عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

طرح شفافیت قوای سه‌گانه و دستگاه‌های اجرایی در مجلس اصلاح شد

  • کد خبر: ۱۳۳۶۸۷
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
طرح شفافیت قوای سه‌گانه و دستگاه‌های اجرایی در مجلس اصلاح شد
نمایندگان مردم در خانه ملت به منظور تامین نظر شورای نگهبان طرح شفافیت قوای سه‌گانه و دستگاه‌های اجرایی را اصلاح کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز (سه شنبه ۱۷ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان اصلاح طرح شفافیت قوای سه گانه و دستگاه‌های اجرایی و سایر نهاد‌ها اعاده شده از شورای نگهبان با اصلاح بند (ث) ماده ۱ این طرح موافقت کردند.

براساس بند (ث) اصلاحی ماده ۱ این طرح؛ سازمان‌های مردم نهاد و خیریه‌ها و شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و کلیه مؤسسات خصوصی عهده‌دار خدمات عمومی موضوع بند «ب» ماده (۱) قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد مصوب ۱۳۹۰ مانند سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، سازمان‌های نظام مهندسی، اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، اصناف و تعاون.

همچنین مقرر شد در ماده ۱ عبارت «کانون‌های وکلای دادگستری» جایگزین عبارت «کانون وکلای دادگستری» شود.

در ادامه نمایندگان با اصلاح تبصره ۳ ماده ۲ طرح مذکور پرداخته و با آن موافقت کردند.

براساس این تبصره اصلاحی؛ در صورت اختلاف در تشخیص مصادیق موضوع این ماده، تصمیم گیری در خصوص بند «الف» ماده (۱) این قانون بر عهده جلسه مشترک هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی و در خصوص بند «پ» ماده مزبور بر عهده رئیس قوه قضائیه و در سایر موارد بر عهده کمیسیون موضوع ماده (۱۸) قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات مصوب  ۶/۱۱/۱۳۸۷ با اصلاحات و الحاقات بعدی تصمیم‌گیری می‌نماید.

نمایندگان همچنین به بررسی ماده ۳ طرح پرداخته و اصلاحاتی را در آن انجام دادند. همچنین یک تبصره به عنوان تبصره ۵ به این ماده اضافه شد.

براساس ماده ۳ اصلاح شده؛  مجمع تشخیص مصلحت نظام (در موارد اختلافی مجلس و شورای نگهبان) و هیات عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام، مجلس شورای اسلامی، هیئت وزیران، شورا‌های اسلامی شهر و روستا، هیأت عمومی و هیأت‌های تخصصی دیوان عدالت اداری، هیأت عمومی دیوان عالی کشور، مراجع اختصاصی اداری و شورا‌های موضوع این قانون موظفند مشروح مذاکرات خود را اعم ازصحن و کمیسیون‌های تابع آن‌ها و آراء مأخوذه از اعضاء را به تفکیک اسامی موافق، مخالف، ممتنع و کسانی که در رأی گیری شرکت نکرده‌اند، حداکثر ظرف یکماه در پایگاه اطلاع‌رسانی خود با قابلیت خوانش رایانه‌ای منتشر نمایند، مگر در مواردی که به موجب قانون اساسی و قوانین مربوط به هر یک از نهاد‌های مذکور در این قانون، تشکیل جلسه غیرعلنی یا رأی‌گیری مخفی پیش‌بینی شده باشد.

تبصره ۴ - انتشار مشروح مذاکرات هیأت‌های تخصصی و هیأت عمومی دیوان عدالت اداری و هیأت عمومی دیوان عالی کشور و مراجع اختصاصی اداری منوط به رعایت موازین شرعی، امنیتی و حفظ اطلاعات شخصی است.

تبصره ۵- منظور از مراجع اختصاصی اداری، کلیه مراجع، هیأت‌ها و کمیسیون‌هایی است که به موجب قوانین و مقررات قانونی، خارج از مراجع قضایی تشکیل می‌شوند و اقدام به رسیدگی به اختلافات، تخلفات و امور تشخیصی  می‌کنند که در صلاحیت آن‌ها قرار داده شده است؛ نظیر هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری، کمیسیون مواد (۹۹) و (۱۰۰) قانون شهرداری مصوب ۱۱/۴/۱۳۳۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی، هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی، هیأت‌های حل اختلاف کارگر و کارفرما، کمیسیون  پزشکی موضوع ماده (۹۱) قانون تامین اجتماعی و هیات‌های گزینش.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->