زمزمه جدایی عالیشاه از پرسپولیس دورسون از ایران رفت ترکیب احتمالی استقلال مقابل پیکان | رونمایی از اولین تجربه جباری تاریخ و ساعت بازی سپاهان و ملوان در جام حذفی | جدال طلایی پوشان با گربه سیاه تاریخ و ساعت بازی استقلال و پیکان | امید‌ها به حذفی آرسنال روی مدافع بارسلونا دست گذاشت مربی‌سوزی در استقلال تا کجا ادامه دارد؟ آرایش ال‌کلاسیکو فینال کوپا | جوان‌های فلیک یا ستاره‌های کارلتو؟ ساعت و تاریخ بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال حذفی| آنجلوتی جبران می‌کند؟ چرا خبیری و خداداد عزیزی محروم شدند؟| دعوای بزرگ در اهواز درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد| هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال درباره باشگاه عالی حرفه‌ای مشهد | تاریخ‌سازی با چراغ خاموش نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم ناگفته‌های گلر پیام از ماجرای سقوط مشکوک از لیگ برتر / آن روزها خیلی چیزها عادی نبود!
سرخط خبرها

کاپیتان‌های پرسپولیس منتظر رأی کمیته انضباطی

  • کد خبر: ۱۳۶۴۱۶
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷
کاپیتان‌های پرسپولیس منتظر رأی کمیته انضباطی
اردوی آماده‌سازی سرخ‌پوشان پس از چندروز اعتصاب از سر گرفته شد

کاپیتان‌های تیم فوتبال پرسپولیس سه‌شنبه این هفته در جلسه کمیته انضباطی باشگاه شرکت کردند تا برای شرکت در تمرینات تیم منتظر رأی این کمیته باشند.
آخرین جلسه تمرینی بازیکنان پرسپولیس با حداکثر نفرات در روز چهارشنبه هفته گذشته برگزار شده بود و دیروز سرخ‌پوشان پس از یک هفته تعطیلی به تمرین برگشتند.
در روز‌های گذشته دو جلسه تمرینی قرمز‌ها و همچنین بازی دوستانه این تیم برابر ستاره‌سرخ به‌دلیل تعطیلی تمرینات این تیم لغو شد. پس از آن بازیکنانی که این فصل به پرسپولیس آمده‌اند، دو روز در ورزشگاه کاظمی تمرین کردند، اما بازیکنان قدیمی حاضر به تمرین نشدند.

امید عالیشاه و کمال کامیابی‌نیا که با توجه به مسائل جاری در تمرینات سرخ‌پوشان ایران برای ادای توضیحات به کمیته انضباطی دعوت شده بودند، سه‌شنبه در جلسه انضباطی شرکت کردند. آن‌ها درباره مسائل و مواردی که مطرح شد، توضیحاتی ارائه کردند و مقرر شد تا کمیته انضباطی پس از بررسی موارد و مستندات رأی خود را اعلام کند. در این‌باره دو بازیکن باسابقه تیم نیز برای اینکه دوباره در تمرینات تیم شرکت کنند، منتظر اعلام رأی این کمیته هستند. در پایان جلسه کمیته انضباطی، کاپیتان‌های تیم همراه تعدادی از هم‌بازیانشان با حضور در دفتر مدیرعامل با رضا درویش نیز دیدار و گفتگو کردند. در جریان این ملاقات، دوطرف صحبت‌هایشان را مطرح کردند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از این جلسه درباره وضعیت سرخ‌پوشان گفت: باشگاه با وجود مشکلات ریز و درشت، تلاش کرده است برای به‌روز نگه‌داشتن پرداخت‌ها، منابع مالی را تأمین کند و در این مسیر گام برداشته است. رضا درویش تأکید کرد: با توجه به تعهدی که به هواداران وجود دارد، باید از هر اقدامی که پرسپولیس را از مسیر موفقیت و قهرمانی دور سازد، پرهیز کرد.
در این جلسه درباره جریمه ۵ درصدی مربوط به فصل گذشته نیز صحبت شد و مدیرعامل باشگاه بیان کرد: همان‌طور که پیش از این قول داده بودیم، برای رفع این جریمه با توجه به عملکرد تیم در تلاشیم و موضوع در حال پیگیری است و در صورت تأمین اعتبار پرداخت خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->