روایت راه عود از خزر تا خلیج‌فارس در مشهد | ساز زندگی، از قشم تا مشهد کوک شد روایت محسن توسلی از حماسه مردم غزه با خط و رنگ رویداد هنری «تجسم حماسه ۳» در مشهد برگزار شد حسن فتحی با پایان فصل اول «ازازیل» از این سریال خداحافظی کرد آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) «تد کاچف» خالق فیلم رمبو: اولین خون درگذشت شیرمحمد احمدی، استاد قیچک‌نواز کرمانی درگذشت راهیابی «ملوپینک» در بخش لفابریک جشنواره کن ماه آسمان ادب | یادی از قمر آریان، نویسنده و پژوهشگر فقید خراسانی آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مروری بر سه کتاب از جلیل عرفان‌منش که با تمرکز بر هجرت امام‌رضا(ع) نوشته شده‌اند ۲ جایزه جشنواره مستند نیون به سینماگران ایرانی رسید صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ بازیگران سریال استخوان‌سوز معرفی شدند مستند «اپوش» در راه روسیه جایزه جشنواره هلندی به فیلم شوتی از ایران رسید آخرین آمار فروش سینمای ایران | «دایناسور» همچنان در صدر علت لغو کنسرت عرفان طهماسبی در اهواز چه بود؟
سرخط خبرها

بازگشت دانیل کریگ با «چاقوکشی» به سینما

  • کد خبر: ۱۳۴۴۶۶
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۲
بازگشت دانیل کریگ با «چاقوکشی» به سینما
فیلم سینمایی پرستاره «گلس آنین: یک چاقوکشی اسرارآمیز» (Glass Onion: A Knives Out Mystery) با بازی دانیل کریگ در آستانه انتشار قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رایان جانسون این فیلم راکه قسمت دوم «چاقوکشی» (Knives Out) محصول 2019 محسوب می‌شود، مانند قسمت اول نوشته و کارگردانی کرده است.

او که برای ساخت «لوپر» شناخته می‌شود، برای قسمت اول «چاقوکشی» نامزد اسکار بهترین فیلم نامه غیراقتباسی شد.

«چاقوکشی 2» قصه‌ای کاملاً مستقل از قسمت اول آن دارد و در جزیره‌ای خصوصی به نام «گلس آنین» (پیاز شیشه‌ای) می‌گذرد که متعلق به یک میلیاردر حوزه فناوری است.

او، دوستانش را از جمله کارآگاه «بنوا بلان» به یک مهمانی در این جزیره دعوت می‌کند و در این مهمانی، قتلی اتفاق می‌افتد که کارآگاه باید معمای آن را حل کند.

دانیل کریگ تنها هنرپیشه قسمت اول «چاقوکشی» است که نقش خود را تکرار کرده و کارآگاه قصه است.

ادوارد نورتون، دیو باتیستا، کیت هادسن، جسیکا هنویک و ایتان هاوک از جمله بازیگران این قسمت هستند.

جالب این که سرنا ویلیامز، تنیسور مشهور و کریم عبدالجبار اسطوره بسکتبال نیز در نقش خود در این فیلم نقش‌آفرینی کرده‌اند.

بر اساس تصاویر منتشر شده، به ظاهر این فیلم نیز مانند قسمت اول «چاقوکشی»، در فضایی محدود و با شخصیت‌هایی پرتعداد می‌گذرد که هر یک مظنون بالقوه معمای قتل‌اند و کارآگاه باهوش قصه، به برملا کردن گام‌به‌گام اسرار این جنایت می‌پردازد.

کارآگاه «بنوا بلان» که در قسمت نخست نیز شخصیت اصلی بود، شباهت قابل توجهی به شخصیت «هرکول پوآرو» دارد و این فیلم نیز اثری «آگاتا کریستی»وار به شمار می‌آید.

فیلم 2 ساعت و 19 دقیقه‌ای «چاقوکشی 2» چندی پیش در جشنواره فیلم تورنتو رونمایی شد، اما موفقیتی کسب نکرد.

نخستین نقدهای این فیلم البته مثبت‌اند و نمره خوب 81 را از منتقدان متاکریتیک برای آن به ارمغان آورده‌اند. فیلم «گلس آنین: یک چاقوکشی اسرارآمیز» چهارشنبه 2 آذر به صورت محدود در سالن‌های سینما نمایش داده خواهد شد و از جمعه 2 دی در پلتفرم نتفلیکس در دسترس کاربران خواهد بود.

منبع: خبرفوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->