فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

چرا کتاب سال قیصر امین‌پور برگزار نشد؟

  • کد خبر: ۱۳۴۵۹۲
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۲
چرا کتاب سال قیصر امین‌پور برگزار نشد؟
بیوک ملکی مدیرعامل دفتر شعر جوان از برگزار نشدن کتاب سال قیصر امین‌پور به دلیل مشکلات مالی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بیوک ملکی با اشاره به برگزار نشدن کتاب سال قیصر امین‌پور در سال ۱۴۰۱ اظهار داشت: یکی از برنامه‌های مهم این دفتر، برگزاری جایزه کتاب سال شعر جوان است که در زمان مدیریت محمدرضا عبدالملکیان و در سال ۱۳۸۵ آغاز شد و از سال دوم با درگذشت قیصر امین پور، کتاب سال شعرجوان (جایزه قیصر) نام گرفت .

مدیرعامل دفتر شعر جوان گفت: این جایزه به مدت ۵ دوره برگزار شد؛ سپس با وقفه‌ای سه ساله و در دوره مسئولیت بنده از سال ۱۳۹۶ از سر گرفته شد و تا سال ۱۴۰۰ ( در ۵ دوره ) ادامه یافت، اما در سال ۱۴۰۱، علیرغم تلاش دست اندرکاران دفتر ، به دلیل مشکلات مالی ، برگزاری جایزه کتاب سال قیصر میسر نشد.

وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۰ هیچ وجهی به دفترشعر جوان پرداخت نشده و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، با وجود امضای تفاهم نامه، حمایتش را از این دفتر دریغ کرده است؛ اگرچه این دفتر، حتی در زمان شیوع کرونا، با همه مشکلات، تا حد امکان از تعطیلی برنامه‌ها جلوگیری کرده و با روش‌های آنلاین و ... به فعالیت خود ادامه داده است .

ملکی با بیان اینگه اصل و مبنای کارِ دفتر شعر جوان ( از سال ۶۸) جذب و آموزش شاعران جوان بوده و همراستا با این فعالیت، برنامه های دیگری را نیز دنبال کرده است، ابراز امیدواری کرد جایی که یادگار زنده‌یادان قیصر امین پور، حسن حسینی و ... است و با تلاش دوستان آنها و دوستداران شعر و ادب این سرزمین تا به امروز نفس کشیده، بتواند به حیات خود ادامه دهد و همچنان حامی شاعران جوان باشد.‌

هدف دفتر شعر جوان از برگزاری کتاب سال شعرجوان (جایزه قیصر) معرفی شعر و شاعر خوب به جامعه است و آثار ارسالی محدودیتی از نظر موضوع و قالب شعری ندارند. همه کتاب‌های شعر چه در قالب‌های کهن و چه قالب‌های نوین، نیمایی و سپید در این داوری بررسی می‌شوند.

قیصر امین‌پور از شناخته‌شده‌ترین شاعران معاصر است که آثار زیادی از جمله آینه‌های ناگهان، تنفس صبح، دستور زبان عشق، گل‌ها همه آفتابگردان اند طی بیش از سه دهه فعالیت شاعری از او به جا مانده است. وی علاوه بر سرودن شعر و نویسندگی استاد دانشگاه نیز بود و جلسات مختلف ادبی را از ابتدا در حوزه هنری و بعد دفتر شعر جوان راه انداخت و اداره کرد. توجه به شاعران جوان و نوجوانان علاقه‌مند به شعر و هدایت آثار آنان از عمده فعالیت‌های زنده‌یاد امین‌پور بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->