عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هویت قاتل شهدای بسیجی مشهد شناسایی شد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۵۳۱۴
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - ۰۰:۲۵
  • ۲
هویت قاتل شهدای بسیجی مشهد شناسایی شد+ جزئیات
رئیس‌کل دادگستری خراسان‌رضوی از تشکیل پرونده قضایی برای حمله‌کنندگان به جمعی از مدافعان امنیت در مشهد خبر داد و گفت: هویت ضارب شهدای امنیت مشهد شناسایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامعلی صادقی با اشاره به ناامیدی دشمن از همراهی مردم با اغتشاشگران و عصبانیت آن‌ها گفت: در ادامه رفتار‌های خشن و ضدانسانی عده‌ای فریب خورده، در تاریخ ۲۶ آبان ماه هنگامیکه عده‌ای اغتشاشگر با زور و تهدید به دنبال به تعطیلی کشاندن کسب و کار‌ها در یکی از خیابان‌های شهر مقدس مشهد بودند با مقاومت کسبه مواجهه می‌شوند.

رئیس‌کل دادگستری خراسان‌رضوی در تشریح اقدام مسلحانه صورت گرفته از سوی یکی از اغتشاشگران گفت: یک نفر از آشوبگران با سلاح سرد به تعدادی از جوانان مدافع امنیت که برای یاری رساندن به مردم در صحنه حضور پیدا کرده بودند، حمله کرد که این اقدام منجر به شهادت ۲ مدافع امنیت و زخمی‌شدن ۴ نفر دیگر شد.

وی خاطرنشان کرد: به محض وصول گزارش این رویداد با دستور قضایی بازپرس ویژه در صحنه حاضر و پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان‌رضوی تشکیل و اقدامات لازم برای شناسایی عوامل این اقدام آغاز شده است.

صادقی با بیان اینکه به مردم بزرگوار اطمینان می‌دهیم تمام تلاش خود را برای انجام وظایف قانونی و مجازات مرتکبان بکار خواهیم بست، تصریح کرد: هویت ضارب شهدای امنیت مشهد شناسایی شد و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

اخبار مرتبط | ویدئو| حضور مردم مشهد در محل شهادت حسین زینال‌زاده و دانیال رضازاده

ویدئو| صحنه دلخراش شهادت ۲ نیروی بسیجی در مشهد

شهیدان امنیت امروز مشهد را بشناسیم (۲۶ آبان ۱۴۰۱)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
رژینا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۷
1
2
بگیرید این وحشیا رو
افتادن به جان ملت
چرا دست روی دست گذاشتید
چرا نمیکشید این حرامزاده ها رو
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
1
0
باید با ضربات چاقو اعدام شود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->