یادمان پرویز پورحسینی در روز دوم جشنواره تئاتر فجر آرش آصفی با فیلم سینمایی پیش‌مرگ در راه فجر چهل و سوم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۴ و ۵ بهمن ۱۴۰۳) + بازیگران و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ کتاب «تجاوز به ذهن» منتشر شد رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است بازیگر مشهدی: فیلم صددام یک تجربه سخت و جذاب برای من بود | همکاری لذت‌بخش با رضا عطاران مسابقه مافیا؛ دُن، در شبکه خانگی + زمان توزیع صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم
سرخط خبرها

درگذشت یک ستاره سینمای هند

  • کد خبر: ۱۳۴۸۵۵
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
درگذشت یک ستاره سینمای هند
«کریشنا» ستاره سینمای تالیوود (سینمای فیلم‌های هندی به زبان تلوگو) در سن ۷۹ سالگی و به دلیل مشکلات شدید قلبی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «کریشنا» علاوه بر فعالیت حرفه‌ای خود به‌عنوان بازیگر، کارگردانی و تهیه‌کنندگی در طول پنج دهه در ۳۵۰ فیلم، به‌عنوان پدر ستاره فعلی سینمای هند «ماهش بابو» نیز شناخته می‌شود.

«کریشنا» که در سال ۱۹۴۳ با نام «گاتاماننی سیوا راما کریشنا مورتی» به دنیا آمد، فعالیت در صنعت فیلم را در سال ۱۹۶۱ آغاز کرد و اولین نقش اصلی خود را در سال ۱۹۶۵ تجربه کرد و در طول حرفه هنری خود با کارگردانان بزرگی هندی از جمله «آدورتی سوبا رائ»، «مادوسودان رائو»، «ویسوانات»، «باپو»، «داساری نارایانا رائوـ و «کی راگاوندرا رائو» همکاری کرد. از شناخته شده‌ترین نقش‌های او نیز می‌توان به نقش «آلوری سیتاراما راجو» مبارز آزادی در فیلم «آندرا پرادش» اشاره کرد.

در میان جوایز متعددی که «کریشنا» کسب کرده می‌توان به جایزه یک عمر دستاورد سینمایی در سال ۲۰۰۹ از دولت هند برای قدردانی از یک عمر مشارکت در صنعت سینما اشاره کرد.

او نیز همانند بسیاری از ستاره‌های هندی وارد دنیای سیاست نیز شد و در سال ۱۹۸۹ به عنوان عضو حزب کنگره وارد پارلمان هند شد و در سال ۲۰۱۲ از حضور درسیاست، اعلام بازنشستگی کرد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->