مهاجرانی پس از تماشای فیلم «پیرپسر»: فضای فرهنگی باید مجال گفت‌و‌گو بدهد همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال
سرخط خبرها

ممنوعیت اکران فیلم «جویلند» در پاکستان به دلیل الفاظ ناپسند

  • کد خبر: ۱۳۴۵۰۴
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۶
ممنوعیت اکران فیلم «جویلند» در پاکستان به دلیل الفاظ ناپسند
اکران فیلم «جویلند» نماینده پاکستان برای رقابت در اسکار به دلیل ارایه مطالب بسیار ناپسند در این کشور ممنوع شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دولت پاکستان نمایش فیلم «جویلند» ساخته سعیم صادق را که به عنوان نماینده این کشور برای اسکار معرفی شده بود، به دلیل داشتن مطالب بسیار ناپسند و زننده ممنوع کرد.

وزارت اطلاعات و پخش پاکستان گفته است هیات سانسور این کشور ۱۷ ماه آگوست این فیلم را تایید کرد، اما اکنون تصمیم خود را عوض کرده است.

گفته شده شکایت‌های کتبی دریافت شده مبنی بر اینکه فیلم حاوی مطالبی بسیار ناپسند است که با ارزش‌های اجتماعی و معیارهای اخلاقی جامعه تناسب ندارد و با هنجارهای مبنی بر نجابت و اخلاق که در بخش ۹ قانون فیلم سینمایی آمده نیز مغایرت دارد.

«جویلند» قرار بود از ۱۸ نوامبر در پاکستان به نمایش درآید.

ورایتی با کارگردان و تهیه‌کنندگان فیلم تماس گرفت، اما آنها هنوز اظهار نظری نکرده‌اند.

داستان «جویلند» در لاهور پاکستان می‌گذرد و شخصیت اصلی آن حیدر، کوچک‌ترین پسر یک خانواده متوسط شهری است. او مخفیانه به یک تئاتر رقص می‌پیوندد و عاشق یکی از رقصندگان آنجا می‌شود که فردی ترنس است. مشکلاتی که در ادامه در خانواده به وجود می‌آید مسیر اصلی داستان را تعیین می‌کند.

این فیلم در بهار امسال در بخش نوعی نگاه جشنواره کن جایزه هیات داوران را از آن خود کرد و ملاله یوسف‌زای برنده جایزه نوبل به عنوان تهیه کننده اجرایی به این پروژه پیوسته است.

روز جمعه نیز جایزه سینمای جوان آسیا پاسیفیک اسکرین که با همکاری انجمن منتقدان NETPAC و مدرسه فیلم گریفیث اهدا می‌شود به این فیلم تعلق گرفت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->