ویدئو | ریزش معدن طلا در کامورن با بیش از ۱۰۰ کشته ویدئو | اهدای سرو سیمین پارسی جان، به محمد معتمدی اینفوگرافی | نرخ‌های جدید کارمزد خدمات بانکی برای سال ۱۴۰۵ ویدئو | پاستیلی شدن داروهای کودکان در ایران | وقتی دارو خوردن برای بچه‌ها شیرین‌تر می‌شود ویدئو | صدوهفتادویکمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | حماسه حضور مردم نقشه دشمن برای نابودی ایران را بی‌اثر کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) ویدیو| زائرین مرقد رهبر شهید بیشتر چه شغل‌هایی دارند؟ ویدئو | لحظاتی با رواق دارالذکر در آستانه اربعین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) ویدئو | روایت عراقچی از مدیریت وزارت خارجه کشورمان در ۲ سال پرتلاطم ویدئو | شستشو و غبارروبی حرم امامین عسکریین(ع) به آستانه سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) ویدئو | تایم لپس حضور عاشقان رهبر شهید در رواق دارالذکر ویدئو | تجلیل از مادر شهیدی که در جنگ اخیر ۸ تن از اعضای خانواده خود را از دست داد ویدئو | تجلیل از خانواده شهید تنگسیری در مراسم گرامیداشت رهبر شهید ویدئو | انفجار و آتش‌سوزی در یک مخزن سوخت در استان سلیمانیه عراق ویدئو | صدوهفتادمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | ترامپ حرف مفت زیاد می‌زند (۲۶ مرداد ۱۴۰۵) صوت| آهنگ جدید محسن چاوشی به اسم «رود سوخته» منتشر شد + لینک دانلود و متن صوت| آهنگ جدید گرشا رضایی به اسم «تو کجایی» منتشر شد + لینک دانلود ویدئو | ۲ مخزن عظیم گاز در آمریکا منفجر شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۵)
سرخط خبرها

ویدئو| وضعیت خیابان‌ها و کسبه مشهد پس از فراخوان‌های اعتصاب

علیرغم تلاش گسترده عوامل ضد انقلاب به منظور اعتصاب کسبه و تعطیلی مغازه ها، اما مشاهدات خبرنگاران شهرآرانیوز حاکی از وضعیت عادی در مشهد دارد.
  • کد خبر: ۱۳۵۱۴۸
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۸

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌ها و عوامل ضدانقلاب در روز‌های گذشته با انواع حربه و توطئه تلاش داشتند تا کسبه و بازاریان ایرانی در روز‌های ۲۴ و ۲۵ آبان ماه دست به اعتصاب‌های گسترده بزنند و مغازه‌های خود را تعطیل کنند.

علیرغم انتشار وسیع این فراخوان‌ها از سوی رسانه‌های بیگانه و معاند، اما مردم در نقاط مختلف حاضر به همراهی با این جریانات نشدند.

در نقاط مختلف مشهد نیز مشاهدات خبرنگاران شهرآرانیوز حاکی از فعالیت کسبه و بازاریان طبق روال عادی بوده است و مردم نیز برای خرید روزانه خود به مغازه‌ها و فروشگاه‌ها مراجعه کرده اند.

نقشه تهدیدکنندگان به بستن مغازه‌ها نقش بر آب شد

هادی مخملی رئیس اتحادیه اصناف مشهد در گفتگو با شهرآرا میگوید:کسبه و بازاریان مشهد باز هستند و در کسب رزق و روزی در تلاش اند.

هادی مخملی بیان کرد:طبق گزارشی که از اصناف در مناطق مختلف مشهد داشتیم چندین نفر تهدید کننده به کسبه جهت بستن مغازه و پایین آوردن کرکره های مغازه ها در تلاش بودند که موفق نشدند.

او افزود:هم اکنون تمام اصناف و کسبه در بازارهای مشهد علیرغم تهدید آشوبگران، به کار خود مشغول هستند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->