فیلم‌های ورزشی روحیه بیماران سرطانی را تقویت می‌کند تاسیس یک جایزه ادبی به نام «یون فوسه» برنده نوبل ادبیات تصویربرداری «حکایت‌های کمال۲» در شهرک غزالی انتشار فراخوان بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران در جشنواره فیلم فجر نگاهی به آثار سعید روستایی به بهانه‌ صادرشدن پروانه ساخت فیلم جدیدش ارسال فهرست ۱۲۸ فیلم موردتأیید «جشنواره فیلم کوتاه تهران» به دبیرخانه «فجر» وقتی فیلم‌های اجتماعی شبیه هم می‌شوند | نقدی بر فیلم «نبودنت»؛ ساخته کاوه سجادی‌حسینی آموزش داستان نویسی | رج‌های ناتمام (بخش دوم) ماجرای حاشیه‌های اجرای «ترور» ساعد سهیلی در مشهد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ کنسرت «ریچارد کلایدرمن» در ایران + فیلم مروری بر کارنامه هنری داریوش فرهنگ به بهانه سالروز تولدش درگذشت غم‌انگیز سلین‌ حسین‌پور، بازیگر هفت‌ساله مهابادی + علت و فیلم معرفی داوران بخش تئاتر صحنه‌ای جشنواره تئاتر مقاومت + عکس «شارلیز ترون» هم بازیگر فیلم «آینده» نولان شد صحبت‌های معاون سیما درباره ساخت چند مجموعه تاریخی جدید «علی دهکردی» در جمع بازیگر سریال «مهمان‌کُشی»
سرخط خبرها

کهنسال‌ترین برنده تاریخ جوایز موسیقی لاتین گرمی

  • کد خبر: ۱۳۵۸۹۲
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۳
کهنسال‌ترین برنده تاریخ جوایز موسیقی لاتین گرمی
«آنجلا آلوارز» پس از سال‌ها خوانندگی در سن ۹۰ سالگی شروع به ضبط رسمی آثارش کرد و اکنون در سن ۹۵سالگی جایزه لاتین گرمی را دریافت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این خواننده کوبایی ـ آمریکایی با کسب جایزه گرمی لاتین در سن ۹۵ سالگی، به کهنسال‌ترین برنده تاریخ جوایز موسیقی لاتین گرمی تبدیل شد و ثابت کرد که هیچ وقت دیر نیست.

او پس از چندین دهه نوشتن آهنگ و اجرا برای دوستان و خانواده، سرانجام در ۹۰ سالگی نخستین کنسرت خود را در هالیوود برگزار کرد. سرانجام نوه او «کارلوس» با کمک «اندی گارسیا» بازیگر کوبایی، آهنگ‌های «آنجلا آلوارز» را در آلبومی ضبط کرد که این آلبوم موسیقی سال گذشته منتشر شد و در نهایت جایزه لاتین گرمی را برای این هنرمند باسابقه به ارمغان آورد.

«آنجلا آلوارز» پس از کسب جایزه لاتین گرمی برای هنرمند نوظهور گفت: «کسانی که هنوز رویاهای خود را محقق نکرده‌اند، بدانید که اگرچه زندگی سخت است، اما همیشه راهی برای خروج وجود دارد و با ایمان و عشق می‌توان به همه چیز دست یافت».

«آنجلا آلوارز» که در کوبای قبل از انقلاب بزرگ شد از سوی پدر و پدربزرگش برای پیگیری عشقش به موسیقی منع می‌شد اما با ازدواج و بچه دار شدن در خفا آهنگ می‌نوشت. پس انقلاب کوبا که منجر به دهه‌ها رهبری فیدل کاسترو شد، «آلوارز» تصمیم گرفت که سخت‌ترین تصمیم زندگی‌اش را بگیرد و چهار فرزندش را به آمریکا فرستاد و خودش نیز در نهایت به فرزندانش پیوست اما زندگی آزمون دشواری پیش روی او قرار داد و او همسر و تنها دخترش را به دلیل سرطان از دست داد. با این وجود، او به آهنگسازی و خوانندگی خود ادامه داد و بیشتر آثار خود را فقط با نزدیک‌ترین افراد به اشتراک می‌گذاشت.

«آلوارز» پس از کسب جایزه بهترین هنرمند نوظهور در بیست و سومین مراسم سالانه لاتین گرمی لاتین، همه رویاپردازان را تشویق کرد و با تقدیم جایزه خود به کشورش کوبا گفت: «افرادی هستند که تسلیم می‌شوند، اما من تسلیم نشدم ـ من همیشه جنگیدم. به شما قول می دهم هیچ وقت دیر نیست».

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->