اولین واکنش پژمان جمشیدی به ماجرای اتهامش و خروج از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها
فرمانده انتظامی مشهد خبر داد:

کشف ۹ هزار قرص روانگردان در مشهد

  • کد خبر: ۱۳۴۵۹
  • ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۸
کشف ۹ هزار قرص روانگردان در مشهد
در پی ردزنی‌های دقیق مأموران کلانتری طبرسی شمالی ۹هزار قرص روانگردان در مشهد کشف و عامل توزیع آن نیز دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده انتظامی مشهد در تشریح ماجرا به قدس گفت: از ابتدای سال جاری تا امروز و براساس گزارش‌های واصله چند نفر بر اثر استفاده قرص‌های روانگردان و توهم‌زا دچار مسمومیت شدند و برخی هم جان خود را از دست داده‌اند.
سرهنگ عباس صارمی ساداتی ادامه داد: با توجه به اهمیت ماجرا چندین جلسه با حضور پلیس‌های تخصصی مستقر در کلانتری‌ها گذاشته شد و در جمع‌بندی اقدامات کارشناسانه مناطقی که بیشترین درگیری با ماجرا را داشتند و توزیع قرص‌های توهم‌زا در آنجا صورت گرفته شده بود مشخص و چند تیم زبده پلیسی مأمور شدند عامل و یا عاملان اصلی توزیع قرص‌های روانگردان را مورد شناسایی و پیگرد قرار دهند.


شناسایی مرد چهل و چهار ساله در طبرسی


سرهنگ عباس صارمی ساداتی تصریح کرد: برپایی همین اقدامات و عملیات ردزنی در چند منطقه شهر کلید خورد و مأموران به صورت شبانه‌روزی و نامحسوس افراد مشکوک را تحت‌نظر قرار دادند.
رئیس پلیس مشهد عنوان کرد: به واسطه این سلسله اقدامات بود که چند روز پیش تیم‌های تجسس کلانتری طبرسی شمالی گردش کاری خود را به فرماندهی انتظامی مشهد ارسال و اعلام کردند فردی حدوداً چهل‌وچهار ساله در بولوار طبرسی دوم به صورت گسترده‌ای در حال توزیع انواع قرص‌های روانگردان و توهم‌زاست.
وی افزود: این‌گونه بود که دستور شناسایی محل تخلف و نحوه ارتباط گیری متهم با دیگران صادر شد و در پی آن مشخص شد متهم میانسال قرص‌های ممنوعه را به افراد جوان منطقه می‌فروشد و خودش هم در همان حوالی زندگی می‌کند.


کشف انواع قرص توهم‌زا و ممنوعه


فرمانده انتظامی مشهد ادامه داد: وقتی مستندات کافی جمع‌آوری شد هماهنگی قضایی برای انجام آخرین مرحله از عملیات پلیسی هم صورت پذیرفت و فرد مجرم که یکی از عاملان اصلی فروش قرص‌های روانگردان در مشهد بود، در محل اختفایش محاصره و دستگیر شد.
پس از دستگیری متهم مأموران کلانتری طبرسی شمالی به دقت خانه او را مورد بازرسی قرار دادند که حدود ۹ هزار انواع قرص روانگردان که در محل مخفی شده بود به همراه تعداد زیادی شربت متادون و قرص‌های ترامادول کشف و ضبط شد.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با توجه به گستردگی اقدامات مجرمانه صورت گرفته از سوی متهم، مأموران در تلاش هستند تا دیگر جرایم مرد میانسال را کشف و همدستان احتمالی دخیل در این ماجرا را دستگیر کنند.

وی در پایان به خانواده‌ها توصیه کرد: والدین روی رفتار نوجوانان و جوانان خود به دقت نظارت داشته باشند و در صورتی که در رفتار آن‌ها تغییراتی مشاهده کردند به‌سادگی از کنار ماجرا عبور نکنند.

منبع: قدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->