به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس آن قرار است زیرساختهای سینمایی مشهد و شهرستانهای خراسان رضوی بررسی و برنامههایی برای تولید فیلم پیریزی شود.
محمد خزاعی در حاشیه این برنامه گفت: در خراسان رضوی از تربت حیدریه، گناباد و نیشابور بازدید و زیرساختها را بررسی کردیم. همچنین جلسات کارشناسی برای حل مشکلات شهرستانها برگزار شد و درباره مناطقی که فاقد سینما هستند، برنامهریزی شد.
اینجا ببینید:
خزاعی افزود: همین برنامهها منجر به امضای توافقنامهای با استاندار خراسان رضوی شد و قرار شد در سال ۱۴۰۲ برنامههای کاملتر و جامعتر در استان داشته باشیم. بنابر این توافق، تصمیم گرفته شد تا پایان امسال با ساخت ۳۵ سالن سینما به ظرفیت سینماهای خراسان رضوی افزوده شود. همچنین بنا شد سینماهای تربت حیدریه، کاشمر، سبزوار و نیشابور احیا و مشکلاتشان برطرف شود.
رئیس سازمان سینمایی کشور در حوزه تولید فیلم کوتاه و آثار سینمایی نیز بیان کرد: در این حوزه بودجههایی تخصیص داده شد تا این دفاتر بتوانند برنامهریزی جامع و کاملی در این حوزه داشته باشند.
به گفته خزاعی، از دیگر توافقات در حوزه برگزاری جشنوارهها و رویدادها در خراسان رضوی بود و بنا شد از این موضوع حمایت جدی شده و برنامهریزی شود تا اگر با توجه به توسعه خوب سالنهای سینمایی خوب استان، رویدادی در استان برگزار شد، سازمان سینمایی حمایت کند. همچنین در حوزه آموزش تصمیماتی گرفته شد که تجهیز دفاتر سینمای جوان استان تا پایان سال یا در نهایت نیمه ۱۴۰۲ به تمام امکانات مجهز شوند. زیرا این دفاتر ۱۲ سال پیش تجهیز شدند و تجهیزات اکنون فرسوده هستند.
رئیس سازمان سینمایی کشور یادآور شد: افدامات دیگری که بر اساس این تفاهمنامه انجام خواهد شد، تشکیل شورای هماهنگی سینما در استانهاست که همه نهادها و سازمانها در آن حضور خواهند داشت و به بررسی مشکلات مختلف در عرصه سینما خواهند پرداخت.
رئیس سازمان سینمایی کشور در ادامه با تأکید بر ضرورت حضور میدانی در شهرستانها و استانها برای تحلیل دقیق نیازها و چالشها گفت: این اقدام لازمه برنامههای تحولی سینمای استانها است. همچنین با توجه به به تغییر رویکرد دولت سیزدهم و عزم جدی سازمان سینمایی برای احیای سینمای استانی و توجه به زیرساخت سینماها در استانها، دستاوردهای بسیاری در پی خواهد داشت که افزایش تولیدات، افزایش اشتغال، تأمین نیازهای جامعه با سلایق گوناگون، فراهمشدن امکان استفاده از فیلمهای خارجی، رونق گیشه و تقویت اقتصاد سینما از جمله آن است.
خزاعی با بیان اینکه در این دوره ۷۰ درصد بودجه انجمن سینمای جوانان و ۳۰ درصد بودجه مرکز گسترش به تولید فیلم توسط فیلمسازان استانی اختصاص داده شد، گفت: البته قرار نیست همه عقبماندگی حوزه فرهنگ و سینما در طول یک سال جبران شود، اما نگاه و حرکت در این مسیر آغاز شده است.
خزاعی خاطرنشان کرد: شکلگیری برنامه مهر سینمای ایران و تجلیل از نخبگان و سینماگران استانی، حضور سینماگران شهرستانی در ترکیب هیئتهای انتخاب و داوری، اهتمام ویژه به استانها و دفاتر سینمای جوان در اولین مصوبه شورای عالی سینما، اعطای چهار اعتبارنامه سینمایی در جشنواره فیلم کوتاه تهران به فیلمسازان شهرستانی و حضور میدانی و جهادی برای توسعه سالنهای سینما و... از جمله اقدامات این دولت در توجه به هنرمندان و سینماگران شهرستانی است. این در حالی است که معتقدم باید به ظرفیتهای بومی توجه کرد.
رئیس سازمان سینمایی تأکید کرد: قرار نیست هر فیلمی که تولید میشود، به چرخه اکران سینماها راه یابد، بلکه در زنجیره پیوسته عرضه باید به طریق دیگری ارائه شود. این نیازمند کمک و همافزایی است تا گفتمان سینما با حمایت نخبگان تبیین شود.
رئیس سازمان سینمایی در پاسخ به درخواست تأسیس شهرک سینمایی در استان گفت: شهرکهای سینمایی با تعریف و کاربردهای گذشته، امروز کارکرد و صرفهای اقتصادی نداشته و مدل فیلمسازی تغییر کرده است. این در حالی است که ما نیازمند سولههای فیلمسازی و شهرکهای سینمایی مدرن هستیم.