کارآگاه بازی زن جوان، دست شوهر سارقش را رو کرد قتل خونین پسر جوان به دست پدرش | مادر رضایت داد قتلِ فجیع زوج میانسال در جاغرق خراسان رضوی با اعترافات قاتل یک‌چشم! خواص فوق‌العاده نخودفرنگی برای سلامتی اعتراف برادرزن به قتل داماد شیطان‌صفت اعترافات تکان دهنده آزارگر زنان تهران در دادگاه نجات کودک ۵ ساله از داخل درز انقطاع بین دو ساختمان در تهران + تصاویر دستگیری قاتل فراری که ۳ عضو خانواده‌اش را کشته بود آیا زن می‌تواند مهریه خود را از پدرشوهر بگیرد؟ هشدار درباره سونامی طلاق در کشور قتل و خودکشی، پایان یک عشق داغ! عامل قتل مشتری جگرکی محاکمه شد هشدار باستان‌شناسان درباره غارت محوطه‌های تاریخی کشور بازداشت عناصر فرقه انحرافی یمانی در تربت‌حیدریه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) سازمان غذا و دارو جدیدترین فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز پوست و زیبایی را اعلام کرد جوان‌ترین و پیرترین متقاضیان نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ چند ساله هستند؟ ۳۳ نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) + اسامی بیش از ۳۰۰ میلیون کالای قاچاق در تایباد کشف شد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۴ مشخص شد + فیلم آغاز رقابت داوطلبان پرمتقاضی‌ترین رشته‌ کنکور سراسری (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) علت انسداد جاده چالوس از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ چیست؟ صالحی‌امیری: ایران‌هراسی یک حربه دروغین برای تشویش افکار عمومی جهان است ۲۹ نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزمون سراسری زبان‌های خارجی و هنر ۱۴۰۴ آغاز شد در بیمارستان اکبر مشهد، امید از کلاس آغاز می‌شود + فیلم الزامی‌شدن احراز هویت دومرحله‌ای پزشکان و درمانگران در سامانه نسخه الکترونیک حوادث شغلی، دومین عامل مرگ در کشور اعدام ۲ سارق مسلح در دزفول (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان رضوی: فرهنگ‌سازی ایست‌کار‌ها برای مردم اقدامی اساسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا مشهد گرم می‌شود ۳ عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند!
سرخط خبرها

چه کسانی مشمول پرداختی مزایای رتبه اول رتبه‌بندی معلمان می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۳۳۵۲۷
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۱
چه کسانی مشمول پرداختی مزایای رتبه اول رتبه‌بندی معلمان می‌شوند؟
وزیر آموزش و پرورش گفت: رتبه‌بندی معلمان در واقع با ۷۲ هزار بازنشسته حدود ۹۷۰ هزار نفر را شامل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری روز دوشنبه در حاشیه نشست تخصصی معاونان آموزش ابتدایی با بیان اینکه مصوب شده که همه فرهنگیان مشمول پرداختی مزایای رتبه اول رتبه‌بندی شوند تا بررسی‌ها در سازمان برنامه و بودجه صورت گیرد، نیز اظهار داشت: حکم رتبه‌بندی ۱۳ هزار معلم پیشتر زده شده بود، براساس گزارشات این ماه هم حکم حدود ۱۰۰ هزار نفر صادر می‌شود که البته ماه آینده این موضوع شتاب بیشتری پیدا می‌کند.

وی افزود: رتبه‌بندی معلمان برای تعداد بسیاری انجام‌ می‌شود، در واقع با ۷۲ هزار بازنشسته حدود ۹۷۰ هزار نفر را شامل می‌شود.

راه‌اندازی سامانه شناسایی بازماندگان از تحصیل

نوری درباره سامانه بازماندگان از تحصیل نیز توضیح داد: سامانه‌ای طراحی شده تا همه دانش‌آموزان لازم‌التعلیم در دوره ابتدایی و در آینده دوره متوسطه با همکاری ثبت احوال شناسایی کنند.

وی افزود: فرزندانی که اسم آنها در ثبت‌احوال است و در آموزش و پرورش ثبت‌نام نکرده‌اند، با کدپستی شناسایی می‌شوند تا به چرخه تحصیل برگردند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برخی دانش‌آموزان به دلیل نارسایی‌های حسی و حرکتی امکان حضور در مدرسه را ندارند که سازمان آموزش و پرورش استثنایی مشکلات این افراد را بررسی خواهند کرد.

نوری با بیان اینکه جذب و آموزش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل با روش‌های مختلف صورت می‌گیرد، اظهار داشت: برای بخشی از دانش‌آموزان روش‌های ترکیبی و برای برخی دیگر به ویژه دختران دوره متوسطه که ازدواج کرده‌اند با روش‌های آموزش مجازی و رفع اشکال به صورت حضوری در روزهای پنجشنبه و جمعه انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: معاون اول رئیس جمهور اعلام کردند که اعتبار آموزش بازماندگان از تحصیل را مهیا می‌کنند شناسایی مهم‌ترین اقدام برای جذب بازماندگان از تحصیل است، امیدواریم شاهد این باشیم که هیچ بازمانده از تحصیلی در کشور نباشد.

وزیر آموزش و پرورش درباره معرفی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به مدارس اظهار داشت: براساس مقررات کشور و همچنین جهان اولیا موظف هستند که دانش‌آموزان لازم‌التعلیم را به مدرسه بفرستند، این دانش‌آموزان از طریق مدیر مدرسه و همکاران در مدارس ثبت‌نام می‌شوند.

نوری عنوان کرد: آموزش و پرورش یک نهاد فرهنگی است و با آرامش خاطر دانش‌آموزان را به چرخه تحصیل جذب می‌کند که در این باره با جدیت عمل می‌کنیم.

معلمان مجاز به معرفی کتاب‌های کمک درسی نیستند

وی درباره الزام به خرید کتاب‌های کمک درسی و برگزاری برخی آزمون‌ها در برخی مراکز آموزشی گفت: این اقدامات برای دانش‌آموزان زحمت دارد و باعث می‌شود که از دوره کودکی خود لذت نبرند، از اولیا درخواست دارم این کار را انجام ندهند، همچنین اینکه معلمان هم مجاز به معرفی این کتاب‌ها به دانش‌آموزان نیستند چراکه همان محتوای کتاب درسی و اجرای برنامه‌های آموزشی برای دانش آموزان کافی است.

ارزشیابی دانش‌آموزان به صورت توصیفی انجام می‌شود

وزیر آموزش و پرورش افزود: برگزاری آزمون‌های موسسات هم لزومی ندارد، ارزشیابی دانش‌آموزان به صورت توصیفی انجام می‌شود و نباید در درون مدارس این اقدام صورت گیرد.

نوری درباره برگزاری کلاس‌های کنکور اظهار داشت: موسسات آزاد آموزشی کلاس‌های کنکور برگزار می‌کنند و البته در مدارس مناطق محروم هم انجام می‌شود.

وی درباره کمک گرفتن معلمان از دانش‌آموزان مستعد برای تدریس تصریح کرد: اعتقاد دارم که ظرفیت بسیاری وجود دارد که دانش‌آموزان کمک حال معلم باشند، به طور مثال در یک مدرسه روستایی چندپایه می‌توان از دانش‌آموزان مستعد استفاده کرد.

وزیر آموزش و پرورش درباره تغییر ساعت مدارس ابتدایی شهر تهران اظهار کرد: ساعت آموزشی دانش آموزان ابتدایی در برنامه درسی براساس قانون باید چهار ساعت باشد، اکنون با توجه به اینکه مدارس ابتدایی شهر تهران نسبت به گذشته با یک ساعت تاخیر آغاز می‌شود، یک ساعت هم به زمان تعطیلی آنها افزوده می‌شود.

وی درباره طرح تغذیه رایگان دانش‌آموزان گفت: اجرای طرح تغذیه رایگان آغاز شده است در این راستا برای چگونگی توزیع شیر با وجود اینکه نیاز دانش آموزان است اما به توافق قطعی با کارشناسان بهداشت آموزش و پرورش نرسیده‌ایم.

نوری ادامه داد: توزیع شیر هم باید آغاز شود، برخی از دانش آموزان شیر مصرف نمی‌کنند و به دنبال راهی برای استفاده دانش‌آموزان از شیر هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->