متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است
سرخط خبرها

چه کسانی مشمول پرداختی مزایای رتبه اول رتبه‌بندی معلمان می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۳۳۵۲۷
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۱
چه کسانی مشمول پرداختی مزایای رتبه اول رتبه‌بندی معلمان می‌شوند؟
وزیر آموزش و پرورش گفت: رتبه‌بندی معلمان در واقع با ۷۲ هزار بازنشسته حدود ۹۷۰ هزار نفر را شامل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری روز دوشنبه در حاشیه نشست تخصصی معاونان آموزش ابتدایی با بیان اینکه مصوب شده که همه فرهنگیان مشمول پرداختی مزایای رتبه اول رتبه‌بندی شوند تا بررسی‌ها در سازمان برنامه و بودجه صورت گیرد، نیز اظهار داشت: حکم رتبه‌بندی ۱۳ هزار معلم پیشتر زده شده بود، براساس گزارشات این ماه هم حکم حدود ۱۰۰ هزار نفر صادر می‌شود که البته ماه آینده این موضوع شتاب بیشتری پیدا می‌کند.

وی افزود: رتبه‌بندی معلمان برای تعداد بسیاری انجام‌ می‌شود، در واقع با ۷۲ هزار بازنشسته حدود ۹۷۰ هزار نفر را شامل می‌شود.

راه‌اندازی سامانه شناسایی بازماندگان از تحصیل

نوری درباره سامانه بازماندگان از تحصیل نیز توضیح داد: سامانه‌ای طراحی شده تا همه دانش‌آموزان لازم‌التعلیم در دوره ابتدایی و در آینده دوره متوسطه با همکاری ثبت احوال شناسایی کنند.

وی افزود: فرزندانی که اسم آنها در ثبت‌احوال است و در آموزش و پرورش ثبت‌نام نکرده‌اند، با کدپستی شناسایی می‌شوند تا به چرخه تحصیل برگردند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برخی دانش‌آموزان به دلیل نارسایی‌های حسی و حرکتی امکان حضور در مدرسه را ندارند که سازمان آموزش و پرورش استثنایی مشکلات این افراد را بررسی خواهند کرد.

نوری با بیان اینکه جذب و آموزش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل با روش‌های مختلف صورت می‌گیرد، اظهار داشت: برای بخشی از دانش‌آموزان روش‌های ترکیبی و برای برخی دیگر به ویژه دختران دوره متوسطه که ازدواج کرده‌اند با روش‌های آموزش مجازی و رفع اشکال به صورت حضوری در روزهای پنجشنبه و جمعه انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: معاون اول رئیس جمهور اعلام کردند که اعتبار آموزش بازماندگان از تحصیل را مهیا می‌کنند شناسایی مهم‌ترین اقدام برای جذب بازماندگان از تحصیل است، امیدواریم شاهد این باشیم که هیچ بازمانده از تحصیلی در کشور نباشد.

وزیر آموزش و پرورش درباره معرفی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به مدارس اظهار داشت: براساس مقررات کشور و همچنین جهان اولیا موظف هستند که دانش‌آموزان لازم‌التعلیم را به مدرسه بفرستند، این دانش‌آموزان از طریق مدیر مدرسه و همکاران در مدارس ثبت‌نام می‌شوند.

نوری عنوان کرد: آموزش و پرورش یک نهاد فرهنگی است و با آرامش خاطر دانش‌آموزان را به چرخه تحصیل جذب می‌کند که در این باره با جدیت عمل می‌کنیم.

معلمان مجاز به معرفی کتاب‌های کمک درسی نیستند

وی درباره الزام به خرید کتاب‌های کمک درسی و برگزاری برخی آزمون‌ها در برخی مراکز آموزشی گفت: این اقدامات برای دانش‌آموزان زحمت دارد و باعث می‌شود که از دوره کودکی خود لذت نبرند، از اولیا درخواست دارم این کار را انجام ندهند، همچنین اینکه معلمان هم مجاز به معرفی این کتاب‌ها به دانش‌آموزان نیستند چراکه همان محتوای کتاب درسی و اجرای برنامه‌های آموزشی برای دانش آموزان کافی است.

ارزشیابی دانش‌آموزان به صورت توصیفی انجام می‌شود

وزیر آموزش و پرورش افزود: برگزاری آزمون‌های موسسات هم لزومی ندارد، ارزشیابی دانش‌آموزان به صورت توصیفی انجام می‌شود و نباید در درون مدارس این اقدام صورت گیرد.

نوری درباره برگزاری کلاس‌های کنکور اظهار داشت: موسسات آزاد آموزشی کلاس‌های کنکور برگزار می‌کنند و البته در مدارس مناطق محروم هم انجام می‌شود.

وی درباره کمک گرفتن معلمان از دانش‌آموزان مستعد برای تدریس تصریح کرد: اعتقاد دارم که ظرفیت بسیاری وجود دارد که دانش‌آموزان کمک حال معلم باشند، به طور مثال در یک مدرسه روستایی چندپایه می‌توان از دانش‌آموزان مستعد استفاده کرد.

وزیر آموزش و پرورش درباره تغییر ساعت مدارس ابتدایی شهر تهران اظهار کرد: ساعت آموزشی دانش آموزان ابتدایی در برنامه درسی براساس قانون باید چهار ساعت باشد، اکنون با توجه به اینکه مدارس ابتدایی شهر تهران نسبت به گذشته با یک ساعت تاخیر آغاز می‌شود، یک ساعت هم به زمان تعطیلی آنها افزوده می‌شود.

وی درباره طرح تغذیه رایگان دانش‌آموزان گفت: اجرای طرح تغذیه رایگان آغاز شده است در این راستا برای چگونگی توزیع شیر با وجود اینکه نیاز دانش آموزان است اما به توافق قطعی با کارشناسان بهداشت آموزش و پرورش نرسیده‌ایم.

نوری ادامه داد: توزیع شیر هم باید آغاز شود، برخی از دانش آموزان شیر مصرف نمی‌کنند و به دنبال راهی برای استفاده دانش‌آموزان از شیر هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->