آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟ مرگ سه کارگر جوان حین لایروبی در خیابان پنجتن مشهد + تصاویر(دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد فردا (سه شنبه ۶آذر ۱۴۰۳)تعطیل است؟
سرخط خبرها

ورشکستگی، سرنوشت احتمالی داروخانه‌های خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۳۳۶۵۱
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
ورشکستگی، سرنوشت احتمالی داروخانه‌های خراسان رضوی
دبیر انجمن داروسازان خراسان رضوی گفت: بسیاری از داروخانه‌ها به دلیل مشکلات اقتصادی پیش آمده در حال ورشکستگی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا افخمی درباره تعطیلی و ورشکستگی داروخانه‌ها بیان کرد: داروخانه‌ها از سایر اقشار و اصناف جامعه جدا نیستند و آن‌ها هم وضعیت اقتصادی مناسبی ندارند. در حال حاضر اقتصاد داروخانه‌ها خراب است و در آستانه تعطیلی قرار دارند. اگر وضعیت به همین صورت ادامه پیدا کند، در آینده نزدیک شاهد تعطیلی داروخانه‌ها خواهیم بود.

وی افزایش تعداد داروخانه‌ها، بالا رفتن شدید تورم، کمبود اقلام دارویی، افزایش مالیات، اجاره‌های سنگین واحدهای تجاری، افزایش هزینه قبوض برق و... را از عوامل ورشکستگی داروخانه‌ها برشمرد و بیان کرد: زمانی که این موارد را کنار هم بگذارید، نتیجه‌اش فشار سنگین به داروخانه‌ است و آن واحد را با مشکلات اقتصادی روبه‌رو می‌کند. علاوه بر این موضوعات، تعداد مراجعان هم کاهش یافته است.

افخمی ادامه داد: شاید وضعیت برخی داروخانه‌ها که در موقعیت مناسبی قرار دارند، بهتر باشد اما بسیاری از همکاران ما در حال ورشکستگی و با ادامه این شرایط مجبور به تعطیلی و واگذاری هستند. البته تعطیلی در داروخانه‌ها بیشتر به معنای واگذاری است؛ زمانی که دخل و خرج داروخانه متعادل نباشد، داروخانه را به یک فرد تازه‌نفس واگذار می‌کنند و اگر آن فرد با ترفندی توانست سود بیشتری کسب کند که فعالیتش را ادامه می‌دهد وگرنه او هم مجموعه خویش را واگذار می‌کند.

وی درباره افزایش قیمت داروها و سود داروخانه‌ها تصریح کرد: زمانی که دارو گران‌تر می‌شود، سود داروخانه کاهش پیدا می‌کند چرا که نحوه قیمت‌گذاری داروها در شورای عالی به این صورت است که با افزایش قیمت دارو، سود کمتری به آن تعلق می‌گیرد.

افخمی افزود: یک دارو در زمان ارزانی‌اش ۲۰ درصد سود داشت اما حالا سود آن به ۱۶، ۱۵ و حتی ۱۰ درصد رسیده است. برخی داروهای خاص مانند داروهای بیماران سرطانی و... با سود سه درصد ارائه می‌شود. با افزایش قیمت داروها فقط گردش ریالی افزایش یافته و سود داروخانه‌ها کاهش پیدا است.

دبیر انجمن داروسازان خراسان رضوی در پاسخ به سوالی مبنی بر توزیع سهمیه‌بندی برخی داروهای رایج مانند قرص سرماخوردگی، استامینوفن، آموکسی‌سیلین، آب مقطر و سرنگ عنوان کرد: در اردیبهشت ماه این موضوع را پیش‌بینی و به مدیران کشوری هم منتقل کرده بودیم اما آقایان گوش نکردند. این اتفاق کاملا قابل پیش‌بینی بود و متاسفانه به دلیل مشکلات مدیریتی در وزارتخانه اتفاق افتاد. امیدواریم با تغییر مدیران سازمان غذا و دارو این مشکلات برطرف شود.

افخمی ادامه داد: البته مردم نگران نباشند و وضعیت بحرانی که در مهر ماه داشتیم، کمتر شده است. امیدواریم تا انتهای آبان‌ ماه شربت‌ها و آنتی‌بیوتیک‌ها به مقدار کافی توزیع و کمبودها برطرف شود. توزیع جدید داروها ۲ هفته است که آغاز شده است؛ اگرچه به مقدار خیلی کم توزیع می‌شود اما توزیع آغاز شده و امیدواریم سرعت و مقدار آن بیشتر شود.

وی درخصوص سهمیه خراسان رضوی از محموله داروهای وارداتی از کشور هند خاطرنشان کرد: پخش آن محموله از طریق هلال احمر بود. تعداد این داروها محدود بود و فقط در حدی بود تا عطش کمبود را مقداری کاهش دهد.

افخمی با اشاره به کمبودهای دارویی در سطح داروخانه‌ها تاکید کرد: تعداد داروهایی که در آن کمبود دارو وجود دارد، زیاد است. در حال حاضر برای تامین حدود ۲۵۰ قلم دارو با کمبود مواجه هستیم. امیدواریم با تغییرات مدیریتی که در تهران اتفاق افتاده، وضعیت بهتر شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->