یحیی سریع: شمار حملات هوایی و موشکی سعودی به ۹۳۶ مورد رسید

  • کد خبر: ۴۴۷۱۸۴
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۱
یحیی سریع
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد شمار حملات هوایی و موشکی عربستان از زمان تشدید تنش‌ها علیه یمن، به ۹۳۶ مورد رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن با اشاره به تشدید حملات دشمن سعودی به یمن هشدار داد که این حملات برای دشمن سعودی تبعات خواهد داشت.

وی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته، دشمن سعودی با استفاده از جنگنده‌های اف-۱۵ و تایفون که از پایگاه‌های هوایی خمیس مشیط و طائف برخاسته بودند، ۱۹ حمله هوایی انجام دادند. این حملات استان‌های تعز، الجوف و مأرب را هدف قرار داد که منجر به شهادت و زخمی شدن شماری از هموطنان ما، از جمله کودکان و زنان، شد. به این ترتیب، شمار حملات هوایی و موشکی سعودی‌ها از زمان تشدید تنش‌ها علیه کشور عزیزمان به ۹۳۶ حمله هوایی و موشکی رسید.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تاکید کرد: کشتاری که دشمن جنایتکار سعودی علیه مردم ما مرتکب شده است، به خواست خدا، عواقب و تبعاتی برایش به همراه خواهد داشت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.