالان کار می‌کند و برای دانش آموزانی است که درس خوانده‌اند، اما هنوز دیپلم نگرفته‌اند و در سن واجب التعلیم هم نیستند.

او در مورد امکانات مدارس شبانه روزی و هزینه تحصیل در این مدارس بیان کرد: مدارس شبانه روزی دولتی و رایگان است. برنامه آموزشی آن هم مشخص است، اما یک سری فعالیت فرهنگی، آموزشی و مهارتی هم دارند که معمولا در این مدارس برگزار می‌شود و بخشی از آن در طول زمان آموزشی اتفاق می‌افتد و بخشی دیگر بعد از زمان آموزش و ساعت ۲ عصر به بعد ارائه می‌شود.

معاون آموزش متوسطه افزود: بحث‌های فرهنگی و کارگاه‌های خوداتکایی در راستای آموزش مهارت به دانش آموزان از برنامه‌های این مدارس است. همچنین امکاناتی مانند خوابگاه، سلف، کتابخانه، احیانا آزمایشگاه و کارگاه‌هایی برای بچه‌ها وجود دارد. همچنین غذای این دانش آموزان نیز تامین می‌شود و مبلغی برای این امکانات و خدمات توسط دانش آموزان این مدارس پرداخت نمی‌شود.

کاظمی در مورد گروه سنی در این مدارس عنوان کرد: سن ورود به مدارس شبانه روزی فرقی با مدارس عادی ندارد و از همان قوانین تبعیت می‌کند؛ حداقل سن ورود دانش آموز برای ورود به متوسطه اول ۱۲ سال است که این سن ورودی برای ورود به مقطع متوسطه اول تا دو سال قابل افزایش است. همچنین برای ورود به متوسطه دوم نیز شرایط مطابق آیین نامه آموزشی و اجرایی مدارس و مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش و همانند شرایط سنی ورود مدارس عادی است.

او با بیان اینکه حداکثر سن ورود به مدارس متوسطه اول در مناطق شهری ۱۵ سال و در مناطق روستایی ۱۶ سال است، خاطرنشان کرد: قانون سن ورود به مدارس عادی، در مدارس شبانه روزی هم حاکم است و در مقطع متوسطه دوم یعنی پایه دهم نیز حداکثر سن ورود به مدارس ۱۸ سال است.

کاظمی در پاسخ به این سوال که آیا دانش آموزان اتباع هم می‌توانند به مدارس شبانه روزی بروند، گفت: منبعی برای آن‌ها وجود ندارد. دانش آموزان اتباعی که شرایط‌شان در کشور قانونی است می‌توانند به این مدارس بیایند.

معاون آموزش متوسطه در مورد وجود مدارس شبانه روزی در پایتخت نیز اظهار کرد: در شهرستان‌های اطراف تهران مانند رباط کریم، دماوند، ورامین و… مدارس شبانه روزی در دوره متوسطه اول و دوم وجود دارد. البته باید یادآوری کرد که مدارس شبانه روزی صرفا برای مقاطع متوسطه است و دوره ابتدایی مدرسه شبانه روزی ندارد. دانش آموز دوره ابتدایی به لحاظ شرایط سنی و بحث‌های تربیتی باید کنار خانواده باشد و هیچ جای دنیا برای مقاطع ابتدایی مدارس شبانه روزی نداریم و معمولا مدرسه شبانه روزی مربوط به دوره‌های متوسطه است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->