رونمایی هوآوی از گوشی تاشو میت X6 + قیمت آغاز ثبت آیفون مسافری از امروز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) رونمایی شیائومی از تلویزیون‌های هوشمند سری ردمی 2025 X با پنل 4K + زمان عرضه آپدیت جدید پلی‌استور به شما می‌گوید کدام برنامه ارزش نصب دارد نهنگ‌های مینکی صداهای فراصوت را می‌شنوند آنباکس مانیتور گیمینگ ال جی مدل ۲۹WQ۶۰۰-w راهکار‌های دانش‌بنیان برای جبران ناترازی انرژی و کمبود برق بهره‌برداری از پروژه احداث مرکز داده ابر دولت مشهد در اوایل خردادماه ۱۴۰۴ اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی
سرخط خبرها

رسوایی جدید گوگل: هزینه صدها میلیون دلار برای اینکه گوگل پلی رقیبی نداشته باشد

  • کد خبر: ۱۳۵۴۳۹
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۹
رسوایی جدید گوگل: هزینه صدها میلیون دلار برای اینکه گوگل پلی رقیبی نداشته باشد
پرونده‌ی جدیدی که به شکایت اپیک گیمز ارتباط دارد، حاوی افشاگری بزرگی است: گوگل صد‌ها میلیون دلار به توسعه‌دهندگان بزرگ اپلیکیشن پول داده تا فروشگاهی اختصاصی برای رقابت با گوگل پلی راه‌اندازی نکنند.

به گزارش شهرآرانیوز - براساس سندی که پنج‌شنبه در دادگاه ثبت شده، گوگل با توسعه‌دهندگان بزرگ اپلیکیشن «حداقل ۲۴ قرارداد» امضاء کرده است تا آن‌ها را از رقابت با فروشگاه آنلاین گوگل پلی منع کند. در یکی از این قرارداد‌ها گوگل موافقت کرده است به اکتیویژن بلیزارد در عرض سه سال حدوداً ۳۶۰ میلیون دلار پول بدهد.

اسناد دادگاه نشان می‌دهد گوگل پس از مذاکره با شرکت ریوت گیمز (از زیرمجموعه‌های هلدینگ چینی تنسنت و سازنده‌ی بازی محبوب League of Legends)، موافقت کرده است که در عرض یک سال ۳۰ میلیون دلار به این توسعه‌دهنده پرداخت کند.

براساس نوشته‌ی رویترز، جزئیات قرارداد‌های مالی گوگل در نسخه‌ جدیدی از پرونده‌ای حقوقی که اپیک گیمز (سازنده‌ی فورتنایت) نخستین بار در سال ۲۰۲۰ ثبت کرد ذکر شده‌اند. اپیک گیمز در پرونده‌ی موردبحث، گوگل پلی و سیستم‌عامل اندروید را به استفاده از سیاست‌های ضدرقابتی متهم کرد بود.

گوگل می‌گوید پرونده‌ حقوقی مورد اشاره حاوی جزئیات بی‌اساس و پر از توصیفات نادرست است. غول آمریکایی صنعت فناوری می‌گوید معاملاتی که برای راضی‌نگه‌داشتن توسعه‌دهندگان انجام داده، نشان‌دهنده‌ی رقابت سالم است. ریوت گیمز می‌گوید در حال بررسی جزئیات پرونده است. اکتیویژن به درخواست رسانه‌ها برای شفاف‌سازی پاسخ نداده است.

اپیک گیمز سال گذشته‌ی میلادی پرونده‌ی مشابهی را تا حد زیادی به اپل باخت. سال ۲۰۲۳ حکم استیناف این پرونده اعلام خواهد شد.

گفته می‌شود قرارداد‌های سنگین گوگل با توسعه‌دهندگان بزرگ اپلیکیشن بخشی از طرحی داخلی تحت عنوان «پروژه‌ی آغوش» است. گوگل در این پروژه بابت ارسال پست در یوتیوب نیز به توسعه‌دهندگان پول می‌دهد یا برای آن‌ها به هنگام تهیه‌ی سرویس‌های ابری و تبلیغاتی تخفیف در نظر می‌گیرد.

قرارداد بین گوگل و اکتیویژن در ژانویه‌ی ۲۰۲۰ (دی و بهمن ۱۳۹۸) بسته شد. پرونده ادعا کرده که مدتی قبل از بسته شدن این قرارداد، اکتیویژن به گوگل گفته قصد دارد فروشگاهی اختصاصی برای اپلیکیشن راه‌اندازی کند.

اسناد همچنین ادعا می‌کنند قرارداد گوگل با ریوت گیمز، با هدف «متوقف کردن تلاش‌های این شرکت برای راه‌اندازی فروشگاه اختصاصی اپلیکیشن» منعقد شده است. گوگل در آن زمان پیش‌بینی کرده بود که در صورت راه‌اندازی فروشگاه‌های جدید و مهاجرت توسعه‌دهندگان به آنجا، میلیارد‌ها دلار ضرر کند.

در بخشی از پرونده‌ دادگاه گفته شده که گوگل می‌دانسته امضاء قرارداد با اکتیویژن باعث می‌شود این شرکت تمامی برنامه‌هایی را که برای راه‌اندازی فروشگاه اختصاصی دارد رها کند. براساس ادعای پرونده، توافق بین گوگل و اکتیویژن موجب افزایش قیمت‌ها و کاهش کیفیت خدمات می‌شود.

گفته می‌شود افزون‌بر موارد یادشده، شرکت‌های دیگری شامل نینتندو و یوبی‌سافت و Calm و Age of Learning نیز با گوگل قرارداد‌های مشابهی امضاء کرده‌اند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->